About BMelloW

Meer weten over BMelloW?

Wat kan BMelloW voor jou betekenen?

Ben je op zoek naar leuke DIY’s? Ben je heel creatief of juist niet. Op BMelloW vind je voor alle leeftijden leuke DIY projecten. 

Van simpele peuter knutsels tot grote pinata’s. Ik probeer DIY’s toegankelijk te maken voor iedereen. Ook als je geen knutsel wonder bent. 

Create and have fun

Met de kleurrijke DIY’s probeer ik iedereen op te vrolijken. Een rust moment in je dag. Even ontstressen met een DIY van BMelloW.

Ben je niet zo van het knutselen? Regelmatig neem ik je mee in de wereld dat Bullet journaling heet. Plannen was nog nooit zo leuk geweest. 

Naast veel DIY’s om zelf te maken verwen ik je regelmatig met een gratis printable. Leuke spelletjes, handige lijstjes maar ook printables die je helpen bij een DIY project. 

Wie ben ik?

Hoi, wat leuk dat je een kijkje op mijn blog komt nemen.

Mijn naam is Melanie.

Het gezin bestaat uit 3 kinderen. Twee zoons (10 en 13 jaar) en een dochter (3 jaar). Verder heb ik een hele lieve vriend. Die de beste bonus vader is (die ik me maar kan wensen) voor mijn jongens.

Tijdens mijn middelbareschooltijd heb ik op de Mode vakschool gezeten. Hier kon ik al mijn creativiteit kwijt. Met mijn studie doe ik al een tijdje niks meer. Maar mijn creatieve geest bleef maar over uren maken.

Ik besloot om een blog te beginnen waar ik veel creativiteit in kwijt kan. Maar waar ik vooral mijn DIY-projecten en leuke knutsel projecten kan delen met mijn lezers. Dit zorgt ervoor dat ik al mijn creativiteit kwijt kan. Mijn hoofd leeg kan maken. 

Vragen, opmerkingen of samenwerken?

5 + 7 =

Email:

bmellowblog@gmail.com

Lets get social

Pin It on Pinterest