Affiliate marketing

Affiliate marketing wat is dit precies?

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing. Waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen die de affiliate heeft aangeleverd. Zoals lidmaatschappen – abonnementen. Affiliates kunnen dit doen door onder andere advertenties van adverteerders op hun website te plaatsen. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding van de adverteerder.  Bron: Wikipedia

Affliliate marketing BMelloW

Simpel uitgelegd: Als je via mijn blog een product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou.

Niet in elk bericht maak ik gebruik van affiliate marketing. Zodra ik hier wel gebruik van maakt zal ik bovenaan in het begin van het bericht dit duidelijk maken. Dit ben ik wettelijk verplicht. Maar is ook wel zo eerlijk naar jou toe.

Nogmaals om het toch echt heel duidelijk te maken. Ik krijg een vergoeding van het aankoop bedrag. Dit heeft geen invloed op jouw aankoop bedrag. Ik laten jou niet meer betalen voor een product zodat ik betaald kan worden.

Ik hoop je hierbij genoeg te hebben geïnformeerd over  Affiliate marketing. Heb je nog vragen en of opmerkingen over dit onderwerp dan kan je altijd contact met mij opnemen. Stuur een email naar bmellowblog@gmail.com

 

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

 

 

 

 

 

Leuk om te lezen:

Trackbacks & Pings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge