Film tips review deel 1

Film tips review deel 1. Elke eerste van de maand geef ik film en uitgaan tips. Maar van al de film die ik zelf als tip heb gegeven heb ik er ondertussen een aantal al gezien. Het lijkt me dan ook leuk om een aantal van deze films met jou door te nemen.

Film tips review deel 1. December, januari en feruari 2017. BMelloW

Film tips review deel 1.

Om het voor mezelf vooral makkelijker te maken zal ik per maand de film tips doornemen. Te beginnen met de december 2016.

Underworld.

Voordat ik deze film ben gaan kijken wilde ik eerst weer de hele film reeks kijken. Sommige delen kon ik ondertussen dromen. Maar toch. Na het zien van alle films zat ik er klaar voor. Maar eerlijk gezegd kwam ik er niet echt doorheen. Ik weet niet waardoor dat kwam. Misschien had ik de films niet allemaal achter elkaar moeten gaan kijken. Maar ik was het een beetje zat. Het ging weer over Lycans tegen de vampieren tegen haar. Het zelfde verhaal. Het einde is dan wel leuk. Maar ondertussen heb ik het allemaal wel gezien. Als ze slim zijn laten ze het bij dit deel. (Wat mij betreft). Ik geef de film dan ook niet meer dan een 6.

Office Christmas party

Deze film voldeed aan al mijn verwachtingen. Gewoon een heerlijke feel good kerstfilm. De film deed me denken aan de Hangover reeks. Die ik overigens te grappig vond. Deze film vind ik ook erg lachwekkend. Kortom ben je op zoek naar een komische kerstfilm dan is dit zeker één om te kijken. Zelfs nu de lente er aan komt is die leuk. Ik geef de film dan ook een 8.

Vaiana

Ik hou van tekenfilms en al helemaal van Disney. Het grootste kind in huis als het gaat om Disney dat ben ik. Eindelijk een film over de Pacific. Dacht ik nog toen de film uitkwam. Die had Disney nog niet. De film zelf deed me denken aan Mulan. Ook dit keer gaat het over een dapper meisje Vaiana dat tegen de wensen van haar vader in gaat om haar volk te redden. Komt bekend voor, toch!!

De film is prachtig getekend. Disney heeft zich zelf weer overtroffen.  Het verhaal is dan wel een heel bekend verhaal. Maar niet minder de moeite waard. Ik geef de film dan ook een 8.

Film tips review deel 1.

De maand december hebben ik gehad nu ga ik verder met de films die uitkwamen in januari van dit jaar.

Assassins creed

Van te voren had ik er best wel wat verwachtingen van. De spellen zijn altijd mooi gemaakt en een sterk verhaal lijn. Om eerlijk te zijn heb ik 3 pogingen gedaan om deze film te kijken. Maar elke keer viel ik in slaap. De film kon mijn aandacht er niet bij houden, dat is nu wel duidelijk. Ik kan je dan ook niet echt zeggen wat ik er van vind. Mijn oudste zoon vindt het overigens wel een leuke film. En omdat hij het een leuke film vindt krijgt het van mij dan ook nog een voldoende. Ik geef de film dan ook een 6. 

XXX The return of Xander Cage

Vol verwachting klopt mijn hart. Vin Diesel is in aantocht. Gelukkig speelde hij weer in dit deel van de XXX film reeks. Maar misschien waren mijn verwachtingen te hoog. Persoonlijk vond ik deel 1 nog altijd het beste. Maar ondanks dat is ook dit deel weer goed voor een avondje actie met Vin Diesel. De film zal je zeker vermaken. Maar ik was niet onder de indruk. Ik geef de film dan ook een 7. 

Film tips review deel 1.

De maand december hebben ik gehad nu ga ik verder met de films die uitkwamen in februari van dit jaar.


Fifty shades darker

Om eerlijk te zijn heb ik de boeken nooit gelezen. Maar was ik toch nieuwsgierig geworden. Waar is al de ophef over te doen.

Ook ik heb vol schaamte deel 1 gekeken. En ik vond het geen bal aan. Snap niet wat hier nu leuk aan is. En toch wilde ik ook dit deel weer een kans geven. Mede omdat ik het als suggestie in mijn rubriek had gegeven, maar ook omdat ik ook nu weer nieuwsgierig was na de film.

Maar ook deze film vond ik nogal traag. Er gebeurt weinig. En net als je denkt nu komt het spannende moment. Was het al weer voorbij. Ik heb de film afgekeken. Omdat mijn nieuwsgierigheid het wint. Maar eerlijk waar, wat een suffe film. Wat is hier nu leuk aan. Ik geef de film dan ook een 4.

Film tips review deel 1.

Voor de maand februari en maart moet ik nog een aantal films gaan bekijken. Zodra ik daar wat meer over kan zeggen zullen ook deze maanden de revue passeren.

Kijk ook eens op Film en uitgaan tips voor maart.

Of kijk 52 romantische films.

Welke van de films heb jij zelf gezien? En wat vond jij daar zelf van. Ben je het met mij eens of juist niet. Ik ben benieuwd naar jouw film beleving.

mijn naam Melanie xxx BMelloW

 

 

 

 

 

Leuk om te lezen:

6 Responses to “Film tips review deel 1

  • Ik ben zelf ook erg benieuwd naar Assasins Creed. Het spel vind ik geweldig. Ik ga dan ook de film kijken voor het vermaak en verwacht er gewoon niet al te veel van. Dan valt het niet tegen, denk ik zo :). Ik heb ook alle delen van Underworld gezien. Ik zal hem wel kijken, maar ik ben bang dat hij gaat tegenvallen. Want inderdaad… weer een verhaal? Kan me nou niet echt voorstellen dat er nog iets over te vertellen valt.
    Sheila onlangs geplaatst…Tag: Mijn leven als mamaMy Profile

    • Het spel Assasins creed is inderdaad een geweldig spel. De film. Tja. Zie het zelf maar. Mij kon het niet wakkerhouden. Over Underworld valt inderdaad niets meer te vertellen. Het is een geforceerd verhaal. Zonde.

  • Vroegah was ik filmverslaafd, samen met mijn man. Dat wil zeggen, voor de kinderen. Tegenwoordig heb ik hier niet veel tijd meer voor. Fifty shades darker wil ik dolgraag zien.

  • Ik kijk alle films via Videoland of Netflix maar moet eerlijk bekennen dat ik meer van de series ben. Fifty shades Darker vond ik een beetje tegenvallen. De rest van de films heb ik nog niet gezien
    jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Beste series en films op Videoland #1My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge