Bananenbrood.

Bananenbrood ik had het al zo vaak voorbij zien komen maar nog nooit zelf gemaakt. In veel bananenbrood recepten zitten noten. En dat is net het geen wat bij mij thuis niet iedereen zo lekker vind. Om die redenen bleef bananenbrood een niet gemaakt recept. Totdat ik dit recept tegen kwam.

Bananenbrood een simpel maar heerlijk recept. BMelloW.nl

Tweede Paasdag had ik na een tijd weer eens de tijd om uitgebreid in de keuken te staan. En dus om weer wat nieuwe recepten uit te proberen. Koken vind ik namelijk alleen leuk als ik er echt de tijd voor kan nemen. Meerdere lekkere gerechten bij elkaar. Als Indo ben ik de Indische rijsttafels gewend. Ik vind het dan ook het gezelligst als er een tafel vol met verschillende gerechten staat.

Zo kwam ik tot het besluit om dit recept  te maken. Het is een recept wat ik al een tijd wil maken. Ik vergat het steeds om het een keer te maken. Nu had ik de tijd en een excuus om het te maken.  Het recept maken voor bij het Paasontbijt. Het was een welkome afwisseling tijdens het Paasontbijt. (De andere gerechten hou je nog te goed van mij.)

Bananenbrood een simpel maar heerlijk recept. BMelloW.nl

O ja nog even 1 ding er staat 300 gram bananen. Voor als je je afvraagt hoeveel bananen dat ongeveer zijn. Dat zijn ongeveer 4 midden / grote bananen.

Dit recept geef ik een dikke 8

Waarom ik het recept geen hoger cijfer geef? Ik ben niet zo een zoetekauw. En persoonlijk was het iets te zoet na mijn smaak. De volgende keer maak ik de bananenbrood met minder suiker. De suiker nam voor mij de smaak van de banaan weg. Probeer vooral het gerecht uit zoals ik het je geef. Smaak is erg persoonlijk, de kans is groot dat jij de bananenbrood wel lekker vind zoals in het recept.

Lees ook eens: 10 Smoothie recepten voor het hele gezin.

Wat vind je van het recept? Denk je dat jij het een keertje gaat maken? Of heb jij misschien een heerlijke recept desnoods met link naar een site ( mag ook van jezelf zijn). Laat het mij dan weten. Ik ben benieuwd naar lekkere variaties op bananenbrood.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Leuk om te lezen:

6 Responses to “Bananenbrood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge