# 2 Film en uitgaan tips voor februari 2017

Film en uitgaan tips is een maandelijks terug kerende rubriek op elke eerste maandag van de maand. In dit rubriek zal ik de nieuwste films met jullie doornemen. En leuke uitgaanstips voor het hele gezin. Maar natuurlijk vergeet ik jullie ouders ook niet. Ik kan me zo voorstellen dat jullie ook wel eens met zijn tweetjes er tussen uit wilt.  Elke maand zal ik een aantal must do uitjes met jullie door te nemen.

film-en-uitgaan-tips-voor-het-hele-gezin-bmellow-februari-2017

Februari staat in het teken van Valentijn en Carnaval. Een korte maand met genoeg leuks om te doen. Het einde van de winter nadert en dat zorgt er voor dat we weer zin krijgen om er op uit te gaan.


#2 Film en uitgaan tips voor het hele gezin. Dit keer de maand januari 2017.

Film tips:

The great wall

Misschien heb je de trailer al voorbij zien komen op tv. Het is een echte spektakel film. Persoonlijk hou ik echt van kostuum films. Alleen hierdoor kan ik al genieten van een film. En Matt Damon heeft mij als acteur nog nooit teleurgesteld laat staan 1 van zijn films. Ik kijk hier dan ook echt naar uit.

The Great Wall vertelt het verhaal van een dappere elite-eenheid die bovenop het meest iconische bouwwerk ter wereld opkomt voor de mensheid. The Great Wall vertelt het verhaal van een dappere elite-eenheid die bovenop het meest iconische bouwwerk ter wereld opkomt voor de mensheid. Topacteur Matt Damon neemt de hoofdrol op zich en de regie is in handen van Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers), één van de meest adembenemende visuele stylisten van onze tijd.
Deze eerste Engelstalige film van Yimou is meteen ook de grootste productie die ooit in zijn geheel in China opgenomen is. Bron: Pathé

De film komt uit op 2 februari

Fifty shades darker

Deze film zal de fan van de boekenreeks en de vorige deel niet ontgaan zijn. Zelf heb ik de boeken nooit gelezen. Ik denk niet dat het echt mijn ding is. Wel heb ik de film Fifty shades of grey gezien. (Ik was toch wel nieuwsgierig) Ik kan niet echt zeggen dat ik er van onder de indruk was en ik snap de hype rond de film en boek al helemaal niet. Maar ik wil het je toch niet ontzeggen. Ik ben benieuwd wat dit deel zal doen. Het is een must see voor iedere vrouw en man die wel van zoetsappige films houd met een beetje erotiek. Van alle films die er momenteel draait is dit misschien nog wel de meest geschikt voor Valentijn. Al denk ik niet dat elke man hier op zit te wachten. Misschien toch maar met een groep meiden naar toe gaan.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in de nieuwe spraakmakende film Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de bestselling boekenreeks van E L James. Bron: Pathé

De film komt uit op 9 februari.

Rings

Ik hou van dit soort films. Het liefst in mijn eentje op de bank in het donker. Ik smul er van. De vorige delen vond ik dan ook een feestje. Eindelijk een triller van formaat. Of dit deel dat weer zal zijn dat moet ik nog zien. Maar Samara is terug en dat is goed genoeg voor mij om er naar toe te willen.

Wederom duikt zij op in een video die iedereen die ernaar kijkt binnen zeven dagen van het leven zal beroven. Ditmaal dreigt een jonge vrouw genaamd Sky (Aimee Teegarden) het slachtoffer te worden van deze beruchte vloek. Bron: Pathé

De film komt uit op 9 februari

Trainspotting 2

Dit is een vervolg op een film die meer dan 20 jaar oud is. Misschien weet je over welke film ik het heb. Maar de kans is groot dat het je niks zegt. Ik heb deel 1 nog altijd in de kast liggen. Het verteld een realistisch verhaal van een stel drugs verslaafde. Een sterke maag is van tijd tot tijd wel gewenst. In deel 2 krijg je te zien hoe het 20 jaar later met ze gaat. Ik ben benieuwd. Dit is zeker geen Valentijn film.

Mark Renton (Ewan McGregor) keert terug naar de enige plek die hij zijn thuis kan noemen. Daar wachten ze op hem: Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller), en Begbie (Robert Carlyle) Bron: Pathé

De film komt uit op 12 februari.


#2 Film en uitgaan tips:

Kinderfilm:

The lego batman movie de originele versie

De lego batman film de Nederlandse versie

Mijn jongens zijn gek op Lego en de Lego Movie was bij hun een hit. Dit zal dan ook weer een film zijn die in goede aard zal vallen bij mijn kinderen en ik denk bij de meeste kinderen.

In de geest van de zorgeloze pret die De LEGO® Film tot een wereldwijd fenomeen maakte, speelt de zelfbenoemde leider van dat gezelschap – LEGO® Batman – nu de hoofdrol in zijn eigen bioscoopavontuur.Er liggen grote veranderingen op de loer voor Gotham City, en als Batman de stad wil redden uit de handen van De Joker en zijn sluwe plannen, zal hij zijn waakzame rol moeten laten vallen. Batman zal dit keer moeten proberen samen te werken met anderen, en misschien, heel misschien, zal Batman het dit keer leren om meer relaxed te zijn. Bron: Pathé

De film komt uit op 8 februari

Spoken jagers

Gewoon een vrolijke kinderfilm.

In deze spookachtig spannende film maken we kennis met de elfjarige Tom. Hij is nogal bang aangelegd. Dat wordt er niet beter op als hij thuis in de kelder een spook ontdekt. Gelukkig is Hugo een ASG, een Alledaagse Spookgedaante. Hij doet geen vlieg kwaad, maar heeft wel dringend Toms hulp nodig. Hugo (met de stem van Tygo Gernandt) kan namelijk niet terug naar het spookhuis waar hij woont. Daar is een gevaarlijke Oude IJsgeest komen wonen, die midden in de zomer de hele stad bevriest. Tom en Hugo roepen de hulp in van de professionele spokenjager Hetty, die net ontslagen is bij het Spokenjagersinstituut. Hetty heeft het niet zo op kinderen en spoken, maar Tom en Hugo weten haar over te halen om samen op jacht te gaan. Zal het deze stoere spokenjagers lukken de stad te redden? Bron: Pathé

De film komt uit op 15 februari.

Cool girls

Een typische meiden tiener film. Altijd vermakelijk.

Hoe zorg je ervoor dat je populairste klasgenoten het niet meer voor het zeggen hebben? Jodi (Victoria Justice) en Mindy (Eden Sher) zijn twee hartsvriendinnen die al jaren het doelwit zijn van de mooie Whitney (Claudia Lee) en haar vrienden. Als Whitney op een dag écht te ver gaat en Jodi tegenover de hele school voor schut zet, is het tijd voor wraak! De vriendinnen bedenken een plan om de rollen voor eens en altijd om te draaien. Maar of dat lukt? En ziet de charmante Dave (Avan Jogia) Jodi nu wel staan? Bron: Pathé

De film komt uit op 16 februari.

Echt een Valentijn film zit er na mijn idee niet echt tussen. Onder een Valentijn film versta ik een romantische komedie. Een luchtige film met het zoetsappige waar de gemiddelde vrouw van houd met de nodige humor zodat de man de film zal verdragen.


#2 Film en uitgaan tips vervolg:

Dagje weg:

Speciaal voor Valentijn heb ik een aantal leuke dingen gevonden om te doen.

Noord Holland:

Ctaste dineren in het donker

Doe eens gek en doe eens iets totaal anders. Dineren in het donker. Durf jij het aan? Origineel is het in ieder geval wel. Ctaste heeft speciaal voor Valentijn een speciale aanbieding.

Met Valentijn voor de deur kan de stress toeslaan om op tijd een origineel avondje samen te stellen. Ctaste staat garant voor een unieke avond uit, vol romantiek. Voor de vroege boekers hebben we een mooie aanbieding. Deze aanbieding is geldig voor vroege reserveringen op 11, 12, 13 en 14 februari. Onze experts van het donker serveren een smaakvol verrassingsmenu. Wij houden rekening met alle dieetwensen van u en uw Valentijnsdate. Het Grand-dessert-to-share zorgt voor een romantische afsluiter van de avond. Alle dates ontvangen een roos, with compliments from Ctaste. Bron Ctaste

Dinnershow

Dit is niet even een avondje goedkoop uit eten gaan. Maar wel heel bijzonder. En zeker de moeite waard. Ik vond het erg leuk. Al heb ik deze show nog niet gezien. Ook deze show lijkt mij weer de moeite waard.

Studio’s Aalsmeer presenteert in samenwerking met Frank Wentink: Brooklyn Nights! Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u de show, het theaterspektakel én de afterparty samen met top artiesten. Brooklyn Nights neemt u mee naar ’s wereld meest inspirerende smeltkroes van culturen en muziekstijlen, the Big Apple. De fantastische cast – met o.a. musicalster Stanley Burleson, LA The Voices en het professionele showballet onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. De live muziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgen voor een onvergetelijke avond. Bron Aalsmeer studio.

Ben je op zoek naar een leuk avondje uit met je partner voor Valentijn. Ga lekker schaatsen, rondvaartboot of als het even kan een weekendje weg en reserveer ergens een hotel. Vergeet ondanks je drukke leventje niet om tijd vrij te maken voor je partner..

Utrecht:

Op zoek naar een leuk familie uitje?

Harry Potter Expo

Ben je net als ik een helemaal lijp voor Harry Potter? Of je kind. Dan moet je hier toch echt naar toe. Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik er heen kan samen met mijn oudste zoon. Review zal er dus zeker komen.

Vanaf 11 februari kan je hier terecht.

Harry Potter: The Exhibition is een 1400m2 ervaringsgerichte tentoonstelling, waar bezoekers
zodra ze binnenkomen worden ondergedompeld in de wereld van Harry Potter.
Bezoekers wandelen door sensationele decors gerealiseerd op basis van de echte Harry Potter filmsets en zijn getuige van het vakmanschap dat schuilt achter de duizenden authentieke rekwisieten, kostuums en magische wezens die gebruikt werden in de iconische filmreeks.
Na een gepaste verwelkoming wordt een aantal uitverkorenen zelfs door de sorteerhoed in hun gepaste Zweinstein afdeling geplaatst. Daarna starten de bezoekers hun reis langs verschillende favoriete scènes uit de Harry Potter films.
Naast de prachtige decors en displays zijn er ook diverse interactieve elementen. Tijdens deze unieke tentoonstelling kom je dichterbij de bijzondere tovenaarswereld dan ooit! Bron: Harry Potter expo.

 

Ga jij nog iets leuks doen.  Misschien weet je iets leuks waarvan jij vind dat ik het moet weten en delen. Laat het me dan weten. Welke film of uitje lijkt jou heel erg leuk?  Of misschien staat dat al in de planning.

Veel plezier,

 

mijn naam Melanie xxx BMelloW

Leuk om te lezen:

2 Responses to “# 2 Film en uitgaan tips voor februari 2017

  • The Great Wall spreekt me juist totaal niet aan. Ik vind Matt Damon een geweldige acteur, maar in de trailer ziet de film er al zo fake en voorspelbaar uit. Fifty Shades Darker spreekt me ook niet aan. Ik houd niet van die romantische films met een zogenaamd erotisch tintje, waar weinig erotisch aan is. Rings ga ik wel eens zien. Ik vind de originele versie 100 keer enger dan de remake. Ik ben gek op Aziatische horrors. Heb je daar wel eens wat van gezien? Zeker een aanrader als je van Rings houdt. Qua bios film wil ik heel graag Assasin’s Creed zien.
    Sheila onlangs geplaatst…Een ongelukje…. en dan?My Profile

    • De orginele Ring heb ik ook ooit gezien. Inderdaad Zo veel enger en beter dan de Amerikaanse versie. Maar ik vind dit zeker een optie. Ik heb een zwak voor Chinezen films. Assasin’s Creed staat ook op mijn lijst. Mijn zoon speelt de games en wilt het graag zien. Dit wil ik een soort van date avond voor twee maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge