Blogbericht overzicht juli 2017. Aan het einde van de nieuwe maand geef ik een overzicht van mijn best bezochten blogberichten. Maar ook berichten van andere bloggers die mij die maand zijn opgevallen.

Blogbericht overzicht van de maand juli 2017. Morgen begint de nieuwe maand en toch geef ik je vandaag mijn overzicht al. Juli, de maand waarin eindelijk de zomervakantie begon. Mijn oudste zoon afscheid nam van de basisschool. En dat was best wel een emotioneel dingetje. Zowel voor hem als voor mij.

Misschien is het je al opgevallen dat er wat veranderd is op mijn blog. Ik ben nog lang niet klaar. Maar het begin is er. Ook zal het je niet ontgaan zijn dat ik deze maand niet meer dan 3 dagen per week een nieuw bericht hebt geplaatst. Dat was zeker de eerste twee weken best wennen. En ergens ook lekker.

Zo kan ik van mijn hele lange to do lijst een keer dingen afstrepen. Zo wel dingen voor mijn blog als dingen die ik thuis gedaan wilt hebben. Later zal hier zeker een blog over geschreven gaan worden.

Blogbericht overzicht juli 2017:

Welke blog berichten zijn er deze maand het beste bekeken. En welke berichten van andere bloggers waren mij opgevallen. Ik zal je niet langer in spanning houden.

De blog berichten overzicht van mijn best gelezen berichten zijn:

Mijn nummer 1 van de maand juli is ideaal voor de lange autorit om je kinderen bezig te houden. Ik heb het over:

Auto bingo en speurtocht voor onderweg

Verder waren de volgende nieuwe berichten het best belezen:

Hands of my chocolate bonbons

12 leukste schoolagenda’s

10 leukste doe boeken

De blog en hun blogbericht overzicht juli 2017 :

Zoals ik al eerder vertelde, ik kan niet alle berichten van elke blogger bij houden. Op momenten dat ik op het internet zit probeer ik per Sociale media een aantal blog berichten te vinden. En deze uiteraard te lezen. Er zullen genoeg goeie en leuke bericht mij zijn ontgaan. Bovendien kan ik niet elk bericht hieronder posten. De volgende berichten zijn door mij gekozen omdat ze mij het meeste zijn bijgebleven.

Wel kan ik je mee geven dat de lijst blog berichten van bloggers dit keer een stuk langer is. Niet alleen sla ik de berichten nu wijs op. Ook heb ik nu meer tijd over om andere bloggers beter te volgen.

Blogbericht overzicht BMelloW.nl

 

De bloggers en hun berichten juli 2017.

Voor als je het nog niet weet. Ik ben gek op knutselen. Kreanimo is een blog met onder anderen heel veel leuke knutsels. En de ayoi Kusama bloemen met bollen vond ik toch zo iets leuks. Het is een werkje maar dan heb je ook wat. Ik ben gek op papier mache. En deze staat dan ook op mijn lijsje om ooit te maken. Ideaal om in de zomervakantie te maken.

Is je dochter helemaal weg van Minnie mouse. Dan ben je bij Miz Flurry aan het juiste adres. Zij organiseerde voor haar dochter een Minnie mouse thema verjaardag. Met een paar simpele tips kan jij het ook organiseren.

Heb jij kinderen die altijd ruzie maken om dat ene speelgoed. Stop en lees dan de tip van Volmaakt onvolmaakt.

Blogbericht overzicht juli 2017

Kiind geeft een kijk op voeding bij kinderen. Een kijk waar ik het hier en daar zeker mee eens ben. Maar hier en daar ook mijn kanttekeningen zet. Ik zou zeggen ga het lezen en oordeel zelf.

Voor iedereen die net als ik met de peuter pubertijd te maken heeft een paar handige tips. Gegeven door Mama praatjes

Het kan je niet ontgaan zijn. De nieuwe sire campagne. Dan heb ik het natuurlijk over de campagne laat jongens jongens zijn. Eerlijk gezegd kijk ik vrijwel geen tv. De campagne kwam dan ook pas onder mijn aandacht toen ik het binnen twee dagen bij zo veel bloggers voorbij zag komen.  Het moeder front. geeft haar visie hier op.

Op 40 en voor het eerst moeder deelt Rory dit keer een heel persoonlijk verhaal. En ook al ben ik nog net geen 40 toch herken ik me er in. Het is een mooi geschreven stuk over een vaak gevoelig onderwerp. Het ouder wordende lichaam. 

Blogbericht overzicht juli 2017

Dit was het voor deze maand. Op naar weer een nieuwe maand. En nieuwe hoogtepunten. Ik hoop dat jullie mijn blog met plezier lezen. Is er een onderwerp waar je graag wat over wilt lezen. Of heb je nog andere opmerkingen. Dan hoor ik het graag van jou. Bij deze wil ik de vakantiegangers die deze maand op vakantie gaan alvast een hele fijne vakantie wensen.

Rubriek mijn kind is anders.

Er is tot slot nog 1 ding waar ik je aandacht voor wil. Het rubriek: Mijn kind is anders.En daarvoor heb ik echt jouw hulp nodig. Heb jij of ben jij anders dan zoek ik jou. Wil je er meer over weten lees dan even mijn bericht hier over. Ik zoek jou!!!

Weet je nog niet zeker of je wat wilt betekenen voor mijn rubriek of vind je het leuk om ze te lezen. Ga dan naar de categorie mijn kind is anders. daar kan je alle verhalen lezen. Voor de zomer maanden heb ik een stop ingelast voor deze rubriek. Na de zomer staan er weer een aantal voor je klaar.

Ik zou het erg leuk vinden als ik er nog even mee door kan gaan. Ik krijg er zo veel leuke reacties op. Maar helaas ben ik bijna door mijn voorraad heen. Dus ben, heb of ken jij iemand die anders is dan hoor ik graag van jou.

Tot slot nog een dank woord voor jou mijn lezer. Ondanks dat ik deze maand een dagje offline bent geweest en mijn blog nog niet optimaal is, hebben jullie mij weer meer gelezen en gevonden. dit waardeer ik hele erg. Bedankt.

Wat vind je van de overzicht van deze maand? Zitten er berichten bij die je al gelezen hebt? Of misschien als nog wilt gaan lezen? Zijn er nog dingen die je graag zou willen terug zien op mijn blog? En wat lees je het liefst op mijn blog?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

Pin It on Pinterest

Share This