Blogbericht overzicht augustus 2017. Aan het einde van de nieuwe maand geef ik een overzicht van mijn best bezochten blogberichten. Maar ook berichten van andere bloggers die mij die maand zijn opgevallen.

Blogbericht overzicht van de maand augustus 2017. Een maand wat bijna letterlijk in het water viel. Een vakantie vol regen en weinig zonneschijn. De maand dat eindigde met mijn jongste zoon die 9 jaar oud werd.  En nu de maand tot zijn eind is gekomen zijn de school vakanties ook voorbij. En zal vanaf morgen weer elke dag mijn wekker afgaan. Ook al vind ik de regelmaat heerlijk. De wekker daarentegen niet zo.

Vorige maand vertelde ik al dat ik het nodige aan het veranderen was op mijn blog. Wat een tijd ging daar in zitten. En nog steeds ben ik niet klaar. Mijn enorme to do lijst is ook niet een beetje korter geworden. Zucht. Ik ga dus vrolijk verder.

Wat ik allemaal gedaan hebt en wat ik nog wil doen. daar kom ik later nog wel eens op terug in een ander bericht.

Voor nu heb ik vooral mijn blog onder de loep genomen en ben ik eens goed gaan nadenken wat ik nu wil met mijn blog. Welke kant wil ik  nu echt op enzovoort.

Wat gaat er veranderen en wat blijft het zelfde?

Ik heb heel lang er over na gedacht voor hoeveel dagen in de week ik een bericht online wil plaatsen. Zo heb ik in de zomervakantie maar 3 dagen per week een artikel online geplaatst. Het gaf mee veel rust. Maar er groeide een andere onrust. De onrust dat ik zo veel ideeën had en er niks mee kon doen. Vooral actuele artikelen. Die je niet een week of nog langer kon laten wachten. En dus niet online kwamen.

Na een lang beraad ben ik er uit…

Ik ga op maandag tot en met zaterdag een artikel plaatsen. Voor nu laat ik de zondag als mijn vrije blog dag. Dit omdat deze dag toch wel voor veel lezers zorgt. Maar vooral omdat deze dag mijn werk dag is en ik niet genoeg tijd heb om actief bezig te zijn met mijn blog.

Overzicht wekelijkse artikelen:

  • Maandag: artikel
  • Dinsdag: DIY
  • Woensdag: Tip
  • Donderdag: Artikel
  • Vrijdag: Artikel
  • Zaterdag: Rubriek geef me er 5

Op mijn nieuwe rubriek geef me er 5 kom ik later terug.

Wat ik voor mezelf heb besloten dat ik het rubriek mijn kind is anders niet meer op een vaste dag ga plaatsen. Ik heb nog een aantal die ik kan inplannen en dan ben ik door mijn voorraad heen. Als jij je verhaal kwijt wilt dan kan dat uiteraard nog steeds. Mail naar: bmellowblog@gmail.com onder vermelding van Mijn kind is anders.

Ik ben erg blij met de mooie en ontroerende verhalen van iedereen. En ik hoop dat het mensen die het lezen helpt op wat voor manier dan ook. Maar ik wil ook meer schrijven over anderen onderwerpen. En daarom heb ik voor mijn kind is anders geen vaste dag meer staan. Als jij je verhaal kwijt wilt dan plan ik het zo snel mogelijk na het insturen in. Zo kunnen er nog altijd mensen steun vinden in de verhalen.

Nieuw onderwerp:

Ik wil meer schrijven over fashion. De branche waar ik eigenlijk uit komt. Misschien heb je het al gezien dat er een aantal artikelen over kindermode online zijn gekomen. Ik wil dit vaker gaan doen. Schrijven over wat ooit mijn grootste passie was. En met namen de kindermode vond ik altijd geweldig. Hier wil ik me meer op toeleggen.

Verder zal er weinig gaan veranderen.  O ja de dag dat mijn DIY’s online komen zal van de donderdag naar de dinsdag gaan.

Blogbericht overzicht augustus 2017:

Maar nu verder met waar mijn maand overzicht voor bedoeld is. Welke blog berichten zijn er deze maand het beste bekeken. En welke berichten van andere bloggers waren mij opgevallen. Ik zal je niet langer in spanning houden.

De blog berichten overzicht van mijn best gelezen berichten zijn:

Mijn nummer 1 van de maand augustus is een aangrijpend verhaal van een vriendin van mij. Afkomstig uit het rubriek Mijn kind is anders. Ik heb het over:

Mijn kind is anders. Het verhaal van Florien over CVID

Verder waren de volgende nieuwe berichten het best belezen:

Een goeie nummer 2 die vorig maand ook al in de lijst stond is:

12 leukste schoolagenda’s.

Like Flo girls najaars collectie

Play doh spelen en leren

Oke nog eentje dan omdat de agenda onderwerp eigenlijk vorige maand geschreven is.

Vakanties waar ik een allergische reactie van krijg.

De blog en hun blogbericht overzicht augustus 2017 :

Zoals ik al eerder vertelde, ik kan niet alle berichten van elke blogger bij houden. Op momenten dat ik op het internet zit probeer ik per Sociale media een aantal blog berichten te vinden. En deze uiteraard te lezen. Er zullen genoeg goeie en leuke bericht mij zijn ontgaan. Bovendien kan ik niet elk bericht hieronder posten. De volgende berichten zijn door mij gekozen omdat ze mij het meeste zijn bijgebleven.

Ik moet wat bekennen. Ik was zo druk met de kinderen en mijn blog dat ik weinig tijd heb gehad deze maand om ander blogs te lezen. Wel heb ik er nog 30 of meer opgeslagen die ik nog wil lezen. Kijk dan ook niet raar op dat je deze aankomende week een reactie van mij op je blog krijgt die al even geleden geschreven is.

Zo lang als vorige maand mijn lijst was. Deze maand is het iets korter. Nu de scholen weer beginnen zal ik langzaam aan weer meer tijd vrij kunnen maken om andere blogs te lezen. Maar bij deze een aantal die mij bij zijn gebleven…

De bloggers en hun berichten augustus 2017.

Sheila van Be Ineffable schreef een leuk stuk over een plek in Nederland wat al jaren op mijn wish list staat van plekken in Nederland en daarbuiten waar ik graag naar toe wil. En zo ook deze. Aan de hand van haar artikel met prachtige foto’s werd ik er weer even aan herinnerd waarom ik er zo graag naar toe wilt. En dus een must read maar ook een must see plek. Ik heb het over Giethoorn.

Nogmaals Sheila van Be Ineffable. Dit keer een stuk over je kind en homoseksualiteit.

Ondertussen zullen alle boeken al gekaft zijn. Maar ik moet deze met je delen. Het is zo leuk en briljant. Ga maar al vast tassen sparen voor volgend school jaar. Waar ik het over hebt. Ik zou zeggen neem een kijkje bij twijfel moeder.

Vervolg overzicht augustus 2017

Marieke van Marieke blogt schrijft een stuk over Loslaten. Iets waar iedere moeder zich in herkent. Nu mijn oudste naar de middelbare school gaat zit ik weer in een nieuwe fase van loslaten. Gelukkig kan ik mijn dochter nog even heel dicht bij me houden het gaat mij ineens allemaal te snel. Het 10 jaar ouder worden begrijp ik dan maar al te goed Marieke.

Tot slot nog 1tje.

Het artikel van mama schrijft een artikel over oppas opa’s en oma’s een trend die maar lijkt te groeien.  Ieder zijn ding. En ik wil op niemand zijn tenen staan. Maar… Hebben opa’s en oma’s niet genoeg gezorgd? Verdienen ze niet te genieten van hun pensioen? Ik ben van mening dat steeds vaker opa’s en oma’s opvoeders zijn van hun kleinkinderen en steeds minder gewoon opa en oma. Hoe mama schrijft er over denk. Ik zou zeggen ga het lezen.

Dit was het weer mijn blogberichten overzicht voor de maand augustus 2017.

 

Geef mij er 5

Ik vertelde over mijn nieuwe rubriek, Geef mij er 5. Als je mij al even volgt weet je dat ik elke zaterdag een top 5 geeft over een willekeurige onderwerp. En nu heb ik deze onderwerpen plus een aantal nieuwe gebundeld tot een vragen lijst voor bloggers. Zo leer je bloggers beter kennen. Waarschijnlijk over onderwerpen waar de meeste bloggers niet echt over vertellen in hun blog.

Ik heb er al 3 voor je op een rijtje die al zijn voorgegaan.

Ik heb nog een aantal hele leuke bloggers voor je klaar staan in het rubriek geef mij er 5.

Als je denkt dit lijkt me ook leuk. Stuur dan een mail naar: bmellowblog@gmail.com onder vermelding van geef me er 5.

Tot slot nog een dank woord voor jou mijn lezer. Vorige maand maakte mijn blog een grote sprong wat bezoekers betreft. Ik kon nooit verwachten dat deze maand een nog grotere sprong gemaakt kon worden. Dank jullie wel voor het vinden van mijn blog. En het ook steeds weer terug vinden.

Wat vind je van de blogbericht overzicht? Zitten er berichten bij die je al gelezen hebt? Of misschien als nog wilt gaan lezen? Zijn er nog dingen die je graag zou willen terug zien op mijn blog? En wat lees je het liefst op mijn blog?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This