Het is weer zo ver. Het is weer tijd voor een Bloggershop. Dit keer doen er 65 blogs mee aan deze hop. Zo leer je leuke blogs kennen uit Nederland en België. Allemaal super leuke blogs om even rond te snuffelen en wie weet wel te gaan volgen.

Speciaal om jou kennis te laten maken met deze leuke blogs wordt de bloghop georganiseerd. En om de bloghop nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de bloghop een leuke prijs winnen.

‘Wat is een Bloggershop?

Ik zal het even uitleggen. De bloghop is een soort kettingbrief, alleen dan met bloggers. Een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Ik stuur jullie door naar blog A. Die stuurt je door naar B. Die naar C. Je hopt van blog naar blog tot je weer terecht komt op het blog waar je begonnen bent en dus het kringetje rond hebt. In totaal doen er 65 bloggers mee. En elke blogger heeft een winactie. Ik zou zeggen neem een kijkje en hop met ons mee.

Deze blog is mede mogelijk gemaakt door: Yvonne van Kidzblogger.nl Bedankt Yvonne voor de te gekken bloggershop.

Mijn voorganger in de Bloggershop.

Het zou zomaar kunnen dat je via Bat Boy op BMelloW bent terecht gekomen. Een Schoolfotoboek  van Have to have  is een erg leuke winactie van Krystle. En ik zal er dan ook snel een kijkje nemen.

Eerlijk gezegd kende ik de blog van Krystle nog niet. Een blogggershop is dus niet alleen voor jou als lezer, maar ook voor mij als blogger erg leuk.  Ook ik leer leuke nieuwe blogs kennen.

Krystle schrijf voor ouders met (jongens) kinderen over alles wat met het ouderschap te maken heeft. Over leuke uitstapjes, gadgets, fashion, beauty, lifestyle, persoonlijke verhalen en natuurlijk haar eigen 3 jongens.

Wie ben ik?

Als je hier voor het eerst bent, dan is het misschien wel fijn om te weten wie ik ben en waar BMelloW over gaat. Mijn naam is Melanie, moeder van 3 koters in de leeftijd van bijna peuter tot bijna puber. Ik schrijf vooral over het moederschap een geef je een kijkje in mijn leven. Daarnaast geef ik tips over verschillende onderwerpen en maak ik super leuke DIY’s.  Nu je een beetje weet wie ik ben hoop ik dat ik je hier vaker terug zal zien.

Bloggers dag. 65 blogs met winactie. XQISIT powerbank 5200 BMelloW.nl

Wat kan je winnen?

Het bloghoppen is leuk. Maar je bent hier vast ook voor een winactie. Ik zal je dan ook niet langer in spanning houden wat je bij mij kan winnen.

Met mobiele devices zijn onze levens een behoorlijk stuk gemakkelijker geworden. Waar je vroeger je pc voor aan moest zetten, is nu in een paar swipes voor elkaar. Toch is er nog steeds één reden om terug te verlangen naar de tijd van de dumbphones: ze gingen dagenlang mee op één acculading, terwijl je bij een moderne smartphone, tablet of laptop iedere keer blij mag zijn als je het einde van de dag haalt. Met XQISIT verban je die stroomloze momenten naar het verleden.

Ik heb het dan over een super handig apparaatje. De XQISIT powerbank 5200

Tegenwoordig kunnen we toch niet meer zonder onze telefoon. Ik niet althans. De powerbank verzorgt je een levenslijn voor de momenten dat je batterij het wilt begeven. Een must have, als je het mij vraagt.

En nu kan je kans maken op de must have, de levenslijn voor iedereen die verslaaft is aan zijn of haar apparaat. Ik kan er ondertussen niet meer zonder. Ik beken. Hallo ik ben verslaafd. 

Hoe kan je kans maken op deze super handige XQISIT powerbank 5200?

  • Volg mijn op Facebook, Twitter of Instagram ( allemaal mag natuurlijk ook)
  • Laat in een reactie hier onder weten dat je mee doet aan de winactie.
  • Delen op sociale media zou ik lief vinden. (Vergroot je win kans.)
  • Wil je meer weten over de winactie en de voorwaarden lees dan mijn disclaimer. 

En de winnaar is Farah. Gefeliciteerd!!!

Verder hoppen:

Ben je nog niet klaar met hoppen dan heb ik een super leuke blog voor je. Niet zomaar Saar. Een mama blog met leuke tips over interieur, food, beauty, fashion voor zowel ons als voor de kinderen en wat DIY. Er zijn zoveel blogs terug te vinden maar weinigen waarin ik mezelf echt kan herkennen… Vandaar ook ‘Niet Zomaar Saar’. Het is meer dan enkel een beautyblog of een interieurblog. Ik ben net zoals velen een 30-jarige werkende mama van 2. Aldus Saar.

Ook Saar en haar blog kende ik nog niet. Super leuk om via deze weg weer leuke blogs te vinden.

Bij Niet zomaar Saar kan je iets leuks winnen. Alleen het modelletje is al te lief. (Tevens de zoon van Saar.) Benieuwd naar wat je kan winnen. Ik zou zeggen neem snel een kijkje. Ik ga zeker een poging wagen.

En hopelijk ga jij nog heel veel plezier beleven aan alle blogs. Veel plezier met de Bloggershop  en veel succes met winnen.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This