Blog overzicht maart 2017

Blogbericht overzicht maart 2017. Elke eerst dag van de nieuwe maand zal ik een overzicht geven van mijn best bezochten blogberichten. Maar ook berichten van andere bloggers die mij die maand zijn opgevallen. Dit keer een dag later online. Kwam net even wat beter uit.

Blog overzicht maart 2017. mijn best bekeken berichten en welke berichten vielen mij deze maand het meeste op. BMelloW

Blogbericht overzicht van de maand maart 2017. Gisteren was het  begint van een nieuwe maand. De maand dat begon met een grap. Ben jij nog in de maling genomen? Of heb jij een goeie grap bij een ander uit gehaald.

De maand waarin mijn blog al weer 4 maanden bestaat. Sterker nog gisteren was mijn blog precies vier maanden online. De tijd vliegt voorbij.

Blogbericht overzicht maart 2017:

Welke blog berichten zijn er deze maand het beste bekeken. En welke berichten van andere bloggers waren mij opgevallen. Ik zal je niet langer in spanning houden.

De blog berichten overzicht van mijn best gelezen berichten zijn:

Het grote Pinterest geheim. BMelloW Geef mij er 5. Nutteloze kraamcadeaus. BMelloW Dit is stom. gewoon stomme dingen.BMelloW Je blog plannen waarom het zo belangrijk is. BMelloW

Heb je een bericht nog niet gelezen en wil je het als nog lezen. Klik dan de bij behorende foto aan.

Het bericht over het grote Pinterest geheim scoorde deze maand erg goed. Mijn best bekeken bericht tot nu toe.

Viraal:

Eigenlijk kan ik daar deze maand niet een heel duidelijk en eerlijk antwoord op geven. Pinterest heeft soms kuren en zo was ik ineens mijn rich pin kwijt. Daar ging mijn statistieken van  Pinterest. Dit moet ik dus weer opnieuw opbouwen voordat het duidelijk is. Nog steeds blijft mijn bericht over zoutdeeg recept het allerbeste bezocht en gedeeld. Maar er is een nieuwe die het redelijk doet. Een simpel te maken knutsel die fantastisch is om te maken rond het thema lente. Of gewoon omdat je kind gek is van vlinders. Heb jij deze vrolijke vlinders al gemaakt?

Vlinders vouwen. knutselen met kinderen BMelloW

Volg jij me al op Pinterest?

De blog en hun blogberichten:

Zoals ik al eerder vertelde, ik kan niet alle berichten van elke blogger bij houden. Op momenten dat ik op het internet zit probeer ik per Sociale media een aantal blog berichten te vinden. En deze uiteraard te lezen. Er zullen genoeg goeie en leuke bericht mij zijn ontgaan. Bovendien kan ik niet elk bericht hieronder posten. De volgende berichten zijn door mij gekozen omdat ze mij het meeste zijn bijgebleven.

Mama Planeet ken je haar al? Ze schrijft over heel veel verschillende onderwerpen. Op woensdag heeft ze altijd twee blog berichten over vaak heftige verhalen. Verhalen die anderen (in het algemeen anoniem) aan haar vertellen. Zo kwam ik ook deze woensdag weer een verhaal te lezen. Waarom deze mij zo is bij gebleven. Omdat dit een heel eerlijk en open verhaal is. Ben je nu nieuwsgierig geworden? Klik dan hier.

De blog en hun blogberichten:

Firma mama is een echte meiden mama en is gek op shoppen. Hier kan je dan ook veel inspiratie op doen. Natuurlijk schrijft ze ook over heel veel andere leuke onderwerpen. Zo heeft ze een vaste rubriek voor de woensdag. Fabulous mom en dit keer was ik aan de beurt. Wil je het interview lezen? klik dan hier.

Maar dit is niet mijn meest bij gebleven bericht van Dewi ( zo heet de vrouw achter Firma Mama). Wat mij is bijgebleven is iets wat jullie niet kan zijn ontgaan. Overal hoor, lees en zie je het. Linda de Mol is aan de lijn. En met haar, half blog land. Zo ook Firma Mama. Al vraag ik me af of ze het echt nodig heeft. Maar zelf vind ze van wel. Je goed voelen in je eigen lichaam is toch wel belangrijk. Er is dan ook een leuk bericht met de nodige tips over geschreven. Inspiratie nodig om te lijnen? Of wil je net wat minder love handels. Klik dan hier.

Ben ook best benieuwd hoe het nu met het lijnen gaat Dewi.

Dit zijn uiteraard niet de enigste blog berichten die mij zijn bijgebleven. Er is nog een blog berichten die mij is bijgebleven. Zoals:

Huis mama bracht een mooi initiatief onder de aandacht. Tieten breien voor een vrouwen die een borst zijn verloren aan borstkanker. Ik had er nog nooit van gehoord. Het is zo een mooi initiatief dat ik het wel met jullie moet delen. Wil je er meer over te weten komen. Klik dan hier.

Dit was het dan weer voor deze maand een aantal leuke blogs en de daarbij horende berichten. Ik hoop dat je weer even voort kan met lezen.

Blogbericht overzicht maart 2017

Dit was het voor deze maand. Op naar weer een nieuwe maand. En nieuwe hoogtepunten. Ik hoop dat jullie mijn blog met plezier lezen. Is er een onderwerp waar je graag wat over wilt lezen. Of heb je nog andere opmerkingen. Dan hoor ik het graag van jou.

Deze maand ben ik druk geweest met vooral veel blog dingen achter de schermen. Een plan van aanpak enz. Vaste rubrieken van dag veranderen omdat ik denk dat het zo duidelijker wordt. Zo heb ik nu een indeling voor mezelf gemaakt. Een indeling waarin ik elke dag van de week over een “vast” onderwerp ga bloggen.

Week overzicht:

 • maandag – Actueel
 • dinsdag – persoonlijk
 • woensdag – tip
 • donderdag – DIY
 • vrijdag – rubriek van de maand
 • zaterdag – rubriek geef mij er 5.
 • zondag – geen bericht. Mits einde van de maand. Of er iets leuks voorbij komt.

Wat houd dit in:

 • Actueel = (nieuwsbericht,  feestdag of iets bijzonders wat ik dat weekend heb meegemaakt.)
 • persoonlijk = (een persoonlijk verhaal)
 • tip = ( tip over een willekeurig onderwerp)
 • DIY = ( een creatieve uitspattingen)
 • rubriek van de maand = (1ste vrijdag = film en uitgaan, 2de vrijdag = boeken tips, 3de vrijdag = review van eerder genoemde films of  boeken, 4de vrijdag = recept van de maand)
 • rubriek geef mij er 5. = ( een rubriek met een top 5 over een willekeurig onderwerp)
 • Op zondag zal er zo nu en dan iets verschijnen maar meestal niks. Even een dagje rust

Ik hoop dat het zo een beetje duidelijker is van de hoe en wat en wanneer. Of ik dit zo ga houden weet ik nog niet zeker maar voor nu wel.

In de zomervakantie gaat mijn blog en week offline zodat ik de grotere veranderingen kan doorvoeren. Een nieuwe look. Maar dat is iets voor dan.

Wil jij als eerste op de hoogte blijven van mijn blog en zo nu en dan iets extra’s krijgen. Voordelen die je anders niet hebt. Schrijf je dan nu in. Ik spam je niet elke dag met een nieuwe email. Op dit moment is het een maandelijks terug kerende mail. Mijn streven is om het binnen 6 maanden naar 2 berichten per maand gaat. Dus geen overvolle mailbox door je in te schrijven voor een nieuwsbrief van BMelloW. Klik dan op het onderstaan de en vul je gegevens in.

Volg je mij al op de verschillende sociale media?

Facebook, Pinterest, Twitter, Instagram, Google+

Hopelijk kom ik je daar tegen.

Geniet van je zondag,

 

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Leuk om te lezen:

6 Responses to “Blog overzicht maart 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge