6 In Geef mij er 5./ Moederdag/ Persoonlijk

De 5 Moederdag cadeaus waar je mij heel blij mee maakt.

De 5 Moederdag cadeaus waar je mij heel blij mee maakt.BMelloW.nl.

Moederdag staat bijna voor de deur. En aangezien ik moeder van drie bent mag ik dan ook Moederdag vieren. Maar los van een frutsel gemaakt door mijn jongens heb ik eigenlijk wel een wenslijstje.  De 5 Moederdag cadeaus waar je mij heel blij mee maakt.

Het is bijna Moederdag. De dag dat ik eigenlijk meer met mijn Moeders en schoon moeder bezig bent. Dan met het feit dat ik ook Moeder bent. Ik vergeet mezelf nogal snel. Totdat ik van de week even in de Bruna liep. Snuffelen tussen de boeken. Ik hou van boeken en zo nu en dan moet ik dan ook weer op zoek naar een boek. En ook al heb ik een overvolle kast vol boeken, ik kan er geen genoeg van krijgen.

Zo kwam het dat ik weer even aan het neuzen was op zoek naar een boek. En zo zag ik daar een boek. En toen dacht ik, dat is een leuk Moederdag cadeau. Maar wat zijn nog meer van de Moederdag cadeaus de ik echt heel graag zou willen hebben. En of ik de cadeaus nu met Moederdag krijg of op een andere dag dat maakt mij niet zo veel uit. Deze cadeaus staan op mijn wenslijst.

De 5 Moederdag cadeaus waar je mij heel blij mee maakt.

# 1 Het boek HTML & CSS voor dummies.

Ik hou van de dummies boeken. Zo heb ik aan het boek WordPress voor Dummies heel veel gehad. Ik heb als digibeet erg veel steun aan het boek gehad. Dingen die ik anders niet zo makkelijk had geleerd, leerde ik op deze manier heel makkelijk. Juist omdat de boeken voor Dummies zodanig is geschreven alsof je het tegen een kind hebt, met duidelijke plaatjes. Zo fijn als je van nog toeters nog blazen weet.

Met het boek HTML & CSS voor Dummies hoop ik wat meer te leren over coderen en hoe ik mijn blog nog meer kan optimaliseren. Ik vind het een interessant iets en wil er dan ook graag zo veel mogelijk over leren. Maar eigenlijk krijg ik dit boek al. De nieuwste versie van dit boek komt binnenkort uit en is dan ook besteld. Door mijn liefste vriend, voor mij. Dus ook al weet ik dat ik het boek krijg ik ben hier heel erg  blij mee. Telt dit als een Moederdag cadeau? Aangezien het niet speciaal voor Moederdag is bedoeld.

#2 Martha Stewart scoring board.

Toen ik zo nu en dan begon met expotion boxen te maken wist ik niet of ik daar ook daadwerkelijk spullen voor wilde gaan aanschaffen. Ik ben namelijk een grote voorstander van eerst wat oefenen en dan kan je altijd nog meer spullen er voor aanschaffen. Maar al gaande weg merkte ik dat ik het wel erg leuk vind om het te maken. Ook merkte ik dat het makkelijker en mooier wordt met bepaalde gereedschap. De scoring board is een van die dingen.

Nu teken ik alles zelf uit met een potlood en liniaal. Maar met deze board hoef ik dat niet meer te doen. Ik bepaal welke grote en welke lijn ik nodig hebt, plaats er het gewenste papier er op en trek de lijn met een speciale mes. De vouw is er meteen in gemaakt. Niet meer eerst uittekenen en dan met een met weer de lijnen aanzetten zodat ze makkelijker te vouwen zijn. Dit scheelt zoveel werk. Bovendien maakt het de lijnen veel mooier. Nu wil ik nog wel eens een paar millimeter er naast gaan zitten. En dat maakt het minder mooi. En de perfectionist in mij ergert zich daar heel erg aan. Dus bij deze de scoring board van Martha Stewart de DIY koningin.

#3 Het boek Handlettering journal doe je zo!

Dit boek zag ik dus bij de Bruna. Ik zit er al lang aan te denken om een keer een journal te gaan maken. Maar ik wil ook graag het handlettering leren. Ooit in een lang lang vergeten tijd op school, moest ik leren te kalligraferen. Pfff wat een opgaven vond ik dat. Maar ergens vond ik het wel erg leuk om het te leren. Nooit meer wat mee gedaan. Maar ik wil zo graag een journal als handlettering eigen maken. Dit boek ziet er niet alleen erg leuk uit, maar is ook erg leerzaam. Dus kom maar op met het boek, Dan kan ik aan de slag. Krijg er nu al zin in.

#4 Annie Sloan verf.

De afgelopen twee weken ben ik goed ziek geweest. De kinderen hadden vakantie en ik heb het merendeel van de tijd ziek in bed doorgebracht. Het ziek zijn zorgde er wel voor dat ik een keer op marktplaats kon gaan rondsnuffelen. Zo wil ik al heel lang een grote kas voor in de keuken. Ik heb een erg kleine keuken, wat er voor zorgt dat ik niets op voorraad kan inslaan. Maar ik kan ook geen keuken apparaten aanschaffen. Doordat ik dus eindelijk de tijd heb om te gaan zoeken naar een geschikte kast.

En zo vond ik de kast. Een lelijke oubollige kast. Ondanks dat zag ik de potentie van deze kast. Bij het zien van de kast wist ik ook dat ik het wilde verwerken met de verf van Annie Sloan. Ik heb er zo veel over gelezen. Ik wil het wat graag zelf uitproberen. Aangezien ik de kast heb gezocht, mag mijn vriend de kleur uitzoeken. En gelukkig koos hij 1 van de 3 kleuren die ik in mijn hoofd had. Deze kleur past denk ik perfect bij onze vloer. De kleur Duck Egg Blue. Voor deze verf heb je ook nog wat andere spullen nodig zoals de Chalk Paint Wax Clear en kwast. Uiteraard wil ik die er ook bij hebben. Ik kan niet wachten tot ik de kast kan omtoveren tot een geweldige hippe kast. 

#5 Boek De Japanse minnaar van Isabel Allende

Ja weer een boek. Ik kan er echt geen genoeg van hebben. De schrijfster Isabel Allende is een van mijn favoriete schrijfster. Er ontbreken nog maar twee boeken van haar in mijn kast. En de Japanse minnaar is daar eentje van. Om mijn collectie van haar boeken aan te vullen is dit er dan ook eentje die ik graag wilt hebben.

Lees ook eens: Mijn favoriete boeken.

Mijn wenslijst.  Maar de grootste wens is gewoon tijd met mijn kinderen door te brengen. Hun frutsels te mogen ontvangen. Trotse gezichten te zien.

Dit zijn de 5 Moederdag cadeaus waar je mij heel blij mee maakt. Cadeau’s die ik maar wat graag zou willen hebben.  Zoals je duidelijk kan zien ben ik gek op boeken en DIY projecten. Dat geen wat je op mijn blog vast wel was opgevallen. Ken jij iets van mijn wens lijst? Of lijkt jou iets van mijn lijstje iets voor jou zijn? En wat zou jij graag willen hebben? Wat staat er op jouw wens lijst?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Dewi
  09/05/2017 at 19:12

  Leuk verlanglijstje. Ik geef hier al heel de week hints. “Rituals heeft weer een nieuwe zomerlijn”, nieuw sportshirt, handboek handlettering idd ( manlief begrijp niet goed wat ik hiermee bedoel)

  • Reply
   BMelloW
   11/05/2017 at 07:24

   Dank je. Eigenlijk weet ik dat ik sommige spullen ga krijgen. Alleen niet persé voor Moederdag. En dat vind ik prima. Ik vind de frutsels van de kinderen al voldoende

 • Reply
  Marloes
  06/05/2017 at 19:46

  Mijn man vroeg of ik het ook goed vond als moederdag en mijn verjaardag cadeau werden gecombineerd. Ik vond ‘t prima en nu krijg ik een bloomon abonnement

  • Reply
   BMelloW
   07/05/2017 at 15:46

   Ook goed toch. Maar uh wat is een bloomon?

 • Reply
  Marieke
  06/05/2017 at 14:18

  Hier stonden ook drie boeken op mijn wenslijst, waaronder een blogboek en een bucketlist boek. Ik weet dat er iets besteld is maar wat …. dat zie ik volgende week zondag wel 😉

  • Reply
   BMelloW
   06/05/2017 at 14:50

   Welk blogboek? Het bucketlist boek is ook zo leuk. Heb ik ooit al boeken tip gegeven. Ik heb die voor moeder en dochter. Zodra ze groot genoeg is gaan we er voor. Ik ben benieuwd wat je hebt gekregen. Ik zal het vast wel te zien krijgen op je blog en sociale.

  Leave a Reply