17 In Blog/ Persoonlijk

Blog overzicht april 2017

Blogbericht overzicht BMelloW.nl

Blogbericht overzicht april 2017. Elke eerst dag van de nieuwe maand zal ik een overzicht geven van mijn best bezochten blogberichten. Maar ook berichten van andere bloggers die mij die maand zijn opgevallen.

Blogbericht overzicht van de maand april 2017. Vandaag is het begin van de nieuwe maand. Een maand die ik ziek afsluit. Van sommige kinderen is het vandaag de laatste dag van de vakantie, voor sommige loopt het nog even door. Ik heb het geluk dat ik er vandaag al weer eentje naar school mag sturen en de andere nog fijn een weekje vrij is. De maand waarin onze Koning Abraham zag. Een spannende maand omdat ik een aantal mede bloggers ging ontmoeten. De maand waarin mijn zoon is aangenomen op de middelbare school van zijn keuzen. En na de zomer dus een spannende tijd voor zowel hem als mij gaat aanbreken.

De maand waarin mijn blog al weer 5 maanden bestaat. Vandaag al weer 5 maanden online.

Blogbericht overzicht April 2017:

Welke blog berichten zijn er deze maand het beste bekeken. En welke berichten van andere bloggers waren mij opgevallen. Ik zal je niet langer in spanning houden.

De blog berichten overzicht van mijn best gelezen berichten zijn:

Mijn nummer 1 is eigenlijk vorige maand al geschreven, maar kreeg deze maand pas de aandacht. En daarom noem ik het toch.

Paas bingo

Heb jij deze al voorbij zien komen? Of heb jij het misschien wel gedownload? Deze Paas bingo is echt de winnaar van de maand.

Verder waren de volgende nieuwe berichten het best belezen:

7 Tips om geld te verdienen tijdens Koningsdag deed het vooral in de laatste week tot aan Koningsdag erg goed.

Viraal:

Mijn best belezen bericht en het bericht wat het op Pinterest nog steeds het beste doet is mijn zoutdeeg bericht. Dit bericht is al meer dan 15000 keer gedeeld op Pinterest en dat merk ik terug op mijn blog. Naast dit bericht doen een aantal andere knutsels het ook erg goed.  De vier beste zijn:

 1. Beste zoutdeeg recept
 2. Knutselen met wc rollen 
 3. Vlinders vouwen
 4. Dieren knutselen met knijpers.

Ken je de knutsels? Heb je er wel eens een van gemaakt?

Volg jij me al op Pinterest?

De blog en hun blogberichten:

Zoals ik al eerder vertelde, ik kan niet alle berichten van elke blogger bij houden. Op momenten dat ik op het internet zit probeer ik per Sociale media een aantal blog berichten te vinden. En deze uiteraard te lezen. Er zullen genoeg goeie en leuke bericht mij zijn ontgaan. Bovendien kan ik niet elk bericht hieronder posten. De volgende berichten zijn door mij gekozen omdat ze mij het meeste zijn bijgebleven.

Volmaakt onvolmaakt schreef over Sudo creme en dat het voor meer dan alleen de billetjes een goede creme is. Wil je weten waar het allemaal goed voor is? Klik dan hier.

Christa schrijft schreef een goed stuk over hechting van kinderen aan hun ouders. Het is een goed geschreven stuk. Meer over lezen? Klik dan hier.

Bij Firma mama staat elke woensdag een fabulous mom centraal. En zo kwam ik ook een keer aan het woord. Heb je het al gelezen? Zo niet klik dan hier. 

Bloggen en loggen is een blog dat gaat vooral over bloggen en alles wat daarbij komt kijken. Het is een van de weinige Nederlandstalige blogs over bloggen die ik volg. En dit keer kwam ik een artikel tegen die voor zowel bloggers als niet bloggers erg nuttig kan zijn. Heb jij een te gekke foto maar er staan mensen op die niet herkenbaar in beeld willen. Of wat de reden dan ook is dat je ze niet in beeld wilt hebben. Dan heeft bloggen en loggen de tip. Wil je er meer over lezen. Klik dan hier.

Zijn er nog bloggers en hun berichten waarvan jij vind dat ze wat extra aandacht nodig hebben? Mag ook van jezelf zijn. Plaats dan in een reactie een link en de reden waarom dat bericht er bij hoort. Dan zal ik het gaan lezen.

Blogbericht overzicht april 2017

Dit was het voor deze maand. Op naar weer een nieuwe maand. En nieuwe hoogtepunten. Ik hoop dat jullie mijn blog met plezier lezen. Is er een onderwerp waar je graag wat over wilt lezen. Of heb je nog andere opmerkingen. Dan hoor ik het graag van jou.

Vorige maand gaf ik in mijn overzicht al aan dat ik vooral achter de schermen druk bezig ben. Misschien is het je wel opgevallen dat ik mijn logo hebt veranderd. Geen grote verandering en daardoor best mogelijk dat het je is ontgaan. Zie jij wat de verandering is?

Ook gaf ik vorige maand aan dat ik in en weekoverzicht over vaste onderwerpen elke dag ga bloggen. Nou dat idee heb ik laten varen. Sterker nog ik heb ook afscheid genomen van twee vaste rubrieken. Namelijk film en uitgaan en boeken tips. Ik zal zeker nog over deze onderwerpen iets schrijven. Maar dan in een andere vorm en niet meer als vaste rubriek elke maand. Hoe het er allemaal uit gaat zien. Ik zou zeggen volg mij en je zal het gaande weg merken.

Ondanks de vele veranderingen heb ik nu een vaste week overzicht voor je kunnen maken.

Week overzicht:

 • maandag – bericht
 • dinsdag – persoonlijk
 • woensdag – tip
 • donderdag – DIY
 • vrijdag – bericht
 • zaterdag – rubriek geef mij er 5.
 • zondag –  review, tag of als het zo uitkomt het maand overzicht.

Blogbericht overzicht april 2017

Er is tot slot nog 1 ding waar ik je aandacht voor wil. Ik wil een nieuwe rubriek starten. Het rubriek gaat heten: Mijn kind is anders. Al zal op de dinsdagen ingepland gaan worden. En daarvoor heb ik echt jouw hulp nodig. Heb jij of ben jij anders dan zoek ik jou. Wil je er meer over weten lees dan even mijn bericht hier over. Klik dan hier.

Na de zomervakantie gaat er nog een rubriek bij komen. En ook hier zal ik je hulp bij nodig hebben. Maar daar kom ik tegen die tijd nog op terug.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  Laura | It's a Food Life
  02/05/2017 at 08:52

  Wat een leuk idee om je meest populaire berichten te delen. Ik heb daar nooit aan gedacht! goed bezig met je zoutdeeg haha jeetje 15000!

  • Reply
   BMelloW
   03/05/2017 at 06:29

   Dank je. Zo een overzicht brengt je berichten nog even onder de aandacht en helpt jezelf ook. Zo weet ik wat er goed liep en wat niet. Daar kan ik voor de volgende maanden weer wat mee.

 • Reply
  Nathalie - Volgmama
  01/05/2017 at 12:14

  Dat rokje voor Koningsdag ziet er zo leuk uit! En wat een uitgebreid maandoverzicht, erg leuk om te lezen.

  • Reply
   BMelloW
   03/05/2017 at 06:17

   Dank je wel Nathalie. Het rokje is ook erg simpel te maken. Pas de kleuren aan en je kan er een leuk rokje van maken voor welk feest dan ook.

 • Reply
  Manon
  01/05/2017 at 11:38

  Ik zou ook echt alles eens bij moeten houden. Altijd leuk zo een overzicht. Zo kunnen de lezers ook nog artikelen lezen die ze gemist hebben

 • Reply
  Judith
  01/05/2017 at 09:20

  Handig zo een maandoverzicht. Ik heb een dochter die “anders” is. Je mag me wel mailen

  • Reply
   BMelloW
   03/05/2017 at 06:16

   Ik zal je vandaag nog een mail sturen. Bedankt

 • Reply
  Linda
  01/05/2017 at 09:00

  Leuk zo’n overzicht van jouw blogmaand. Ik ben erg benieuwd naaf het recept van het zeezoutdeeg, dat klinkt erg goed! 🙂

  • Reply
   BMelloW
   03/05/2017 at 06:15

   Ik zou zeggen neem een kijkje en probeer het uit.

 • Reply
  laura
  01/05/2017 at 08:53

  Wat gaaf dat je een heel schema hebt en alles bijhoudt. Misschien ga ik dat ook wel doen dan komt er veel meer consistentie in. Handig!

  • Reply
   BMelloW
   03/05/2017 at 06:15

   Dank je wel. Het helpt mij heel veel.

 • Reply
  Anne
  01/05/2017 at 08:43

  Wat ben jij goed bezig zeg! Bloggen en loggen ben ik zelf ook fan van, alle nuttige blog info is er gewoon te vinden.

  • Reply
   BMelloW
   03/05/2017 at 06:14

   Dank je wel Anne. Bloggen en loggen is ook een van de plekken waar ik info vandaan haalt.

 • Reply
  Christa
  01/05/2017 at 06:18

  Wat leuk dat ik er een keer tussen sta Voel me vereerd!
  Wat betreft je logo : volgens mij een iets ander lettertype en niet meer omkaderd?
  Het was me eerlijk gezegd niet opgevallen

  De nieuwe rubriek lijkt me heel interessant!
  Ik heb zelf niet echt iets waarvan ik denk “goh, dat past in die rubriek” maar ik weet zeker dat je genoeg aanmeldingen zal krijgen.

  • Reply
   BMelloW
   03/05/2017 at 06:13

   Inderdaad ik heb het lettertype veranderd. Alleen maar goed als het niet opviel. Was ook mijn bedoeling. Wat betreft het nieuwe rubriek. Ik heb al een aantal aanmeldingen. Ik hoop dat het er nog veel meer worden. Ik ben ook benieuwd hoe en wat hoor. Na de zomer komt er nog een rubriek bij. En daar kan jij ook aan mee werken. Als je dat wil tenminste. Maar dat volgend nog.

 • Reply
  Cynthia
  01/05/2017 at 06:15

  Persoonlijke artikelen vind ik altijd leuk. Misschien kun je dat ook invoegen? Liefs!

  • Reply
   BMelloW
   03/05/2017 at 06:09

   Wat versta jij onder persoonlijk Cynthia. Kan jij mij dat uitleggen.

  Leave a Reply