Film en uitgaan tips december 2016

Film en uitgaan tips zal een maandelijks terug kerende rubriek zijn op elke eerste maandag van de maand. Omdat ik nu start met mijn blog op een donderdag heb ik er voor gekozen om het voor 1 keer op een donderdag te doen. Dit ook omdat de tips wel heel erg actueel zijn rond de feestdagen.In deze rubriek zal ik de nieuwste films met jullie doornemen. En leuke uitgaan tips voor het hele gezin. Elke maand zal ik per regio proberen een aantal must do uitjes met jullie door te nemen. En minstens 1 film voor zowel kinderen als volwassenen onder de loep nemen.

film en uitgaan tips voor het hele gezin voor december 2016 BMelloW

Film tips:

Als ik vooruit kijk wat er zeer spoedig allemaal aan films verwacht wordt kan ik niet anders zeggen dat ik voor een aantal toch stilletjes erg blij en enthousiast wordt. En de echte fans zullen het ook niet ontgaan zijn. Welke ik bedoel…. Het zijn er een aantal. Maar twee er van komt deze maand uit. Namelijk…..


Wil je meer info over een onderwerp.  Klik op de naam en je gaat naar hun side.

Een van mijn favo film reeksen is toch wel

Underworld.

Ik hoef de fans eigenlijk niks uit te leggen. Ik ben in ieder geval blij de de zelfde hoofdrol spelers ook hier weer in terug komen. En dat is voor een film reeks vaak niet zo vanzelf sprekend.

De film komt vandaag uit.

Death Dealer-vampier Selene moet zich verweren tegen meedogenloze aanvallen van de Lycan clan-weerwolven en de vampieren die haar bedrogen hebben. Met David (Theo James) en zijn vader Thomas aan haar zijde als haar enige bondgenoten, moet Selene kost wat kost de eeuwig voortdurende oorlog tussen de Lycans en de vampieren tot een eind brengen. Bron: Pathê

Een andere film waar vast veel mensen op zitten te wachten is

Rogue One: A Star Wars Story

Behalve een lange trailer goed uitziende trailer kan ik niet veel informatie vinden. ik denk ook niet dat het wat uitmaakt. De echte diehard Star Wars fans gaan er toch wel heen. En ook al ben ik niet echt een super fan van de film reeks. Ik kan ook niet echt zeggen dat ik ze niet leuk vind. En dat is toch raar je hoort vaak mensen die of voor of tegen de film zijn.

Rogue One: A Star Wars Story vertelt het verhaal van een groep onwaarschijnlijke helden die samen de haast onmogelijke missie krijgen om de plannen voor de Death Star te stelen.Bron: Pathé

Ik ben na de bovenstaande films erg nieuwsgierig en hoor dan ook graag jouw mening over deze films.Ben je nu geen fan van bloederige vampieren films of fantasy dan heb ik nog een film voor jou uitgelicht.  En ik heb dan een heerlijke Nederlands talige film. Ik heb het over:

Soof2

De film komt uit op 8 december.

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar.Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd.

En omdat de kerstvakantie voor de deur staat kan ik natuurlijk niet uitblijven met een kerst film. Er zijn 2 kerstfilms dit jaar. Eentje draait al de bioscoop. Dat vind ik zelf een geniale film ik heb het over Bad Santa. Maar er is er nog eentje in aantocht. Deze film doet mij enigszins aan  de film the Hangover denken. In ieder geval een avond lachen gegarandeerd met deze twee kerst films.

Office Christmas party

De film komt uit op 8 december.

Een filiaalmanager ruziet wat af met zijn zus, die ook nog eens CEO is van het familiebedrijf. Wanneer zij dreigt zijn vestiging te sluiten, besluit hij een enorm kerstfeest te geven om een grote klant aan te trekken. Het feest loopt echter compleet uit de hand… Bron: Pathé


Kinderfilm:

Vaiana.

Dit is de kinderfilm waar ik heel erg naar uit kijk.   De trailer zag er in ieder geval veelbelovend uit.

Deze film is gisteren uit gekomen. Dus als jij hem al hebt gezien ben ik erg benieuwd naar jouw reactie over de film.

Walt Disney Studios presenteert Vaiana, een animatiefilm over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen. Op deze spannende ontdekkingsreis ontmoet Vaiana halfgod, Maui, die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over op een waanzinnig avontuur. Onderweg nemen zij het op tegen vreselijke monsters die hun missie proberen te dwarsbomen en ontdekt Vaiana iets waar zij altijd al naar heeft gezocht: haar identiteit. Bron: Pathé

Omdat de kerstvakantie voor de deur staat kan ik niet anders dan nog een kinderfilm uit te lichten.

Kinderkerstfilm. 

Sepp

Als ik er eentje in de categorie kerst film moet plaatsen dan is het deze film.

De film komt uit op 14 december

De film doet mij aan het verhaal over Heidi denken. Ken je haar nog?

Sepp is echt een jongen uit de bergen met een speciaal talent voor het omgaan met dieren. Met zijn ouders en een kudde geiten woont hij midden in de Alpen. In de zomer zitten ze hoog in de bergen met hun kaasmakerij, maar als de winter komt, reizen ze samen met de andere bergbewoners terug naar het dorp in het dal. Bron: Pathé.

Normaal gesproken zal ik niet zoveel films behandelen. Maar omdat de kerst vakantie er aan komt heb ik er voor 1 keer meer films uitgelicht. 


Vervolg film en uitgaan tips.

Dagje weg:

Onder dit kopje zal ik proberen  om per provincie elke maand iets voor jou en je gezin te zoeken. Ik zal rekening houden met de vakanties en feestdagen. Bij alle uitjes ben ik niet zelf geweest. Ik heb het internet voor jullie afgezocht naar iets waarvan ik denk dat het de moeite waard is. Als jij nog een leuke tip voor een uitje hebt bij jou in de buurt laat het mij dan weten en wie weet voeg ik het toe.

Noordholland:

Het grachten huis

Wereldberoemd zijn ze, de grachten van Amsterdam. Reis in  door de honderden jaren oude historie van de Amsterdamse grachtengordel.  Rond de kerst zijn er allerlei leuke evenementen. Kijk wat er allemaal te doen is en in de omgeving.

Light festival

Dit is elk jaar weer een mooi tafereel om te zien. De verlichten grachten. Of je het nu te voet gaat doen of met een rondvaart boot. Het is allebei de moeite waard.

Zuidholland:

Museon

Ik heb deze museum er uitgelicht omdat dit een leerzame museum is voor jong en oud. En ook al zie ik op hun site niet een speciaal kerst speciale. Toch kan je je hier goed vermaken Als gezin. Wel hebben ze tot maart een illusionist rond lopen. Erg spectaculair.

Gelderland:

Burgers zoo Pasar malam

Hier gaan wij als gezin elk jaar na toe. Mijn kinderen kijken er naar uit. Fantastische dierentuin. Ik vind het een van de mooiste en leukste van Nederland. Maar in de kerst vakantie wordt de tropische tuinen omgetoverd tot een waar Indonesisch feest. Vol muziek, kraampjes en heerlijk eten.  Tip als je na 3 uur gaat zijn de entree kaarten een stuk goedkoper. Kijk goed op de site aangezien er verschillende openingsdagen en tijden zijn in de kerst vakantie.

Noord -Brabant:

Skidome

Voor als je nog even warm wilt maken voor de ski vakantie. Of omdat je de winterse sfeer wilt proeven. Dan is dit een perfecte plek voor jou.

Overijsel:

De scheg

Er is hier van alles te doen. En dus voor een ieder wel wat wils. Maar de reden dat ik hier voor kies is vanwege de schaatsbaan. Zo creëer je meteen een winter wonder land gevoel.


Limburg:

Mergelrijk

Tijdens de kerstmarkt periode in Valkenburg is MergelRijk een van de mooiste grotten om te bezoeken. In een intieme kerstsfeer ziet u prachtige mergelbeelden, die de verhalen uitbeelden over mergel en grotten.

Utrecht:

Spoorweg museum winter station

Het museum is in winterse sferen. Met een schaatsbaan en een antieke carrousel.

Friesland:

Elfsteden hal

Eerlijk gezegd vond ik het lastig om in Friesland iets geschiktst te vinden. De meeste uitleg in namelijk in het Fries. En tja dat spreek nog lees ik. Maar op deze ijsbaan ga je je zeker een heerlijk dagje vermaken met het hele gezin. En zeg nu zelf we hopen toch allemaal stiekem dat de elf steden tocht weer een keer gehouden kan worden.

Groningen:

Schaats museum

Natuurlijk kan je een actief dagje schaatsen. Maar als je wat meer wilt weten over schaatsen is dit een goed alternatief.

Drenthe:

Snow & co

Hier kan je je alvast voor bereiden op de ski vakantie.

Zeeland:

Skidrome

Ook dit is een ski park. Goed voor de winterse sfeer.

Dit was het dan mijn film en uitgaan tips voor de maand december. Heb jij nog opmerkingen of leuke tips geef het dan aan mij door.

mijn naam Melanie xxx BMelloW

 

 

 

 

Leuk om te lezen:

4 Responses to “Film en uitgaan tips december 2016

Trackbacks & Pings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge