Ik kan het haast niet geloven. Maar BMelloW bestaat twee jaar. Toe ik aan dit avontuur begon had ik nooit kunnen dromen dat ik twee jaar later er nog steeds met veel plezier aan zou werken. Sterker nog dat het mijn baan zou worden. Vandaag neem ik je mee in mijn avontuur en geef ik op het eind nog het een en ander weg. Lees je met mij mee?

Al weer drie jaar geleden begon ik met bloggen. Geen idee van het hoe en wat. Dat je er geld mee kon verdienen wist ik niet eens. Naïef en zonder een doel begon ik met bloggen. Al snel wilde ik wat anders en begon ik BMelloW.NL.

Ik zou hier naast mijn creatieve uitspattingen ook mijn mama verhalen delen en zo nu en dan een kritische noot geven over de maatschappij. Een kritische mama lifestyle blog met zo nu en dan een DIY, dat zou het worden. Maar al snel merkte ik dat ik het kritisch zijn op de maatschappij niks vond. Ja ik heb een mening. Open een pagina op Facebook of scrol door je overzicht en je wordt dood gegooid met de mening van anderen. De meest verschrikkelijke uitspraken vliegen over het scherm. Ik wilde dit niet. En besloot om niet langer mijn mening te geven.

Ik wilde een meer luchtigere kant op met mijn blog. Ik hoefde geen sensatie blog. Geen click bate om maar mensen naar mijn blog te krijgen. Ja het werkte. Mijn blog liep vanaf dag 1 goed. Maar niet langer voelde het goed. Feelgood dat wilde ik.

Lees ook eens: 1 jaar online

En toen….

BMelloW werd meer een mamablog met fashion, dagjes uit en leuke tips. Ondanks dat ik een mega liefde hebt voor fashion, gaf dit mij geen voldoening. Na meerdere events geweest, maar ik voelde me er niet tussen passen. Het is niet wie ik ben. Ik kan het niet uitleggen….

Crea cross

Ilse van kreanimo vroeg ik ik mee wilde doen in 2018 met haar wekelijkse Crea cross uitdagingen. Dit leek mij wel wat. Ik hou van een uitdaging. Zo als je vast niet is ontgaan doe ik hier nog altijd, elke week aan mee. Al snel kwam Natasha als vaste creatieveling er bij.

Soms is het best wel moeilijk om elke week weer met iets leuks te komen. Maar toch ben ik elke keer weer trots als ik iets kan verzinnen. Het daagt mijn geest uit om anders te denken. En dat bevalt mij. In 2019 gaan wij hier ook gewoon mee verder. Wel gaat er het een en ander veranderen. Maar daar zal Ilse vast nog meer over gaan vertellen. Ook ik ga in 2019 verder met de crea cross. En hoop jou er ook terug te vinden.

Veranderingen

Mijn blog moest veranderen. Ik had zo veel plezier met creatief bezig zijn. Ik voelde steeds minder de behoefte om mijn persoonlijke verhalen te delen. Of al dat anderen. Ik wilde nog meer DIY’s en simpel te maken knutsels voor ouders, opvoeders en scholen om te maken met kinderen. Het creatief bezig zijn stimuleren. Als je mij al een tijd volgt kan het je dan ook niet ontgaan zijn. De afgelopen 2 jaar is BMelloW aan aan aardig wat veranderingen onder heven.

De naam BMelloW eer aan doen, de relax en maak je niet druk blog

Van de zomer besloot ik mijn site te veranderen. Ik ging definitief met vast leggen op het creatieve en daar hoorde een make over bij. De meer vrolijke kleuren die je niet kan zijn ontgaan, kleuren die mijn blij maken. En hopelijk ook mijn lezers. Het nieuwe uiterlijk was het startsein voor de nieuwe weg die ik definitief wil inslaan met BMelloW.

Dat het me mega veel tijd zou kosten om al mijn blog posts om te zetten, daar had ik niet bij stil gestaan. Nog altijd ben ik hier niet klaar mee. Wat een K*t klus is dat…… Ooit gaat het af zijn.

Ziek worden

Begin dit jaar werd ik heel erg ziek. Dit heeft er voor gezorgd dat mijn privé leven aardig over hoop ligt. En dat bloggen niet meer zo vanzelf sprekend is. Van 6/7 dagen bloggen ging ik terug naar 3 dagen en nu zelfs naar 2 dagen. Dat gaf in het begin een mega daling in mijn bezoekers aantal.

Had ik voor 2018 het doel om 20000 bezoekers te halen had ik dit al gedaan in februari. Direct daarna werd ik ziek en stortte alles in. Dat gaf mij echt wel een deuk in mijn vertrouwen. Vertrouwen in mijn blog en mijn volgers. Zitten ze echt wel op mij te wachten?

Ik gaf niet op. En besloot de bezoekers aantallen los te laten. 

BMelloW.NL bestaat 2 jaar

Lees ook eens: Mijn best gelezen blog

Dalende bezoekers aantallen

De bezoekers aantallen bleven dalen. Nog nooit eerder had ik dalingen mee gemaakt. Ik groeide vanaf dag 1 zonder dip. Beseffend dat die dip er ooit zou komen. Maar als die er dan is en je ziet het steeds verder en verder dalen dan slaat de twijfel toe. De zomer maanden daalde het tot een diepte punt. Ik kwam weer onder de 20000 grens.

Vechtend met het ziek zijn, een gezin die hier zwaar op ging en een dalende blog cijfers doet je wat. Maar opgeven dat wilde ik niet. BMelloW is mijn kindje en je eigen kind geef je ook niet op. Het hoog frequent bloggen begon ik los te laten. Concentreren op wat belangrijk is. Beter worden, mijn gezin en het verbeteren van BMelloW. Een duidelijk doel voor mezelf maken. Kleine stapjes geen sprongen meer nemen. 

Op het moment dat ik alles los liet, begon het…. Mijn blog begon weer te groeien. En hoe. Zins maart heb ik nooit meer zo veel bezoekers gehad. maar in oktober ging ik daar ruim overheen. Om in november nog verder uit zijn dak te gaan. Was er ooit een bezoekers aantal van 100 per dag. (Waar ik super blij mee bent, begrijp me niet verkeerd.) Maar zins oktober kom ik per dag niet meer onder de 1000 bezoekers per dag. Onwerkelijk vind ik dit. Denkend dat het niet meer beter kon. Maar ook in november bezoeken jullie in nog grotere getallen mijn blog. Op een dag na ben ik niet meer onder de 1200 bezoekers per dag uit gekomen.

Mijn dank is groot

Ik kan je niet vertellen hoe dankbaar ik ben voor jullie bezoeken. Dat jij de moeite neemt om steeds weer mijn blog te bezoeken. Mijn twijfels zijn voor een groot deel weg genomen. De weg die ik ben ingeslagen met BMelloW is de juiste keuzen geweest.

Nog elke dag ben ik bezig met het verbeteren van mijn blog voor jou als mijn lezer. Ik heb nog heel veel te doen. Merendeel zal jij niet  direct merken. Zodra ik alles achter de schermen verbeterd hebt zal mijn blog een paar dagen uit de lucht gaan. Niet alle verbeteringen kan ik doen zonder dat jij er hinder van zal ondervinden. Ik heb weer een nieuw thema gekocht voor mijn blog. Een thema is een indeling die je blog functioneel maakt. Vorig jaar kocht ik mijn huidige thema. En ondanks dat ik er heel blij mee bent en deze alles doet wat ik voor nu wilt. Ik wil meer.

Shop

Eerder liet ik al weten dat ik naar de kamer van koophandel bent gegaan. Ik heb van mijn blog mijn bedrijf gemaakt. En mijn shop ingeschreven. Alles stond al klaar. Ik hoefde maar op de online knop te drukken en mijn shop was in business. Ik begon te twijfelen. Ik drukte op stop. Mijn shop ga ik plakken aan BMelloW en niet apart onder een andere naam. Ondanks dat mijn huidige thema een shop ondersteund, kan ik met deze thema niet mijn site indelen zoals ik het er uit wilt laten zien. Bovendien wordt de site te traag. (dat was dan ook de reden om het op een andere site te runnen.) De shop gaat nu langer op zich laten wachten. Maar is dan wel precies zoals ik het voor ogen hebt. Wanneer het online gaat komen, dat moet ik je nog even verschuldigd blijven. Hou mijn blog in de gaten en jij zal het als eerste weten.

2019

In tweeduizend negentien komt er niet alleen een shop. Ook ga ik mij tekenuitdaging en handlettering uitdaging nieuw leven in blazen. Iets waar ik in 2018 al aan wilde beginnen maar door het ziek zijn maar niet er van kwam. Ik ga het deze week vernieuwen. Hopelijk zie ik je in 2019 mee doen met een van de uitdagingen.

Ook ga ik een You Tube kanaal beginnen. ( Nu nog leeg maar binnenkort gevuld met leuke DIY’s) In het begin zal er maar af en toe iets verschijnen. Eerst moet ik het editing onder de knie krijgen alvorens ik de frequentie omhoog kan en wil gooien. Dit doe ik omdat ik met video sommige DIY’s beter kan uitleggen. Grotere projecten en mijn bullet journal maandelijkse plan with me zal dan niet alleen meer via mijn blog te zien zijn maar ook via video.

Op met mijn DIY Facebook groep en Bullet journal Facebook groep ga ik actief aan de slag. Ben je hier nog geen lid, zeker doen. Zal zeker de moeite waard worden.

Genoeg over BMelloW

Nu je op de hoogte bent van mijn blog avonturen en de nog te gebeuren avonturen wil ik jou als lezer bedanken. Zonder jou kan ik van mijn blog geen succes maken.

In de loop der maanden heb ik aardig wat mooie spullen mogen ontvangen op BMelloW. Maar een deel van de spullen zijn nooit gebruikt. Aangezien ik een minimalistische levensstijl er op na probeer te houden hou ik niet van spullen die onnodig ruimte in beslag nemen. De spulletjes zijn te mooi en te leuk om zomaar weg te doen. Als ik iemand er blij mee kan maken dan is mijn missie geslaagd. Ik geef niet 1 maar 3 dingen weg. Stuk voor stuk fantastisch, maar door mij ongebruikt. Het ligt er maar te liggen. Ik hoop dan ook een van jullie blij te mogen maken.

 

Winactie

Wat kan je winnen. Ik had het over drie dingen. Eerst dacht ik er een mooi groot cadeau van te maken. Maar ik maak liever 3 mensen blij.

Wat geef ik weg:

Paper planner

De paper time planner

De planner is mij gegeven nadat ik een evenement had bijgewoond van Goals on heels. Zeker de moeite waard om Marloes te volgen of een keer naar een van haar evenementen te gaan. Super lieve meid en mega inspirerend. Na het bijwonen van haar evenement kreeg ik een goodiebag. Hier zat onder anderen deze super mooie planner. Maar ik heb mijn bullet journal al. De indeling die in de planner wordt gebruikt heb ik nagemaakt in mijn bullet journal om te kijken of dit voor mij zou werken. Maar ik kwam tot de conclusie dat het niet voor mij werkt.

Deze planner geef ik dan ook graag weg. Het werkt voor mij niet. Maar ik ben er van overtuigd dat deze planner voor heel veel mensen wel de perfecte planner is. Ben jij iemand die veel taken te doen hebt in een week en veel afspraken heeft. een duidelijk en overzichtelijke planner nodig heeft. En die er nog mooi uit ziet, dan zal je aan deze planner een fantastische hebben.

Een complete Paper Time set, in mooie geschenkdoos, bestaat uit:

  • A5 planboek van in totaal 128 pagina’s in een mooi afgewerkte stevige omslag met elastiek, leeslint en ronde hoeken met:
  • 40 werkweken
  • 12 maanden social media planner
  • 22 pagina’s met notitieruimte
  • 2 vellen stickers (tabstickers en pictogramstickers)
  • een blok inklikbare dagplanning/to-do-lijstjes (50 vellen)

De planner is compleet en ongebruikt. Er staat geen datum in dus je kan elk gewenste moment starten.

Wax stempel

Deze stempel set kreeg ik na een samenwerking voor World Letter Writing Day Het is een prachtige set. Maar los dat ik het voor die dag en alleen voor die dag hebt uitgeprobeerd is het zonde om te bewaren. De set ligt mooi te wezen in mijn kast, ongebruikt en onnodig ruimte in te nemen. Ik hoop dan ook dat deze set een mooi nieuw huisje zal vinden.

Veren kroontjes pen set.

Deze set doet me pijn in mijn hart. Ik vind het zo’n mooie set. Met de gedachten in mijn hoofd om deze dan maar mooi neer te zetten op een bureau. Als een soort van pronk stuk. Maar ik heb geen bureau. En ook al had ik die….. Ik merk dat ik door mijn leven te minimaliseren dat ik ik steeds meer de overbodige spullen uit mijn huis weg wilt. De set is wederom prachtig maar ik doe er niks mee. In mijn bullet journal werkt deze pennen niet. Mooi schrijven er mee lukt mij ook niet. En met alles wat er nu gaande is in mijn leven, ziet het er ook niet naar uit dat ik in de nabije toekomst er de tijd voor kan nemen om het te leren.

Liever geef ik het weg aan iemand die hier zeker veel plezier aan zal beleven.

Wat moet je doen.

Wil jij een van deze mooie items winnen. Of misschien wil jij ze wel alle drie winnen…..

Laat op Facebook of op Instagram onder het desbetreffende bericht weten wat je wilt winnen. Like mijn Facebook of Instagram. (Net waar jij je opmerking plaats.)

Uiteraard mag je ook op Instagram en op Facebook een opmerking plaatsen. Delen op Facebook of vrienden in het bericht taggen zowel op Facebook als Instagram zou ik lief vinden. Dit vergroot je win kansen.

Op 24 december zal ik de winnaars bekend maken. 

Veel succes met winnen.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

 

Pin It on Pinterest

Share This