2 In Blog

Blogbericht overzicht januari 2017

Blogbericht overzicht januari 2017. Welke berichten zijn het beste gelezen en welke bloggers vielen mij op deze maand BMelloW.nl.

Blogbericht overzicht januari 2017. Elke eerst dag van de nieuwe maand zal ik een overzicht geven van mijn best bezochten blogberichten. Maar ook berichten van andere bloggers die mij die maand zijn opgevallen.

Vandaag begint er een nieuwe maand. De maand dat ik weer een jaartje ouder wordt. Maar ook de maand waarin mijn blog al weer 2 maanden bestaat. Sterker nog vandaag is mijn blog twee maanden online.

De maand januari:

Deze maand is snel gegaan. Ik heb zoveel mogelijk over onderwerpen geschreven waar mijn interesses liggen. In de loop der tijd zal ik kunnen zien waar jou voorkeur als lezer naar uit gaat.

Misschien heb je al gezien dat ik een paar vaste maandelijks terugkerende berichten hebt.

Inmiddels ben ik een aantal maanden verder. Zijn de boeken, recepten en film en uitgaan weg. Sterker nog ik heb film en boeken geheel verwijderd. Ik zal zeker nog met regelmaat uitgaan en boeken tips geven maar dan in een andere vorm.

Als je een goeie tip voor mij heb over 1 van deze onderwerpen dan hoor ik dat graag. Het kan zijn een recept waarvan jij vind dat die toch echt geprobeerd moet worden. Of een uitje bij jou in de buurt waar jij en je gezin graag naar toe gaat. Uiteraard kan je ook een boek aan mij doorgeven waarvan jij vind dat ik die toch echt moet lezen. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Of misschien heb jij een review geschreven over een boek die ik genoemd heb. Dan kan ik een link er bij plaatsen naar jouw blog. Misschien ben je wel geen blogger maar lees je graag boeken en wil je wel eens een keer een stukje schrijven over een boek. Neem dan contact met mij op. Mail mij dan naar bmellowblog@gmail.com onder vermelding van

Voor geef mij er 5 zal ik elke keer een top 5 samenstellen over diverse onderwerpen. Wil jij een keer een top 5 over een onderwerp schrijven? Mail mij dan naar bmellowblog@gmail.com onder vermelding van geef mij er 5.

Blog overzicht januari 2017:

Ik zal je niet langer in spanning houden welke blog berichten van mij deze maand het beste zijn bekeken.

Vooral op het laatste bericht kinderen waarom ze nooit om mijn wens lijst stonden is veel bekeken en daarmee de onbetwiste nummer 1.

Viraal:

Voor als je het nog niet wist. Ik heb een andere blog over knutselen. 1 deze dagen zal die niet langer meer bestaan. Wil je hier meer over weten lees dan het dagboek van een blogger. Er is toen een bericht van mij viraal gegaan en meer dan 10.000 keer gedeeld op Pinterest. Het bericht heb ik mee genomen naar deze blog. Herschreven, verbeterd en weer de world wide web ingestuurd. Inmiddels is het bericht al weer meer dan 200 keer gedeeld. Wil je weten om welk bericht het gaat:

Heb jij het al eens gemaakt met je kinderen? Een absolute aanrader.

De blog en hun blog berichten:

Ik kan niet alle berichten van elke blogger bij houden. Op momenten dat ik op het internet zit probeer ik per Sociale media een aantal blog berichten te vinden. En deze uiteraard te lezen. Er zullen genoeg goeie en leuke berichten mij zijn ontgaan. Bovendien kan ik niet elk bericht hieronder posten. De volgende berichten zijn door mij gekozen omdat ze mij het meeste zijn bijgebleven.

Mama is thuis Ze schreef een stuk over haar en haar ADHD. Een voor mij heel herkenbaar stuk. En een duidelijke uitleg wat er in het hoofd van een ADHDer om gaat.

Haremaristeit. Zij is 1 van mijn favoriete bloggers van het moment. Ze schrijft over leuke onderwerpen met een gevoel voor humor. Dit bericht ging over stamcel donor worden. Ik dacht er al een tijdje aan en doordat ik dit bericht heb gelezen was ik overtuigd.

Mamaissues schreef een stukje over Obama. Het kan natuurlijk niemand zijn ontgaan. Obama heeft plaats gemaakt voor Trump. En Marileen van mama issues heeft Obama mooi beschreven en bedankt. Een stukje geschiedenis van misschien wel de 2 meest besproken presidenten in Amerika.

love 2 be mama of beter gezegd Denise ( meerdere bloggers op hun blog) schreef een stuk over De jeugd van tegenwoordig. Een goed geschreven stuk met stof tot nadenken.

Is er jou een blog bericht opgevallen deze maand? Of vind jij dat jouw blog van deze maand ook wel wat aandacht kan gebruiken. Plaats het dan in een bericht hier onder.

Blog overzicht januari 2017

Dit was het voor deze maand. Op naar weer een nieuwe maand. En nieuwe hoogtepunten. Ik hoop dat jullie mijn blog met plezier lezen. Is er een onderwerp waar je graag wat over wilt lezen. Of heb je nog andere opmerkingen. Dan hoor ik het graag van jou.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  MamaPlaneet
  09/02/2017 at 02:42

  Bedankt dat ik ertussen sta!

  • Reply
   BMelloW
   09/02/2017 at 08:06

   Graag gedaan. Vond het een goed geschreven stuk.

  Leave a Reply