Pinterest expert

Het maximale uit je onderneming te halen dat wil jij toch ook? Door Pinterest goed in te zetten zal je jouw onderneming een boost geven. Ik kan jou daar bij helpen.

Help je onderneming en blog vooruit.

Maak jij voor je blog of bedrijf nog geen gebruik van Pinterest? Weet jij niet zo goed waarom je het moet gebruiken?

Pinterest is een krachtig middel om in te zetten voor je blog of bedrijf.

Waarom ik blog en bedrijf apart benoem?

Niet iedereen heeft van zijn of haar blog een bedrijf gemaakt, nog die ambitie. Maar meer bezoekers dat willen we allemaal. In ieder geval wil je bekender worden bij een zo groot mogelijk publiek. Zowel als bedrijf als bij een blogger. Met als logisch gevolg meer omzet.

Al heb je als blogger misschien niet de ambitie om fulltime te gaan bloggen. De kosten die je maakt er uit halen zal toch al leuk zijn. Met dit alles kan ik jou helpen. 

Waarom Pinterest?

Dagelijks gebruiken miljoenen mensen Pinterest om ideeën te vinden over allerlei onderwerpen. Meer dan 75% van de ideeën komt van bedrijven zoals dat van jou – daarom ben jij zo belangrijk voor pinners.

Toch zijn er maar weinig Nederlandse bloggers en bedrijven die optimaal gebruik maken van Pinterest, en dat is echt zonde. Veel weten niet zo goed wat ze er mee aan moeten. En of het wat kan betekenen voor hun blog of bedrijf. Behoor jij tot deze groep?

Ik weet niet hoe het met jou zit. Maar als ik inspiratie nodig heb, over wat dan ook, is Pinterest het eerste waar ik ga kijken. En ik ben daar niet de enigste in.

Pinterest heeft 250 miljoen actieve bezoekers per dag.

Daar zitten heel veel potentiële klanten of bezoekers bij.

Services

Wat kan ik betekenen voor jou?

Wil het maar niet lukken om meer klanten te vinden? Of blijft je bezoekersaantal uit op je blog? Lukt het niet om vooruit te komen?

Via BMelloW hoop ik dat jij het belang van Pinterest in gaat zien. Jij wilt toch ook het maximale uit je bedrijf of blog halen?

Lees mijn blog en je blijft op de hoogte van de laatste Pinterest ontwikkelingen. Of lees mijn  E-Book, Kickass met Pinterest en help jezelf op weg naar een succesvol Pinterest account. Wat uiteindelijk meer bezoekers of omzet genereer.

Misschien wil je dat ik jou persoonlijk helpt. Ook dit is mogelijk. Ga naar services voor meer informatie.

Melanie

T

Advies op maat

Ik kijk wat er aan je site en Pinterest account moet gebeuren voor het beste resutlaat.

Pinterst account opzetten

Geen tijd om zelf een Pinterest account op te zetten, ik neem het je graag uit handen.

Pinterest afbeeldingen

Pinterest afbeeldingen maken met tekst, geen tijd of kennis hoe dit moet. Ik neem het graag met je door, of maak het voor jou.

Pinterest zelf leren?

Lees de blog of E-book, waarin ik stap voor stap alles aan jou uitleg over Pinterest.

Wie is BMelloW?

Hoi, ik ben Melanie Bleeker moeder van drie kinderen. Blogger en Pinterest expert. De persoon achter BMelloW.

Mijn hobby’s zijn er te veel om op te noemen. Hou het er maar op dat ik gek ben op alles wat ook maar enigszins creatief is. Naast dat ben ik echt Pinterest verslaafd. Ik hou van het platform en kan er geen genoeg van krijgen.

Al meer dan 5 jaar blog ik.

Toen ik begon met bloggen vond ik sociale media een lastig iets. Er zijn er zo veel. Ik besloot mij te focussen op Pinterest. Ik leerde zoveel mogelijk over dit platform.

Uiteindelijk ben ik een Pinterest cursus gaan volgen bij een zeer succesvolle blogger en Pinterest specialist uit Amerika. Hier leerde ik nog veel meer bij.

Steeds meer bloggers en ondernemers vroegen mij om raad. Die raad werkt bij hun zijn vruchten af. Met alles wat ik wist werd het tijd om mijn expertise te gaan delen. Het idee van BMelloW was geboren.

Hou BMelloW in de gaten, vergroot je kennis voor Pinterest en maak van je bedrijf een succes.

E book kick ass met Pinterest

E-book

Het belang van een goeie webhosting

Services

Blog

Pin It on Pinterest