Dat de mei vakantie is begonnen zal geen enkele ouder ontgaan zijn. Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft er zijn genoeg leuke dingen te doen met je kinderen. Maar er is 1 film waarvan ik toch echt zeg die moet je hebben gezien. Dan heb ik het over de film Boss baby.

Als je dan toch een film wilt gaan kijken met je kinderen dan raad ik je echt aan om deze film te gaan kijken. Met de film Boss baby, hebben de makers van DreamWorks Animation weer een knaller van een film hit gemaakt.

Boss baby de leukste kinderfilm van het moment.

Genre: Animatie, Komedie

Duur van de film: 98 minuten

Kijkwijzer: 6+ geweld en eng ( al snap ik niet wat er eng aan kan zijn)

Waar gaat de film Boss baby over?

De 7 jarige Tim heeft het super gezellig met zijn ouders. Zijn fantasierijke leventje deelt hij maar wat graag met hun. Hij heeft het goed en vind het prima zoals zijn leventje is. Aan een broertje of zusje zit hij dan ook niet te denken. Helaas voor Tim denken zijn ouders daar anders over.

Tim krijgt een broertje. En niet zomaar een broertje een hele bijzondere. Hij kan praten, lopen en al het anderen wat volwassenen kunnen. Het is een soort van volwassenen in een baby lichaam.

De impact die de nieuwe baby op het gezin heeft wordt al snel duidelijk. En Tim, die vind dat allemaal maar niks. Zijn broertje neemt zijn plek in. Dat kan natuurlijk niet. Tim wilt wraak nemen, zijn ouders laten zien dat zijn broertje geen gewone baby is. Maar dat wordt nog lastig te bewijzen.

Uiteindelijk komt Tim er achter dat de Boss baby bij hun is met een reden. De reden is een geheime missie. Om van elkaar af te komen besluiten ze dan ook maar samen te gaan werken. Samen de missie te voltooien. De missie is om er voor te zorgen dat baby’s wereldwijd meer liefde krijgen. Dit zorgt voor veel spannende maar vooral hilarische momenten.

Let op:

Weten waar de baby’s echt vandaan komen kan als schokkend worden ervaren. 

Boss baby is een grappige kinderfilm met een duidelijke boodschap. Ik vond het een zeer vermakelijke film en mijn kinderen ook.  Het verteld een uniek verhaal zoals ikhet nog nooit eerder hebt gezien. Een echte aanrader.

De film is op dit moment te zien in de bioscoop.

Heb jij de film al gezien? Of ben jij het nog van plan om er naar toe te gaan. Heeft mijn review je er misschien van kunnen overtuigen om deze film te gaan kijken?

Lees ook eens: Verschrikkelijke ikke 3 

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This