De van 10 naar 1 tag vond ik zo een leuke tag toen ik het tegen kwam dat ik er wel wat mee moest doen. Op de eerste vraag geef je tien antwoorden, op de tweede vraag geef je negen antwoorden en bouw het zo maar af. Ben je benieuwd naar de vragen en antwoorden…. Lees dan gezellig mee in de van 10 naar 1 tag.

Het is vandaag weer zondag en dan is het tijd voor een review, maandoverzicht of tag. Aangezien het einde van de maand er nog net niet is. En ik voor een keer geen review heb klaar staan, leek het mij dan ook vanzelfsprekend om weer eens een tag in te vullen. Maar welke tja dat wat de vraag. Er rouleren zo veel tags binnen blogland. Welke is leuk genoeg om in te vullen. En zo begon het speurwerk op internet.

Een tijd geleden kwam ik de van 10 naar  1 tag tegen bij Kyara Esteva. Eerlijk gezegd kende ik haar blog nog niet. Maar zo nu en dan zoek ik het World wide web af en dan vind je nog wel eens wat. Ik vind het zo een leuke tag dat ik het opsloeg voor later gebruik. De tag komt echter niet van haar maar van Mar- Joya . Ook haar kende ik nog niet. (Waar het afspeuren van het internet wel niet goed voor is) Zo ontdek je nog eens wat.

Maar hier is die dan de van 10 naar 1 tag. Leer mij de vrouw achter de blog nog wat beter kennen. Lees je gezellig met me mee?

10 Dingen over mijzelf

 1. Mijn voornamen zijn Melanie Wendy
 2. Ik heb ik Rotterdam en Amsterdam gewoond.
 3. Ik ben Nederlands, Indisch
 4. Mijn droom is om te emigreren naar een warm oord. Waar de zon vrijwel altijd schijnt, De zee helder blauw en de mensen niet zo gestrest zijn.
 5. Ik ben verslaafd aan chips.
 6. Ben een echte boekenworm
 7. Vegetariër vanaf 8 jaar oud. ( Al zondig ik zins mijn eerste zwangerschap soms)
 8. Gek op films kijken
 9. Eerste tatoeage liet ik zetten toen ik 16 was. Inmiddels vele bij gekomen.
 10. Geduimd tot mijn 16de ( ja ik weet het, ik schaam me diep, Not.)

9 Dingen die ik leuk vind

 1. Mijn kinderen (meestal)
 2. Mijn blog ( en die van vele anderen)
 3. Alles (nou ja bijna alles) wat met knutselen te maken heeft.
 4. Muziek
 5. Gezelligheid met lieve mensen
 6. Mijn vriend
 7. Festivals
 8. Flamingo’s
 9. Indonesië

8 Dingen die ik niet leuk vind

 1. Eigenlijk schreef ik hier ooit al een blog over. De 100 dingen die ik stom vind. Maar ik zal er toch nog een paar vinden van die dingen die ik niet leuk vind.
 2. Het wisselvallige weer in Nederland. De ene dag loop ik in mijn bikini en de volgende dag weer een jas en sjaal om.
 3. Lekke band. Vooral als je nu net heel hard je fiets nodig hebt.
 4. Eczeem. Helaas heb ik het al vanaf mijn geboorte. Ik kan het onder controle houden. Maar soms krijg ik het toch.
 5. Fake people (Mensen met meerdere gezichten)
 6. Narcisten
 7. Kou ( Ik ben echt niet voor gemaakt)
 8. Wachten (geduld is niet mijn sterkste kant)

7 Plekken waar ik graag ben.

Ook hier schreef ik eerder al een blog. De leukste uitjes waar ik graag kom met mijn kinderen.

 1. Thuis
 2. Overal waar ik met mijn gezin bent
 3. Amsterdamse bos
 4. Indonesië
 5. Strand
 6. Bos
 7. Museum

6 Manieren om mijn hart te winnen

 1. Niet liegen
 2. Oprecht zijn.
 3. Humor
 4. Liefde vol zijn
 5. Gewoon jezelf zijn
 6. Mijn favoriete eten meebrengen.

De van 10 naar 1 tag. Indonesië. Lombok. BMelloW.nl

5 Plaatsen en/of landen waar ik nog (terug) heen wil.

Dit vind ik echt een lastige. Er zijn zo veel plekken op de wereld waar ik heen wil. Kan me beter vragen waar ik niet naar toe wil. Die lijst is een stuk korter. Ik hou van al het moois wat de wereld te bieden heeft. Natuur, cultuur en niet te vergeten, het eten. Maar deze 5 kwamen het eerst in mij op.

 1. Ik wil heel graag terug naar Indonesië. Backpacken met mijn gezin. Hun al het moois van het land laten zien. En ze laten zien waar hun roots liggen. ( Zie bovenstaande ↑ foto. Dat zegt toch genoeg.)
 2. Naar Aruba, de familie van mijn vriend ontmoeten. En zien waar zijn roots en die van onze dochter ligt.
 3. Australië
 4. Brazilië en dan vooral het Amazone gebied
 5. Sicilië

4 Dingen of personen waar ik niet zonder kan

Dingen interesseren me niet zo. Ik geef niks om spullen en luxe. O ja toch wel een ding. Mijn wasmachine.

 1. Ik kan echt niet zonder mijn gezin. Ik ben blij als mijn kinderen weg zijn. Maar na een uurtje mis ik ze al.
 2. Mijn mama. Mijn Moeder verdient een eervolle vermelding. We zijn het niet altijd met elkaar eens. We zien de wereld anders. Maar zij is wel de constante factor in mijn leven. En daar ben ik haar heel dankbaar voor.
 3. Mijn best buddy
 4. De rest van de familie

Nog drie vragen te gaan….

Van 10 naar 1 tag..

3 Lievelingsliedjes (in willekeurige volgorde)

 1. Ook hier schreef ik ooit al een blog over. Mijn favoriete liedjes. Maar er zijn een paar recente liedjes die ik echt heerlijk vind.
 2. Ed sheeran – Shape of you
 3. Justin Bieber – Love yourself. ( Ja ik weet het. Maar heel stiekem vind ik het laatste album van hem best wel lekker klinken. En als excuus heb ik dat dit nummer is geschreven door Ed Sheeran. I just love his flow)

2 Wensen

 1. Dat ik mijn kinderen tot mooie gelukkige mensen mag zien opgroeien.
 2. Dat de wereld en de mensen er op weer wat liever en begripvoller voor elkaar gaat zijn. Al die haat en afgunst. Bah.

1 Laatste woord

 1. Woord ( dat is het laatste woord,) Lol

Dit was het dan. De van 10 naar 1 tag. Wat vind je er van? Wil je deze tag ook overnemen voor op je blog. Ga je gang. Wees dan wel zo lief en noem de bedenker van de tag.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This