29 In Blog/ Persoonlijk

Blogbericht overzicht mei 2017.

Blogbericht overzicht mei 2017. Elke eerst dag van de nieuwe maand zal ik een overzicht geven van mijn best bezochten blogberichten. Maar ook berichten van andere bloggers die mij die maand zijn opgevallen.

Blogbericht overzicht van de maand mei 2017. Gisteren was het begin van de nieuwe maand. Ik moest met Moederdag werken en daardoor ben ik totaal vergeten door mijn kinderen. (Geen idee waar de kinderen hun frutsels hebben verstopt.) De maand waarin ik mijn nieuwe rubriek, mijn kind is anders begon. Hier later meer over. Ik mijn vriend zo gek kreeg om mee te werken aan de boyfriend tag. Hoe goed kent hij mij eigenlijk. de maand waarin ik langzaam aan voorbereidingen tref voor de verjaardag van de jongste en oudste kind in mijn gezin. De maand die ik afsloot door mijn kind uit te zwaaien voor kamp naar Schoorl.

De maand waarin mijn blog al weer 6 maanden bestaat. Gisteren al weer 6 maanden, de tijd vliegt voorbij.

Blogbericht overzicht mei 2017:

Welke blog berichten zijn er deze maand het beste bekeken. En welke berichten van andere bloggers waren mij opgevallen. Ik zal je niet langer in spanning houden.

De blog berichten overzicht van mijn best gelezen berichten zijn:

Mijn nummer 1 van de maand mei schoot als een racket omhoog en ging het grote Pinterest geheim voorbij. En die staat al heel lang hoog in de lijst.

Een hanger voor Moederdag maken van zoutdeeg.

Verder waren de volgende nieuwe berichten het best belezen:

De roundie beach towel winactie is zondag van start gegaan en werd ongelooflijk veel bekeken en heel veel van jullie doen mee met de winactie. Wil je nog mee doen dat kan, zondag 4 juni maak in rond 20.00 de winnaar bekend.

Viraal:

Net als vorige maand is hier niet veel in veranderd. Mijn best belezen bericht en het bericht wat het op Pinterest nog steeds het beste doet is mijn zoutdeeg bericht. Dit bericht is al zo vaak gedeeld op Pinterest dat ik de tel kwijt ben. Het zoutdeeg bericht is goed voor zeker 1000 bezoekers per maand op mijn blog. Naast dit bericht doen een aantal andere knutsels het ook erg goed.  De vier beste zijn:

Ken je de knutsels? Heb je er wel eens een van gemaakt?

Volg jij me al op Pinterest?

 

De blog en hun blogbericht overzicht mei 2017 :

Zoals ik al eerder vertelde, ik kan niet alle berichten van elke blogger bij houden. Op momenten dat ik op het internet zit probeer ik per Sociale media een aantal blog berichten te vinden. En deze uiteraard te lezen. Er zullen genoeg goeie en leuke bericht mij zijn ontgaan. Bovendien kan ik niet elk bericht hieronder posten. De volgende berichten zijn door mij gekozen omdat ze mij het meeste zijn bijgebleven.

Marieke van Marieke blogt heeft misschien wel de ultieme tip voor schurende benen als wij dames rokjes of jurken dragen. Nieuwsgierig wat de tip is klik dan hier.

Het bericht van Tiffjeb is viraal gegaan op Facebook. Ik heb het ook gedeeld op Facebook. Het is zo mooi geschreven. Eerlijk gezegd had ik al dagen geen tv gekeken en was dus niet op de hoogte van een aanslag. Soms best lekker om al die ellende niet mee te krijgen. Maar toen las ik de woorden van Tiffany. Ik was ontroerd hoe mooi ze alles verwoorden. Heb je het nog niet gelezen, zeker doen hoor! Klik hier om het verhaal van Tiffjeb te lezen.

De blog en hun blogbericht overzicht mei 2017:

Kirsten van la vie de mama heeft een aantal leuke uitspraken van kinderen op een rijtje gezet. De logica van kinderen. Te grappig. Klik hier als je ook even wilt lachen.

In mijn hum schreef over de rage van dit moment. Elk kind lijkt er wel eentje te bezitten. De rage is niks nieuws meer. Maar wist je dat je het ook voor leerzame doeleinden kan gebruiken. Zo bedacht in mijn hum een reken methode. Inmiddels zijn er verschillende op haar blog terug te vinden. Ik zou zeggen neem een kijkje door hier te klikken.

Blogbericht overzicht BMelloW.nl

Blogbericht overzicht mei 2017

Dit was het voor deze maand. Op naar weer een nieuwe maand. En nieuwe hoogtepunten. Ik hoop dat jullie mijn blog met plezier lezen. Is er een onderwerp waar je graag wat over wilt lezen. Of heb je nog andere opmerkingen. Dan hoor ik het graag van jou.

Rubriek mijn kind is anders.

Er is tot slot nog 1 ding waar ik je aandacht voor wil. Ik ben een nieuwe rubriek gestart. Het rubriek heet: Mijn kind is anders. En zal op de dinsdagen ingepland gaan worden. En daarvoor heb ik echt jouw hulp nodig. Heb jij of ben jij anders dan zoek ik jou. Wil je er meer over weten lees dan even mijn bericht hier over.

Ik zoek jou

Weet je nog niet zeker of je wat wilt betekenen voor mijn rubriek of vind je het leuk om ze te lezen. Ik heb de verhalen uit mijn rubriek voor nu op een rijtje gezet.

Het verhaal van Gerda. Zij verteld over haar dochter met ADD en hoe lastig dat was om er een diagnose voor te krijgen in de jaren 80.

Het verhaal van Shirley. Zij verteld het hartverscheurende verhaal van haar dochter die met 3 maanden al een zware hart operatie moest ondergaan.

Het verhaal van Gera. Zij verteld het verhaal over haar zoon met ADHD en Asperger. Een weg die niet altijd zo makkelijk is. Maar zeker bewonderenswaardig.

Het verhaal van Saskia. Zij verteld haar eigen verhaal over dyscalculie. Iets wat zelfs vandaag de dag nog maar weinig erkenning krijgt. Zo ook bij haar.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

You Might Also Like

29 Comments

 • Reply
  Serafina
  09/06/2017 at 15:57

  Die hanger is megalief.. Tof dat je dit deelt in de Blog. X

 • Reply
  Cassandra
  04/06/2017 at 14:21

  Mooi overzicht, die Moederdag hanger is heel tof! Die vecina crème heb ik vorig jaar ook een artikel aan geweid, fijn soul!

  • Reply
   BMelloW
   04/06/2017 at 23:54

   Dank je wel. Ik kende de creme nog niet. Ben er wel nieuwschierig naar

 • Reply
  Fie, hola nova
  04/06/2017 at 14:05

  Wat fijn dat het bericht over de hanger het zo goed deed! Hij ziet er dan ook erg leuk uit

  • Reply
   BMelloW
   04/06/2017 at 23:53

   Dank je wel. Zeker fijn.

 • Reply
  Shirley
  02/06/2017 at 21:26

  Gefeliciteerd, half jaar alweer!! Top!

  Vond het leuk om blog voor je te schrijven. Ook al is het een erg heftig verhaal.

  • Reply
   BMelloW
   04/06/2017 at 23:49

   Dank je wel, Shirley. Jij bedankt voor het schrijven. Ik was echt ontroerd bij het lezen van je verhaal.

 • Reply
  Frank
  02/06/2017 at 18:04

  Leuk overzicht heb een aantal verhalen gelezen en je schrijft goed!! Ga je in de gaten houden.

  • Reply
   BMelloW
   04/06/2017 at 23:48

   Dank je wel. Leuk om te lezen.

 • Reply
  Maaike
  02/06/2017 at 14:55

  Mooi overzicht! Wat een leuke diy maak je! Ik ga er onthouden! En mooie rubriek over kinderen die anders zijn!

 • Reply
  Claudia Struijck
  02/06/2017 at 14:36

  Lief dat je andere bloggers in de spotlights zet! Ik ben zelf bonusmama. Mijn bonusdochter is door haar vader vanaf haar derde opgevoed omdat haar moeder haar carrière belangrijker vond. Vanaf haar 10de tot 17 heb ik full time voor mijn bonusdochter gezorgd. We hebben daardoor een hele speciale band en ze noemt mij ook haar tweede moeder. Maar makkelijk was het absoluut niet omdat de moeder heel erg jaloers werd op onze band, ik ben voor alles en nog wat uitgemaakt. Ik kan er een boek overschrijven.

  • Reply
   BMelloW
   04/06/2017 at 23:47

   Het blijft als stief ouder altijd moeilijk. Wat fijn dat je zo een goeie band hebt met je stief dochter.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  02/06/2017 at 12:12

  Wat leuk dat die hanger voor Moederdag zo goed scoorde zeg! Hij ziet er ook erg leuk uit moet ik zeggen.

  • Reply
   BMelloW
   04/06/2017 at 23:46

   Dank je wel. En het is zo simpel. Het schilderen heeft mijn dochter van nog geen twee gedaan. Aan haar de eer.

 • Reply
  Chantal
  02/06/2017 at 09:40

  LEuke lijst bedankt voor het delen en leuk om te zien dat je het zo goed doet. Daar kan ik nog een hoop van leren. Xxx

  • Reply
   BMelloW
   04/06/2017 at 23:45

   Dank je wel voor je lieve woorden.

 • Reply
  Kirsten
  02/06/2017 at 09:18

  Dank je wel voor het delen!! En natuurlijk nogmaals gefeliciteerd met jouw mijlpaal! Wat goed dat je berichten het zo goed doen op Pinterest!!

 • Reply
  Anne
  02/06/2017 at 09:16

  Leuk en herkenbaar. Dat wat jij met het zoutdeegrecept hebt dat heb ik met een monchou taartje, die wordt zo vaak gedeeld op pinterest. Ik zou wel eens willen weten waarom zomaar 1 recept zo goed opgepikt wordt.

  • Reply
   BMelloW
   04/06/2017 at 23:44

   Als we daar het antwoord op wisten….

 • Reply
  Sylvia
  02/06/2017 at 08:09

  Gefeliciteerd met je 6 maanden blogverjaardag! Mijn blog was gisteren ook een half jaar. Ik ben nog steeds een beetje zoekende. Ben nu een beetje bezig Hoe het allemaal werkt om mijn artikelen op pinterest te zetten. Ik hoop dat wel nog heel lang van je blogs mogen genieten!!

  • Reply
   BMelloW
   04/06/2017 at 23:43

   O wat grappig tegelijk begonnen. Ik ben ook nog steeds zoekende. Heb je wordpress zo ja dan kan ik je helpen met Pinterest.

 • Reply
  jonna@burgertrutjes
  02/06/2017 at 07:47

  Mooi, creatief lijstje 🙂

 • Reply
  Marieke
  02/06/2017 at 07:40

  Superlief dat je mijn blog deelt!! En gefeliciteerd met je halfjaardag 😉

 • Reply
  Anne
  02/06/2017 at 06:41

  Wauw, wat leuk om mij blog hier terug te vinden! Sowieso een leuk overzicht! En die hanger vind in geweldig!!

  • Reply
   BMelloW
   02/06/2017 at 06:57

   Graag gedaan en dank je wel.

 • Reply
  Merel
  02/06/2017 at 05:37

  Lief dat je de blog deelt! Dank je wel 🙂

  • Reply
   BMelloW
   02/06/2017 at 06:57

   Graag gedaan. Had het toen ook aan mijn vriend laten lezen. Die herkende zich er wel in.

  Leave a Reply