Blogbericht overzicht oktober 2017. Aan het einde van de nieuwe maand geef ik een overzicht van mijn best bezochten blogberichten. Maar ook berichten van andere bloggers die mij die maand zijn opgevallen.

Blogbericht overzicht van de maand oktober 2017. Ik weet niet hoe het met hou zit maar deze maand is omgevlogen. De school van mijn kinderen was nog maar net begonnen en de volgende vakantie was er al weer.

En ook al hebben we nog twee dagen te gaan voordat de maand om is, vandaag geef ik mijn overzicht.

De druk:

Vorige maand gaf ik aan dat er een aantal blogs viraal waren gegaan. Dit zorgde er voor dat mijn blog in een zeer korte tijd ver viervoudig is in bezoekers. Dit zorgde er wel voor dat ik deze maand een druk voelde. Een druk om deze aantal weer te halen. De maanden ervoor groeide ik met ongeveer 400 bezoekers. Dit was constant en nooit was mijn maand erop minder dan de maand ervoor. Een groei waar ik zeker van kon zijn tot nu toe.

En dan ga je ineens zo hard. Meer dan 10.000 bezoekers. Ook al ging ik er niet vanuit dat ik deze aantal vast kon houden, Het is wel iets wat ik vast wil houden. Dit zorgde voor een druk. Een druk die ik mezelf aan doe, daar ben ik me zeer bewust van. En met nog twee dagen te gaan lijkt het er op dat ik net zo veel bezoekers ga halen als vorige maand. Niet heel veel meer of minder dan dat. Maar gelukkig ben ik niet ineens weer gehalveerd.

De 10.000 bezoekers passeren is toch wel een mijlpaal. Eentje waarvan ik niet had gedacht het dit jaar te gaan halen.

Veranderingen:

Deze maand en vorige maand ben ik vooral heel erg druk bezig geweest met dingen achter de schermen. Mijn blog onder de loep. Kijken wat ik nu echt wel en niet wil met mijn blog. Een jaar gaf ik mijzelf de tijd om te zien wat ik nu echt wil met mijn blog. En na een jaar zou ik een plan van aanpak maken en een weg kiezen. Daar ben ik dus druk mee bezig. De weg is gekozen. Het zijn geen grote veranderingen voor jou als mijn lezer. In grote lijnen blijft er veel het zelfde.

Fashion, DIY’s, recepten, tips, reviews en persoonlijke verhalen zullen hier nog steeds plaats vinden. Al zal er nog meer structuur in komen. Op sociale media zullen de veranderingen duidelijker worden. Wil je weten wat… Hou mij dan maar in de gaten op sociale media. Vanaf december bestaat mijn blog BMelloW 1 jaar en vanaf dan ga ik alles langzaam invoeren. Vanaf januari zal het allemaal wel duidelijk worden.

Blogbericht overzicht oktober 2017.

Een overzicht van een aantal berichten die goed zijn belezen.

Maar zoals je misschien inmiddels wel weet geef ik in mijn maand overzicht ook altijd een overzicht van andere bloggers en hun berichten.

De bloggers en hun berichten oktober 2017.

#metoo kan niemand ontgaan zijn. Een veel besproken hashtag over intimidatie en misbruik bij vrouwen. Tot grote schrik bleken er heel veel vrouwen mee te maken hebben gehad in hun leven. Uiteindelijk stonden er ook mannen op. Een tegen geluid is er eindelijk gegeven. Shirley van Be ineffable schreef er een goed stuk over.

Budgetteren iets waar ik heel slecht in ben. Nodig moet gaan doen. Ik doe nooit aan goeie voornemens, maar dit is zo een voornemen waar ik mee ga beginnen. En nee niet in januari maar nu. Deze tips van meer geld minder stress komen dan ook erg van pas.

Online shoppen steeds meer mensen doen dit. Persoonlijk shop ik vrijwel nooit online. Pas als ik het in de winkel niet kan vinden ga ik online. Ik ben zo iemand ik moet het zien en voelen. Zeker als het om kleding gaat, Met mijn mode achtergrond moet ik iets zien en voelen. Vaak valt het stof me dan toch tegen. Nicole van Huisvlijt zet de voor en nadelen voor je op een rij. Shoppen online VS shoppen in een winkel.

Vervolg overzicht:

Deze maand mocht ik namens Mama kletst naar een event van C&A waar de nieuwste Nijntje collectie werd gepresenteerd. Als je mij volgt op Sociale media kan je er een het nodige van voorbij hebben zien komen.  De volgende dag kreeg ik allerlei berichten van mensen die mij met mijn dochter voorbij zagen komen op show nieuws. ( Ik heb het zelf echter niet gezien. Ik kijk bijna nooit tv)

Wat zou jij doen als je de kans krijgt om voor een paar jaar in Amerika te gaan wonen? Christa van Christa schrijft krijgt samen met haar gezin misschien wel die kans. Ik hoop het voor hun van harte. Zo’n kans is toch te mooi om voorbij te laten gaan.

Dit was het dan weer een greep uit de vele geweldige blogs die er weer geschreven zijn.

Tot slot…

Zoals je misschien wel is opgevallen heb ik voor de zaterdagen een vaste rubriek. Geef mij er 5. Hierin komt de laatste maanden elke week een blogger aan het woord. Deze geeft antwoord op 5 willekeurige vragen. Zo leer je de blogger wellicht beter kennen.

Na bijna een jaar deze rubriek te hebben gehad en er een aantal leuke blogs door heb leren kennen ga ik er mee stoppen. Wanneer dat precies gaat zijn dat kan ik nog niet zeggen. Ik heb er nog een aantal klaar staan en mogelijk krijg ik er nog een aantal toe gestuurd. Deze zullen gewoon geplaatst gaan worden.

Zoals ik al aangaf heb ik een definitieve plan van aanpak gemaakt voor mijn blog. En voor deze rubriek is dan geen plaats meer, aangezien ik niet meer op de zondag blog.

Wat vind je van de blogbericht overzicht? Zitten er berichten bij die je al gelezen hebt? Of misschien als nog wilt gaan lezen? Zou jij naar Amerika vertrekken als je kans kreeg? Bodyshaming tijdens je zwangerschap heb jij daar mee te maken gehad?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This