Een goed zittende spijkerbroek. Misschien wel het lastigste kledingstuk om te vinden. En als je deze dan vind dan ben je daar extra blij mee. Een zoektocht dat bij mij nog altijd niet gelukt is. Maar wat als je een kind hebt dat niet de meest gangbare maat heeft. Zie dan maar eens passende kleding te vinden. Of in dit geval een spijkerbroek.

Mijn dochter is voor haar leeftijd lang en slank net als mijn oudste zoon. Voor hun is het dan ook lastig om een goed zittende spijkerbroek te vinden. Gelukkig is het me nu gelukt voor mijn dochter. Een probleem minder. En gek genoeg ook nog eens bij een winkel waarvan ik het nooit had verwacht.

Voor mijn oudste zoon kan ik er nagenoeg niks kopen omdat alles te wijt is. Het zit allemaal als een hobbezak om hem heen. Jurkjes en shirts voor mijn dochter dat kan ik overal nog wel kopen. Jurkjes meestal te wijt. Maar het blijft tenminste op zijn plek zitten. Iets wat met rokjes al weer een probleem wordt. Die zakken vaak af.

Broeken en spijkerbroeken ik heb ze werkelijk van alle winkels geprobeerd die ook maar enigszins betaalbaar zijn. Grootste probleem is toch wel dat ik de broeken voor de breedte een maat kleiner moet nemen maar dat de lengte dan weer te kort is. Broeken waarvan je de taille band kan verkleinen. Ideaal zal je denken. Maar niks is waar. De broek blijft wel op zijn plek. Maar zit dan vaak niet mooi rond de benen.

Herken jij jou kind in het bovenstaande verhaal?

Heb jij nog niet de juiste spijkerbroek voor je dochter gevonden? Voor mijn zoon ben ik nog steeds zoekende naar de perfecte broek. En daarom heb ik het nu over dochters. De spijkerbroek van de Hennes en Mauritz. De Superstretch Skinny Fit Jeans. Verkrijgbaar in diverse mooie kleuren. Doordat het stretch is zit het bij je kind ook nog eens lekker. Win win. En voor de prijs hoef je het ook al niet te laten. Slechts €14,99. 

Lees ook eens: de voorjaars collectie van B-Nosy

Heb jij een slanke zoon en of dochter? Heb jij al de perfecte spijkerbroek gevonden? Zo ja welke? Heb jij deze spijkerbroek van de Hennes en Mauritz al eens uitgeprobeerd? Zo ja wat vind jij er van?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: PinterestFacebookInstagramTwitter  & Google+

Pinnen op Pinterest? Gebruik dan AUB de onderstaande ↓ afbeelding:

Betaalbare spijkerbroek voor slanke meisjes. Omdat een goeie spijkerbroek vinden nooit makkelijk is.

Pin It on Pinterest

Share This