0 In DIY/ Knutselen

10x Super leuke dieren knutsels

Het is bijna 4 oktober. En dat betekend dierendag. Uiteraard kan ik deze dag niet aan mij voorbij laten gaan. En daarom heb ik 10 super leuke dieren knutsels voor jou op een rijtje gezet.

Ik geef het eerlijk toe. Doordat het plannen van alles wat er moet gebeuren nogal in het 100 loopt ben ik er niet aan toe gekomen om weer eens nieuwe leuke dieren te knutselen. Oeps!!!

Maar ik heb wel hele leuke niet al te ingewikkelde dieren knutsels voor je op een rijtje kunnen zetten. Sommige zijn van mij en sommige van anderen blogs. Knutsel projecten voor kleine tot groot, jong en oud. Genoeg om de herfst/ winter maanden mee door te komen.

Hippe beestenboel opberg potjes

Dit idee kom ik op Pinterest overal tegen. Ik vind het zo leuk. Ik moest dit idee wel in de top 10 zetten. Enjoy the good life maakte deze potjes. Zeg nu zelf ze zijn toch super.

Paashaas van papier mache:

Deze haas is niet alleen leuk om te maken met Pasen. Voor een konijnen liefhebber is dit gewoon een leuk knutsel project. Of wat dacht je als Sinterklaas surprise.

dieren knutselen van wc rollen

Hier laat ik een aantal zeer leuke dieren zien, gemaakt van wc rollen. Zoals een teckel, giraf, parkieten en een lieveheersbeestje.

Vrolijke feestbeestenboel traktaties.

Hoe leuk is dit. Dewi van Firma mama maakt de leukste traktaties. En dit is een super leuke traktatie. En zo simpel.  Die heel wat wauw reacties zal oproepen.

Boekenlegger

Ik ben gek op konijnen deze boekenleggers heb ik dan ook zo gemaakt dat het op een konijn lijkt. Maar met een beetje fantasie kan je er echt elk dier van maken.

Dieren knutselen met knijpers

Super makkelijk maar o zo leuk  om te maken. Tover knijpers om tot dieren. Dieren zoals een krokodil, sprinkhaan en vogels. Gewoon omdat het kan.

Dieren maken van herfst blaadjes.

Famme kwam met een zeer leuk idee. Past perfect bij het jaargetijde waarin je nu leven. Dit ga ik zeker nog maken deze herfst. Maar ik wil je het niet ontzeggen. Ik vind dit toch zo leuk.

Vlinders vouwen

Vlinders vouwen kan op vele manieren. Hier laat ik je twee manieren zien. Maak ze aan elkaar als een mobiel voor een mooi resultaat.

Rupsje nooit genoeg gemaakt van eierdozen.

Voor als je het nog niet wist. Ik schrijf voor Mama kletst zo nu en dan een blog. Zo ook deze leuke knutsel. Tover de rups om tot vlinder. Breng het populaire boek rupsje nooitgenoeg tot leven door het na te spelen aan de hand van deze knutsel.

Strijkkralen patronen

Of wat dacht je van strijkkralen. In deze blog laat ik je verschillende leuke patronen zien. Maar ook verschillende technieken. Met wat ik wel twee van mijn leukst gemaakte strijkralen patronen. Super lieve vogels en de flamingo. I love flamingo’s. 

Zijn het geen super leuke dieren knutsels. Welke vind jij het leukst? Is er eentje die je gaat maken? Of misschien al gemaakt hebt?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply