Film en uitgaan tips voor april.

Film en uitgaan tips is een maandelijks terug kerende rubriek op elke eerste vrijdag van de maand. Voorheen elke eerste maandag. In deze rubriek zal ik de nieuwste films met jou doornemen. Met leuke uitgaanstips voor het hele gezin. Maar natuurlijk vergeet ik jullie ouders ook niet.

Film en uitgaan tips voor april. Tips oor het hele gezin. BMelloW

De maand april. Ik ben altijd blij als deze maand er eindelijk is. Dag winter hallo lente. Nu is het toch wel echt begonnen. April de maand waarin we Pasen vieren en Koningsdag. Maar ook de maand waarin ik met een aantal leuke mede bloggers ga afspreken. Heb er zin in lady’s. Ook is april de maand waarin mijn zoon te horen krijgt of hij aangenomen is op de middelbare school van zijn keuzen. Spannend!!

Deze maand zal ik in film en uitgaan tips voor april vooral rekening houden met twee feestdagen namelijk Pasen en Koningsdag. Lees je gezellig met mij mee? Ik heb weer leuke uitjes voor jou verzameld.


Film en uitgaan tips voor april.

Film tips:

Belle en het beest

Hoe leuk is dit een Disney classic verfilmd. Ik ben gek op de Disney classics en ben dan ook erg benieuwd naar deze film. De trailer is in ieder geval veel belovend.

Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast. Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is. Bron: Pathé

De film is gisteren 29 maart uitgekomen, Maar ik wilde de film toch noemen.

Going in style

Ik heb een enorme zwak voor Morgan Freeman, een pracht man vind ik hem. Zijn film kijk ik dan ook graag. En deze moet ik gewoon zien. Ik zag de trailer en ik was meteen verkocht.

Willie, Joe en Al zijn oude vrienden. Wanneer hun pensioenfonds door een crisis de kraan dichtdraait besluiten ze voor het eerst in hun leven van het rechte pad af te stappen. Wanhopig om hun rekeningen te betalen en voor hun geliefden te kunnen zorgen, riskeren de drie mannen alles door te beginnen aan een gedurfde missie om de bank die er met hun geld vandoor is gegaan te beroven. Bron: Pathé

De film komt uit op 6 april.

Fast & the furious 8

Ik hou van deze films. Actie vol vermaak. Niet moeilijk of ingewikkelde film complotten. Het kijkt gewoon makkelijk wel. Deze film ga ik dan ook zeker kijken. Een film vol bekende acteurs en actrices is nog geen garantie tot succes. Maar ook in deze film speelt weer een acteur waar ik graag naar kijk. Ja ook Vin maar ik heb het over Jason Statham. Maar voor de mannen is er ook wat leuks te zien. Meer dan alleen actie, auto’s en snelheid. Ik heb het over Charlize Theron. Dit is voor zover ik weet de eerste film waar ze echt de slechterik in gaat spelen. En dat vind ik leuk. Ben dan ook benieuwd hoe zij het er van afbrengt als de slechterik.

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld.
Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos… En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen. Bron: Pathé

De film komt uit op 13 april.

Film en uitgaan tips voor april.

Get it out

Een goeie actie of kostuum film ik hou er van. Maar het meest hou ik nog van een goeie triller. Helaas zijn die schaars. Al denk ik dat dit wel eens een goeie kan zijn. Het verhaal spreek mij in ieder geval aan, net als de trailer.

Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de schoonfamilie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donkere vriend heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd. Bron: Pathé

De film komt uit op 20 april.

March of the Penguins 2

Docu’s, ik hou er van. Het onderwerp moet me aanspreken, dat wel. Maar in het algemeen vind ik een docu een manier om makkelijk weer een hoop nieuwe dingen te leren. En dit is er ook weer zo eentje. Prachtige beelden over misschien wel de schattigste vogels die er zijn.

In March of the Penguins 2 keert regisseur Luc Jacquet terug met een even verbluffend vervolg, en voert de kijker met behulp van drones en onderwatercamera’s mee naar onherbergzame plekken op Antartica. Bron: Pathé

De film komt uit op 20 april.

GUARDIANS OF THE GALAXY vol. 2

Ik geef toe dat ik de vorige film na 4 pogingen maar heb opgegeven. Maar ik weet dat ook deze film weer een grote groep mensen erg gelukkig zal maken. En ja ik ga deze film ook zeker weer een kans geven.Als Marvel fan moet ik deze film wel een kans geven. Ben benieuwd of ik deze film wel uit kan zitten.

Zet je schrap, want het meest buitengewone team van het universum is terug! In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal.Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl. Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Baby Groot proberen het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven. Bron: Pathé

De film komt uit op 27 april.


Film en uitgaan tips voor april:

Kinderfilm:

De Smurfen en het verloren dorp. NL

Voor de Engelse versie tevens de originelen klik hier.

Hier wordt ik best wel blij van. Stiekem vond ik de vorige delen leuker dan mijn jongens. Sttt niet doorvertellen.Ik ga dan ook zeker weer naar deze film kijken.

Smurfin vindt een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en gevaar zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid! Bron: Pathé

De film komt uit op 5 april.

Bibi en Tina. Jongens tegen de meiden.

Dit zal geen film zijn die bij ons in huis wordt gekeken. Maar ik wil het jou en je paarden gek als dochter niet onthouden.

Het begint allemaal als Tina bij haar lievelingspaarden Amadeus en Sabrina op haar beste vriendin Bibi staat te wachten. De meiden gaan op zomerkamp, samen met een aantal studenten uit het buitenland. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden. Bron: Pathé

De film komt uit op 12 april.

The Boss Baby. NL

Voor de Engelse versie tevens de originelen klik hier.

Dit ziet er uit (afgaand op de trailer) als een hele leuke film. Vermakelijk voor het hele gezin. Denk dan ook wel dat ik deze film ga kijken.

Maak kennis met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, en schittert in The Boss Baby.
The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim.

De film komt uit op 12 april.


Film en uitgaan tips voor april:

Dagje weg:

Deze maand is er ongelooflijk veel te doen. De maand april is een beetje het begin van alle festivals en feesten. En ik hou er van. Langzaam aan kunnen we weer uit onze grotten te voorschijn komen. De winter overleefd. Zelf ben ik altijd een vervend festivalganger geweest. Helaas lukt het nu niet meer zo vaak met drie kids. Maar er zijn er altijd wel een paar waar ik graag naar toe ga.

Pasen:

Pasen is het eerste feest dat er deze maand aan komt. Ik ga het niet uitgebreid hebben over de vele Paasmarkten die het land rijk is in deze periode. Ik zou zeggen check jouw regio. Het zijn er te veel. Dit geld ook voor de grote hoeveelheid Paaspop festivals. Ook nu verwijs ik je naar jouw regio. Ik benoem het toch zodat je er van op de hoogte bent dat ze er zijn. Voor het geval je het niet wist.

Wel wil ik nog iets anders noemen en dat is:

Paas race in Zandvoort.

Voor de auto liefhebbers onder ons. Of als je niks hebt met al het zoetsappige of kerkelijke rond Pasen.

De start van het officiële autosportseizoen zal plaats vinden bij de Paasraces. Stoere series uit de Benelux regio maken hun opwachting en zorgen voor een fraaie mix van merkencups, supercars en Truck racing. Bron: CPZ.NL

Pasen met kinderen. Iets wat erg leuk is om met je kinderen te doen:

Muiderslot.

Met Pasen doet het kasteel iets extras voor zijn bezoekers. Of je er al eens bent geweest of voor het eerst gaat je zal je er zeker vermaken.

Op zondag 16 en maandag 17 april 2017 geven we speciale voorjaarsrondleidingen rondom de tulpengekte in de Gouden Eeuw Speciaal hiervoor wordt een bijzonder collectiestuk – dat maar zelden getoond wordt en met alle zorg bewaard wordt in het depot van het Rijksmuseum – naar het slot gehaald: ons unieke tulpenkleed. Op de weergoden hebben we geen grip, maar de tulpenbollen liggen klaar in de grond en als het gaat zoals we willen, staan onze tuinen dan ook in volle tulpenbloei. Dit jaar zal de valkenier extra groot uitpakken Elk uur zal de valkenier op het toernooiveld een speciale demonstratie geven. Bron: Muiderslot.

Koningsdag:

Ik ga het niet hebben over de enorme aanbod aan feesten in Nederland met Koningsdag. Wel zal ik er even kort de 2 grootse feesten noemen die er zijn tijdens Koningsdag. Kingsland Festival speelt zich af op meerdere locaties in het land. En is daarmee denk ik wel het grootste feest. 538 Koningsdag in Breda. Het feest wat ooit in Amsterdam was. Toen Koninginnedag gewoon nog leuk was om te vieren in de stad. Een feest waar ik toch altijd wel even een kijkje nam. Ik verwacht dat het nu net als toen, een gezellige maar commerciële bedoeling is. Corrigeer me maar als ik het fout heb.

Lees: Koningsdag tutu.

Ga voor plaatselijke activiteiten met Koningsdag even na in je eigen gemeente. Er is zo veel te doen dat ik dat onmogelijk kan opschrijven. Wel wil je nog een tip mee geven. Wil je een keer naar Amsterdam met je kinderen en daar Koningsdag vieren, ja het is echt mogelijk. Ga dan eens naar Het Vondelpark. Deze park is alleen te gebruiken als vrijmarkt voor en door kinderen. Als volwassene ben je er alleen welkom om te kopen en je kinderen bij te staan.  Als je vanaf het Leidse plein gezien doorloopt richting Amsterdam west dan heb je daar een afgezette gratis speeltuin. Daar kan je kind dan even zijn energie in alle rust kwijt. Is op deze dag niet druk daar.

Dit waren mijn film en uitgaan tips voor april. Ik hoop dat je er weer genoeg inspiratie uit hebt kunnen halen om er op uit te gaan. Wat ga jij doen met Pasen en Koningsdag? Gaan jullie naar een evenement of juist niet. Misschien heb jij voor mij nog een leuke tip. Ik hoor het graag.

Alvast een fijn weekend.

mijn naam Melanie xxx BMelloW

 

Leuk om te lezen:

2 Responses to “Film en uitgaan tips voor april.

  • Mijn broer is 1e paasdag jarig, dus daar eieren zoeken En Noa wil met Koningsdag op een kleedje.,.dus hopelijk gaat ze dat met ern vriendinnetje doen. en ik wil met haar nog naar Belle en het beest.
    Dewi onlangs geplaatst…Inspiratie 6x knappe sandaaltjes!My Profile

    • Wij gaan ook met koningsdag verkopen. Ik heb te veel rommel. Een kelder vol. dat wordt mijn tweede keer verkopen. Met pasen weet ik nog niet. Misschien naar Rotterdam in de ahoy is een pasar. Zie ik me pa ook weer eens. O ja doe is dan ook jarig ergens in doe week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge