Blogbericht overzicht maart 2017. Elke eerst dag van de nieuwe maand zal ik een overzicht geven van mijn best bezochten blogberichten. Maar ook berichten van andere bloggers die mij die maand zijn opgevallen. Dit keer een dag later online. Kwam net even wat beter uit.

Blogbericht overzicht van de maand maart 2017. Gisteren was het  begint van een nieuwe maand. De maand dat begon met een grap. Ben jij nog in de maling genomen? Of heb jij een goeie grap bij een ander uit gehaald.

De maand waarin mijn blog al weer 4 maanden bestaat. Sterker nog gisteren was mijn blog precies vier maanden online. De tijd vliegt voorbij.

Blogbericht overzicht maart 2017:

Welke blog berichten zijn er deze maand het beste bekeken. En welke berichten van andere bloggers waren mij opgevallen. Ik zal je niet langer in spanning houden.

De blog berichten overzicht van mijn best gelezen berichten zijn:

Het grote Pinterest geheim

Nutteloze kraamcadeau’s

Dit is stom.

Je blog plannen waarom het zo belangrijk is.   

Heb je een bericht nog niet gelezen en wil je het als nog lezen.

Het bericht over het grote Pinterest geheim scoorde deze maand erg goed. Mijn best bekeken bericht tot nu toe.

Viraal:

Eigenlijk kan ik daar deze maand niet een heel duidelijk en eerlijk antwoord op geven. Pinterest heeft soms kuren en zo was ik ineens mijn rich pin kwijt. Daar ging mijn statistieken van  Pinterest. Dit moet ik dus weer opnieuw opbouwen voordat het duidelijk is. Nog steeds blijft mijn bericht over zoutdeeg recept het allerbeste bezocht en gedeeld. Maar er is een nieuwe die het redelijk doet. Een simpel te maken knutsel die fantastisch is om te maken rond het thema lente. Of gewoon omdat je kind gek is van vlinders. Heb jij deze vrolijke vlinders al gemaakt?

Vlinders vouwen

Volg jij me al op Pinterest?

De blog en hun blogberichten:

Zoals ik al eerder vertelde, ik kan niet alle berichten van elke blogger bij houden. Op momenten dat ik op het internet zit probeer ik per Sociale media een aantal blog berichten te vinden. En deze uiteraard te lezen. Er zullen genoeg goeie en leuke bericht mij zijn ontgaan. Bovendien kan ik niet elk bericht hieronder posten. De volgende berichten zijn door mij gekozen omdat ze mij het meeste zijn bijgebleven.

De blog en hun blogberichten:

Firma mama is een echte meiden mama en is gek op shoppen. Hier kan je dan ook veel inspiratie op doen. Natuurlijk schrijft ze ook over heel veel andere leuke onderwerpen. Zo heeft ze een vaste rubriek voor de woensdag. Fabulous mom en dit keer was ik aan de beurt. Wil je het interview lezen? klik dan hier.

Maar dit is niet mijn meest bij gebleven bericht van Dewi ( zo heet de vrouw achter Firma Mama). Wat mij is bijgebleven is iets wat jullie niet kan zijn ontgaan. Overal hoor, lees en zie je het. Linda de Mol is aan de lijn. En met haar, half blog land. Zo ook Firma Mama. Al vraag ik me af of ze het echt nodig heeft. Maar zelf vind ze van wel. Je goed voelen in je eigen lichaam is toch wel belangrijk. Er is dan ook een leuk bericht met de nodige tips over geschreven. Inspiratie nodig om te lijnen? Of wil je net wat minder love handels. Klik dan hier.

Ben ook best benieuwd hoe het nu met het lijnen gaat Dewi.

Dit zijn uiteraard niet de enigste blog berichten die mij zijn bijgebleven. Er is nog een blog berichten die mij is bijgebleven. Zoals:

Dit was het dan weer voor deze maand een aantal leuke blogs en de daarbij horende berichten. Ik hoop dat je weer even voort kan met lezen.

Blogbericht overzicht maart 2017

Dit was het voor deze maand. Op naar weer een nieuwe maand. En nieuwe hoogtepunten. Ik hoop dat jullie mijn blog met plezier lezen. Is er een onderwerp waar je graag wat over wilt lezen. Of heb je nog andere opmerkingen. Dan hoor ik het graag van jou.

Deze maand ben ik druk geweest met vooral veel blog dingen achter de schermen. Een plan van aanpak enz. Vaste rubrieken van dag veranderen omdat ik denk dat het zo duidelijker wordt. Zo heb ik nu een indeling voor mezelf gemaakt. Een indeling waarin ik elke dag van de week over een “vast” onderwerp ga bloggen.

Week overzicht:

 • maandag – Actueel
 • dinsdag – persoonlijk
 • woensdag – tip
 • donderdag – DIY
 • vrijdag – rubriek van de maand
 • zaterdag – rubriek geef mij er 5.
 • zondag – geen bericht. Mits einde van de maand. Of er iets leuks voorbij komt.

Wat houd dit in:

 • Actueel = (nieuwsbericht,  feestdag of iets bijzonders wat ik dat weekend heb meegemaakt.)
 • persoonlijk = (een persoonlijk verhaal)
 • tip = ( tip over een willekeurig onderwerp)
 • DIY = ( een creatieve uitspattingen)
 • rubriek van de maand = (1ste vrijdag = film en uitgaan, 2de vrijdag = boeken tips, 3de vrijdag = review van eerder genoemde films of  boeken, 4de vrijdag = recept van de maand)
 • rubriek geef mij er 5. = ( een rubriek met een top 5 over een willekeurig onderwerp)
 • Op zondag zal er zo nu en dan iets verschijnen maar meestal niks. Even een dagje rust

Ik hoop dat het zo een beetje duidelijker is van de hoe en wat en wanneer. Of ik dit zo ga houden weet ik nog niet zeker maar voor nu wel.

In de zomervakantie gaat mijn blog en week offline zodat ik de grotere veranderingen kan doorvoeren. Een nieuwe look. Maar dat is iets voor dan.

Volg je mij al op de verschillende sociale media?

Facebook, Pinterest, Twitter, Instagram, Google+

Hopelijk kom ik je daar tegen.

Geniet van je zondag,

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Pin It on Pinterest

Share This