Blogbericht overzicht februari 2017. Elke eerst dag van de nieuwe maand zal ik een overzicht geven van mijn best bezochten blogberichten. Maar ook berichten van andere bloggers die mij die maand zijn opgevallen.

Blogbericht overzicht van de maand februari 2017. Vandaag begint er een nieuwe maand. De maand dat de lente begint. De klok weer met een uurtje verzet wordt. (Ik weet nooit voor of achteruit) Mijn oudste zoon moet worden ingeschreven op de middelbare school. Spannend!!!! Maar ook de maand waarin mijn blog al weer 3 maanden bestaat. Sterker nog vandaag is mijn blog drie maanden online.

Blogbericht overzicht februari 2017:

Ik zal je niet langer in spanning houden welke blog berichten van mij deze maand het beste zijn bekeken. Wil je een bericht lezen?

Vooral mijn bericht over waarom kinderopvang voor mij geen optie is, deed het extreem goed. Er is veel over gesproken. Ja sommige uitspraken van mensen waren niet niks. Kennelijk vinden mensen in de opvang een kritische kijk op de opvang niet zo leuk. Vele voelde zich persoonlijk aangevallen. Iets wat nooit mijn bedoeling is geweest met dit bericht.  Maar ondanks dat kreeg ik ook veel berichten van moeders die zich er enigszins wel in konden vinden. Moeders die ook niet altijd zulke goeie ervaringen hebben met kinderopvang.

Viraal:

Op Pinterest  is ook deze maand weer een bericht viraal gegaan. Niet zo goed als het bericht waar ik het vorige maand over had. Maar toch, alle beetjes helpen. Het gaat om het volgende bericht:

Knutselen met wc rollen.

Heb jij het al eens gemaakt met je kinderen? Ideaal om met je kinderen te maken in de vakantie.

De blog en hun blogberichten:

Ik kan niet alle berichten van elke blogger bij houden. Op momenten dat ik op het internet zit probeer ik per Sociale media een aantal blog berichten te vinden. En deze uiteraard te lezen. Er zullen genoeg goeie en leuke berichten mij zijn ontgaan. Bovendien kan ik niet elk bericht hieronder posten. De volgende berichten zijn door mij gekozen omdat ze mij het meeste zijn bijgebleven.

La vie de mama vertelde over haar huwelijk aanzoek. Ik vond het zo een leuke aanzoek dat ik het wel met jullie moet delen. Wil je het bericht lezen, klik dan hier.

Firma mama schreef over een writers block. De nachtmerrie van elke schrijver en in ons geval blogger. Maar ondanks dat werd het nog een leuk geschreven stuk tekst. Dus de block viel best mee. Of toch niet Dewi? in ieder geval vind ik je dapper. Je zette door, en daarom noem ik dit bericht, ondanks dat er genoeg goeie berichten op je blog staan. Wil je het bericht lezen, klik dan hier

Marieke blogt schreef een stuk over een onderwerp waar denk ik maar weinig mensen bij stil staan. Het kleine beetje wat je als buitenstaander kan doen voor mensen in de rouw. Ben je benieuwd wat, klik dan hier.

Is er jou een blog bericht opgevallen deze maand? Of vind jij dat jouw blog van deze maand ook wel wat aandacht kan gebruiken. Plaats het dan in een bericht hier onder.

Blogbericht overzicht februari 2017

Dit was het voor deze maand. Op naar weer een nieuwe maand. En nieuwe hoogtepunten. Ik hoop dat jullie mijn blog met plezier lezen. Is er een onderwerp waar je graag wat over wilt lezen. Of heb je nog andere opmerkingen. Dan hoor ik het graag van jou.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This