Over mij.

Wie ben ik?

Hoi, wat leuk dat je een kijkje op mijn blog komt nemen.

Mijn naam is Melanie.

hoi-mijn-naam-is-melanie-bmellow-is-mijn-blog

Het gezin:

Het huis bestaat uit 3 kinderen. Twee zoons ( 8 en 11 jaar) en een dochter ( 22 maanden). Verder heb ik een hele lieve vriend. Die de beste bonus vader is  (die ik me maar kan wensen) voor mijn jongens. 

Wij zijn een multi culti familie. Ik van Nederlands Indonesische ( indo) afkomst. En mijn vriend zijn familie komt uit Aruba. De tropen zit ons in het bloed.

Ik heb op veel verschillende plekken in Nederland gewoond. Niet alleen van stad naar stad maar ook binnen Amsterdam. En ook al woon ik nu met veel plezier net buiten Amsterdam de droom is om in de toekomst te gaan emigreren.

Tijdens mijn middelbare school tijd heb ik op de Mode vakschool gezetten. Hier kon ik al mijn creativiteit kwijt. Met mijn studie doe ik al een tijdje niks meer. Maar mijn creatieve geest blijft over uren maken. Vandaar deze blog omdat ik creatief bent en vol ideeën zit. Ideeën die ik via deze weg met jullie ga delen. 

Waar gaat de blog BMellow over?

Als je het even niet meer weet wat je met je (klein) kinderen kunt doen. Van  leuke knutsel werkjes tot ideetjes voor een verjaardag en partijtjes. Kort om van alles om kinderen bezig te houden. Maar ook tips over nieuwe boeken, speelgoed, dagjes uit. Over van alles en nog wat. Hier ben ik voor raad en om ideetjes op te doen. Maar ook als je als ouder/ verzorger wel eens wat creatieve uitspattingen wilt hebben maar nog niet precies weet hoe of wat. Ook voor jullie zal er genoeg voor bij komen.

Maar ook als  je  leuke herkenbare mama verhalen  wilt lezen over aller daagse dingen. Ook daarvoor ben je bij mijn blog aan het juiste adres. Als moeder van 3 kinderen hoef ik me geen moment te vervelen.  Mijn gemiddelde dag bestaat dan ook voor het grootste deel van de  dag uit kinderen. Genoeg verhalen kan ik over hun schrijven. En dit zal ik dan ook zeker doen.

Wat betekend BMelloW?

De B staat voor de eerst letter van mijn achter naam. De M staat voor mijn voornaam De W staat voor mijn tweede naam. Mellow was vroeger ook mijn bijnaam. En BMelloW uitgesproken bee melloow betekend in het Engels wees relaxt maak je niet te druk. Ik vond het wel een prima naam voor mijn blog. Een maak je niet druk blog.

Ik hoop dat mij voorstellen jou een beter beeld heeft gegeven over wie ik ben. En waar mijn blog over gaat.

Voor vragen en opmerkingen of om samen te werken kan je altijd contact met mij op nemen via email bmellowblog@gmail.com

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

 

Leuk om te lezen:

Trackbacks & Pings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge