Blogbericht overzicht september 2017. Aan het einde van de nieuwe maand geef ik een overzicht van mijn best bezochten blogberichten. Maar ook berichten van andere bloggers die mij die maand zijn opgevallen.

Blogbericht overzicht van de maand september 2017. De maand waarin mijn kinderen weer me hun school begonnen. Mijn oudste nu actief deelneemt aan de middelbare school. Iets waarvan hij nu pas ondervind wat dat inhoud. Huiswerk, heel veel huiswerk. Het schoolbusje bij mijn jongste zoon toch voor de nodige problemen zorgde. De maand waarbij langzaam de natuur in al zijn prach veranderd in de herfst,

Viraal:

Het is al weer even geleden dat ik schreef over een blog dat viraal is gegaan. Dat omdat mijn zoutdeeg recept al zeker twee jaar mijn best gelezen blog is. En op Pintererst al meer dan 30.000 keer is gedeeld.

Maar deze maand gebeurde er twee weken geleden iets ongelooflijks. Op een zondag na een dag werken keek ik in mijn statistieken van die dag. Tot mijn verbazing zag ik dat er al 400 mensen voor 10 uur ‘s ochtens op mijn blog waren geweest. Iets wat tot die dag op mijn drukste dag nog niet gebeurde. ‘S avonds stonde de teller op meer dan 1200 bezoekers.

Dat is voor een beginnende blogger als ik erg veel. Ik was stom verbaast. Na een nader onderzoek bleek dat er een aantal pins van mij zijn ontdekt. Viraal zijn gegaan. Eentje in het bijzonder. En 2 anderen doen het ook erg goed. Zo goed dat ik deze maand mijn bezoekers aantal viervoudig zien worden.

Waar een goed uitgewerkt Pinterest plan al niet goed voor is.

Welke er viraal gingen:

Zowel wat is Gesso als wat is mod podge heb ik eigenlijk geschreven als terug koppeling voor mijn DIY blogs. Dit omdat ik geen zin heb om een techniek elke keer als ik er mee werk om uit te leggen. Zo had ik het overzichtelijk met een duidelijke uitleg. Kennelijk is mijn uitleg over verschillende technieken zo goed.

Blogbericht overzicht september 2017.

Maar naast de berichten die viraal zijn gegaan had ik uiteraard nog een aantal berichten die goed zijn belezen.

Maar zoals je misschien inmiddels wel weet geef ik in mijn maand overzicht ook altijd een overzicht van andere bloggers en hun berichten.

De bloggers en hun berichten september 2017.

Ik stuiten op de blog van thuisblijf mama. Zij schreef een stuk over haar ADD en haar struggle met het huishouden en alles wat daar bij hoort. Ik herken daar zo veel in. Ik kan ook moeilijk orde houden. Daarbij helpen mijn taak lijsten. Zonder dat ben ik verloren en ben ik goed in druk zijn zonder iets te doen. En dan is er bij mij nooit ADD of ADHD vast gesteld. Al denkt mijn vriend daar wel het zijne van…

Wil je je huis omtoveren in een herfst huis. Gezellig en knus. Marieke van Marieke blogt laat je zien hoe zij dat heeft gedaan. Met wat spulletjes van de Action en Xenos is je huis zo omgetoverd.

Save the mama  deelt 61 ideeën voor je bullet journal.  Zins kort ben ik ook begonnen met een bullet journal dus deze ideeën van haar komen mij zeker van pas.

Kristen van La vie de mama  schreef een hilarisch maar o zo herkenbare blog over zwanger zijn en de daarbij horende bloopers.

De bloggers en hun berichten september 2017.

Dewi van Firma mama heeft elke vrijdag een gastblogger Parveen die de lekkerste gerechten maakt. Zo ook dit keer kwam er weer iets overheerlijks voorbij. Karamel koekjes met een vleugje rozemarijn en een romige topping van chocolade. Het ziet er zo lekker uit dat ik deze koekjes zeker ga maken. Wordt vervolgd…

Wil je nog niet aan de herfst. Christa van Christa schrijft schreef een serie blogs over haar overheerlijke vakantie in Italië. Een vakantie die bij mij al jaren op mijn wens lijstje staat.  Deel 1   deel 2  Review camping

Tos slot blijven we nog even in de vakantie sfeer. En neem ik je mee naar Sylvia van A lovely adventure. Sylvia woont op Lanzarote. En verteld al een tijdje met veel plezier over de plekken op het eiland. Super handig voor als je er na toe wilt op vakantie. Of net als ik het gewoon leuk vind om weg te dromen bij mooie plekjes. Aangezien dit over de maand september ga geef ik je een overzicht mee van deze maand. Puerto del Carmen Puerto Calero Teguise Papagayo El Golfo en Los Hervideros

Dit was het dan weer een greep uit de vele geweldige blogs die er weer geschreven zijn.

Tot slot…

Zoals je misschien wel is opgevallen heb ik voor de zaterdagen een vaste rubriek. Geef mij er 5. Hierin komt elke week een blogger aan het woord. Deze geeft antwoord op 5 willekeurige vragen. Zo leer je de blogger wellicht beter kennen.

Wil jij hier aan mee doen? Mail me dan naar bmellowblog@gmail onder vermelding van: geef mij er 5. 

Ondertussen heb ik al veel aanvragen binnen gekregen. Ik heb nog niet iedereen kunnen beantwoorden. Sorry hier voor. Ik ga er deze week even een avondje voor zitten om alles te verwerken. 

Wat vind je van de blogbericht overzicht? Zitten er berichten bij die je al gelezen hebt? Of misschien als nog wilt gaan lezen? Zijn er nog dingen die je graag zou willen terug zien op mijn blog? En wat lees je het liefst op mijn blog?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

 

Pin It on Pinterest

Share This