Blogbericht overzicht juni 2017. Elke eerst dag van de nieuwe maand zal ik een overzicht geven van mijn best bezochten blogberichten. Maar ook berichten van andere bloggers die mij die maand zijn opgevallen.

Blogbericht overzicht van de maand juni 2017. Eergisteren was het begin van de nieuwe maand. De maand dat het Vaderdag was. Samen met mijn dochter maakte wij een Zoutdeeg handafdruk voor papa. De maand waarin zowel mijn dochter als mijn oudste zoon twee dagen na elkaar jarig zijn. Mijn knutsel de pinata donut een eervolle vermelding kreeg bij het blogfeestje. Mijn oudste zoon kennis heeft gemaakt met zijn nieuwe klas. En het aftellen met het eind van een tijdperk nu wel heel dicht bij komt. Binnen 8 weken heb ik officieel een brugpieper. Blijft een raar idee.

Blogbericht overzicht juni 2017:

Welke blog berichten zijn er deze maand het beste bekeken. En welke berichten van andere bloggers waren mij opgevallen. Ik zal je niet langer in spanning houden.

De blog berichten overzicht van mijn best gelezen berichten zijn:

Mijn nummer 1 van de maand juni heeft alle records verbroken. En is daarmee mijn best belezen bericht ooit in een dag. Ik ben trots op mijn vriendinnetje die dit prachtig geschreven bericht heeft geschreven. Al jaren zeg ik dat zij wat met haar schrijf talent moet doen.

Mijn kind is anders. Het verhaal van Esther over PDD-NOS

Verder waren de volgende nieuwe berichten het best belezen:

Zoutdeeg handafdruk.

Verschrikkelijke ikke 3

opmerkingen waar je niet op zit te wachten als ouder

Viraal

Vergeleken met vorige maand is er niks veranderd. Ik verwijs je dan ook naar mijn blog overzicht van vorige maand. Het wordt een beetje eentonig om elke keer de zelfde te noemen.

 

De blog en hun blogbericht overzicht juni 2017 :

Zoals ik al eerder vertelde, ik kan niet alle berichten van elke blogger bij houden. Op momenten dat ik op het internet zit probeer ik per Sociale media een aantal blog berichten te vinden. En deze uiteraard te lezen. Er zullen genoeg goeie en leuke bericht mij zijn ontgaan. Bovendien kan ik niet elk bericht hieronder posten. De volgende berichten zijn door mij gekozen omdat ze mij het meeste zijn bijgebleven.

Bij love2bemama kwam ik een tip tegen die mij wel aan het denken zetten. Soms, floepen er allerlei negatieve dingen uit naar je kinderen toe, waar je later weer spijt van hebt. Deze methode met 5 elastiekjes is dan misschien wel iets iets voor jou.

Bij shopaholiek  kwam ik een ontzettend leuke cadeau voor de juf tegen. Het is dan wel een bericht van vorig jaar. Maar ik kwam het nu pas tegen. En vond het zo leuk dat ik het toch wilde noemen.

Ook deze bericht kwam ik bij love2bemama tegen. Een ballon mee op reis. Zo iets simpels waarvan ik dacht waarom heb ik daar nooit eerder aan gedacht. Waarom er een ballon mee op reis moet? Lees het zelf maar.

De blog en hun blogbericht overzicht juni 2017 :

Volmaakt onvolmaakt schreef een stuk over de prikactie. Het kan je als ouder zeker niet zijn ontgaan dat de leraren zijn gaan staken. De prikactie, waardoor de scholen een uurtje later begonnen. Hoe Linda hier over denkt kan je hier lezen.

La vie de mama heeft het grote zwangerschappen ongemakken bingo. Ik vond het erg grappig en meer dan de moeite om te noemen. Ik kon er aardig wat af kruizen. En jij?

Bij Volg mama  kwam ik deze super leuke en simpele traktatie tegen. Ik ben een sucker voor flamingo’s, deze kon ik dan ook niet aan me voorbij laten gaan. En moest ze wel noemen. Los dat het om flamingo’s gaat is het gewoon een erg leuke en lekkere traktatie.

Blogbericht overzicht juni 2017

Dit was het voor deze maand. Op naar weer een nieuwe maand. En nieuwe hoogtepunten. Ik hoop dat jullie mijn blog met plezier lezen. Is er een onderwerp waar je graag wat over wilt lezen. Of heb je nog andere opmerkingen. Dan hoor ik het graag van jou. Bij deze wil ik de vakantiegangers die deze maand op vakantie gaan alvast een hele fijne vakantie wensen.

Rubriek mijn kind is anders.

Er is tot slot nog 1 ding waar ik je aandacht voor wil. Ik ben een nieuwe rubriek gestart. Het rubriek heet: Mijn kind is anders.En daarvoor heb ik echt jouw hulp nodig. Heb jij of ben jij anders dan zoek ik jou. Wil je er meer over weten lees dan even mijn bericht hier over. Ik zoek jou!!!

Weet je nog niet zeker of je wat wilt betekenen voor mijn rubriek of vind je het leuk om ze te lezen. Ga dan naar de categorie mijn kind is anders. daar kan je alle verhalen lezen. Voor de zomer maanden heb ik een stop ingelast voor deze rubriek. Na de zomer staan er weer een aantal voor je klaar.

Blogbericht overzicht BMelloW.nl

Tot slot:

Ik wil je nog een ding mee geven. Als je mijn blog regelmatig bezoekt dan weet je dat ik elke dag een bericht post. vanaf morgen gaat tot 1 september mijn blog vakantie in. Wat houd dit in.

Vanaf nu krijg je nog maar drie keer per week een bericht van mij te zien. Ik ben dus niet geheel van de aardbodem verdwenen voor de komende weken. Ik vond het erg moeilijk om dit te doen. Maar ik wil mijn blog verbeteren voor jou, mijn lezer. En om dat te kunnen doen moet ik even een stapje terug doen. Dingen veranderen, Waaronder de indeling van mijn site. Hierdoor zal ik in de zomervakantie er een week tussen uit gaan. Helemaal offline. Dus schrik niet als je ziet dat mijn blog er eventjes niet is. Ik hou een week aan, Maar ik hoop vele male eerder weer bij je terug te zijn..

Vanaf 1 juli t/m 1 september zal ik posten op: Maandag, donderdag en zaterdag. De donderdag blijft een DIY de andere dagen zullen verschillen.

De week van 22 tot maximaal 30 juli zal ik offline zijn. Nogmaals ik zal er alles aan doen om dit te verkorten. Maar ik kan nu nog niet zeggen hoe veel tijd ik nodig heb om de site te verbeteren. Ik hoop dat je het kan begrijpen. Uiteindelijk is het voor jou als lezer.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

Pin It on Pinterest

Share This