2 In Kerst/ Shoppen

Budget kerst kleding.

Budget kerst kleding. BMelloW.nl

De kerst kleding voor mijn en mijn kinderen heb ik al bijna compleet. Alleen voor mijn puber moet ik nog iets zien te vinden. Maar aan typische kerst kleding geef ik liever niet te veel aan uit. Vaak is het na de kerst niet meer leuk om te dragen of zijn ze er al weer vlot uitgegroeid. Budget kerst kleding is dan een uitkomst.

Vandaag deel ik met jou wat ik heb gekocht en wat ik nog wil gaan aanschaffen. Allemaal budget kerst kleding.

Feestelijke jurk voor mijn dochter:

Mijn dochter heeft genoeg leuke rokken in haar kast hangen die prima dienst kunnen doen als onderdeel van een kerstoutfit. Maar ik werd op slag verliefd op een jurkje van de HEMA. Een fijn gebreide glitter kinderjurk met korte mouwen met ruffles. Ik hou hier zo van. Ik heb het in een mooie heldere donker blauwe kleur gekocht. Ondanks dat deze nog in de winkel te koop is staat het op de site in het zwart.

Omdat ik nergens een mooie kwaliteit zwart shirtje kon vinden voor onder het jurkje heb ik er eentje met een tekst er op gekocht. Die overigens ook weer leuk staat onder haar zilver kleurige plooien rok.

Voor meisjes hebben ze bij de HEMA ook erg leuke tutu’s. Helaas past mijn dochter geen rokken of broeken van de HEMA op het moment. Alles is haar te wijt. Anders was ik hier zeker op los gegaan. Tijdens de kerst event van de HEMA vorige week zag ik weer hoe leuk de gehele kerst collectie van hun is. Vooral de mooie warme kleur groen en donker blauw sprak mij erg aan.

Voor mijn zoon:

Niet alleen de print van de origami rendierhoofd vind ik mooi. Het is iets wat na de feestdagen ook nog gedragen kan worden. Het stof is van een mooie kwaliteit.

Dit setje (overhemd, vlinderdas en broek) ga ik voor mijn jongste zoon ook zeker nog even inslaan. Ik hou hier zo van. Wat vind jij hier van?

Voor mijn moeilijke puber ga ik denk ik deze foute kerst trui halen. Hij vind alles verschrikkelijk. Maar een kerst trui wilt hij dan weer wel. Snap jij het? Ik niet. Pubers!!!

Verder hebben we hier in huis een kersttraditie waarbij op kerst avond de kinderen een pakje mogen openen met hierin een nieuwe pyjama en sloffen. Zo kocht ik voor mijn jongste zoon een hele leuke kerst pyjama bij de HEMA ( online niet mer te krijgen) en voor mijn oudste zoon kocht ik deze te gekke Rudolph sloffen. 

Voor mama:

Zoals ik al noemde viel ik voor de HEMA kerst collectie. Ook die van de dames is echt super. Damesjurk van veloursstoffen waar een aantal van mijn blog collega’s erg gecharmeerd waren. Zonder de uitlopende mouwen was het een jurkje voor mij geweest. Maar mijn ogen vielen op de zwarte tule rok met gouden stippen. ( i’m in love) Van mij had deze rok er in het groen mogen zijn voor dames net als die van de meisjes afdeling maar deze is ook echt super.

Verder kocht ik voor mezelf bij de Dirk van de broek vorige week in de aanbieding een foute kerst jurk voor mij en trui voor mijn man. Voor nog geen €8,- deze zal ook zeker gedragen gaan worden.

Deze blog is niet tot stand gekomen door een samenwerking. Ik heb echt merendeel van de kleding al in huis onder de kerstboom liggen. De andere kleding staan op mijn wens lijst en ga ik zeker nog deze week aanschaffen.

Lees ook eens: foute kerst truien

Budget kerst kleding schaf jij dit aan of ga je geheel los? Koop je überhaupt kerstkleding? Heb jij voor mij nog een kerst kleding tip? Ik hoor het graag.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nicole Orriëns
  15/12/2017 at 16:00

  Ik koop geen speciale kerstkleding. Vaak kun je het dan maar 1 keer aan en dat vind ik niet fijn. Meestal pimp ik een bestaande outfit.

  • Reply
   BMelloW
   17/12/2017 at 04:42

   De jongens willen voor hun schoo kerst diner altijd wel iets nieuws. Meestal is dat een nieuwe overhemd. Ook niet persé iets specifiek voor kerst

  Leave a Reply