Sinds ik zelf ben begonnen met een Bullet journal ben ik ook andere gaan volgen. Zowel op Youtube als op Instagram. Maar welke vind ik echt de moeite waard om te volgen en waarom.

Youtube

Ik volg eigenlijk niets en niemand op Youtube. Pas zins ik ziek ben, ben ik echt gaan rond snuffelen wie ik echt de moeite waard vind om te volgen. En dat zijn er niet veel. Een stem een accent of de manier van bewerken kan mij al doen besluiten niet te volgen. Bovendien wil ik mensen volgen die zich vooral richten op bullet journaling.

Ik hou het graag overzichtelijk. Maar deze vijf dames volg ik omdat ik ze niet alleen mooie bujo dingen vind maken. Zeker de laatste 3 dames tekenen heel veel en laten zien dat tekenen helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Alle 5 hebben een rustige lay-out dat mij erg aanspreekt. Al is mijn bujo dat niet. Maar juist daarom vind ik hun inspirerend. Deze vijf volg ik omdat ik echt alles wat ze creëren mooi vind.  En niet zoals bij vele andere zo nu en dan iets moois voorbij zie komt.

De Nederlandstalige Bullet journal koningin als je het aan mij vraagt. Zij is de enigste die ik al een tijd volg. Haar werk is bewerkelijk maar toch rustig. In haar werk maakt ze veel gebruik van verschillende kunsten. Van een simpele doodle tot mooie tekeningen, maar vooral veel plak en knip werk. De mooiste collages komen tot stand. Maris zoals zij heet is voor mij een van de grootste inspiratie bron als het om bullet journaling gaat. En ik denk van vele Nederlandse Bullet journal junkies.

Toen ik ziek werd kwam ik haar tegen. Ik was meteen verliefd op haar werk. Vooral haar plan with me Augustus is de mooiste plan with me die ik ooit hebt gezien. Ann Le schildert heel veel in haar bullet journal met waterverf. Of je hier nu mee overweg kan of niet haar werk is een lust voor het oog. En zal je zeker inspireren.

Anne Le is niet echt een bullet journal YouTuber. Niet alles waar zij het over heeft vind ik interessant. Maar haar bullet journaling vind ik te mooi om haar niet te volgen.

Amanda hou ik al een tijdje in de gaten maar volg ik pas zins een maand of twee. Samen met CreaChick is zij mijn grootste inspiratie bron. Haar werk bestaat alleen uit tekeningen. Geen plak en knip werk zoals bij CreaChick. Haar werk ik simpel met minimaal kleur gebruik. Ook geeft ze duidelijk uitleg van verschillende doodles. Erg handig als ze deze gebruikt in haar plan with me.

Inmiddels ben ik gestopt haar te volgen. Ik vond haar werk erg saai ( altijd het zelfde) en niet langer mij helpen. 

Haar volg ik nog niet zo lang. Wat ik zo mooi vind aan haar werk vind is dat het net als bij AmandaRachLee erg simpel is. Met een zwarte fineliner maakt Christine de mooiste lay-outs. Wel plakt en knipt zij in haar bujo. Al is dat minimaal en volgens een vast patroon. Haar teken werk die zij gebruikt in haar Bujo vind ik erg mooi. Haar tekentalent is mij niet gegund, daarom geniet ik des te meer van haar werk.

Christine is samen met CreaChick wel mijn meest favo bullet jouralers. Haar illustraties zijn zo mooi.

Net als Amanda en Christine werkt zij met vooral fineliners en minimaal aan kleur. Ook zij tekent alles. Haar creaties zijn mooi en zien er uit alsof het alleen maar door een professional gedaan kan zijn. Ondanks dat is het heel simpel om te maken. Haar uitleg voor de tekeningen zijn duidelijk en uiteindelijk heel simpel na te maken.

Ik zou zeggen neem een kijkje bij deze Youtube bullet journalers ze zijn zeker de moeite waard. Maar de kans is groot dat je er al een aantal van volgt.

Lees ook eens: bullet journal woordenboek. Wat betekenen toch alle woorden die gebruikt worden door bullet journal gebruikers.

Bullet journalers die zeer de moeite waard zijn om te volgen

Facebook en Instagram

Op Facebook zit ik in verschillende Bullet journal groepen. Wat ik hier zo leuk aan vind is de diversiteit aan lay-outs die voorbij komen. Sommige zijn zo mooi. Hier haal ik ook zeker inspiratie vandaan. Op Instagram volg ik er niet zo veel. Ik volg daar meer mama bloggers dan DIY of Bullet journal junkies.

Haar volg ik al een tijdje. Maar vooral hou ik haar op Facebook in de gaten. Hier kom ik makkelijk op haar blog terecht als ze weer iets moois heeft gecreëerd. Els schrijft niet alleen over bullet journaling. Maar over alles creatiefs. Waarom ik haar dan toch noem in de bullet journal junkies die je moet volgen. Simpel, naast haar ander geweldige creaties vind ik haar lay-outs voor in de bujo super mooi. Haar werk is simpel, overzichtelijk met een beetje kleur. Maar net genoeg om het rustig te houden. En daarom alleen al verdient zij een plaats in mijn overzicht.

Haar kwam ik bij toeval vorig week tegen op een Facebook groep en haar werk deed mij haar gaan volgen op Instagram. Haar ideeen en lay out doet mij denken aan die van CreaChick. Toch vind ik haar werk mooi genoeg om te volgen. Ook zie ik nu ik dit aan het schrijven ben dat ze een Youtube kanaal heeft. Hier ga ik ook zeker nog even rond snuffelen.

Lees ook eens: bullet journal fouten die ik nooit meer zal maken. Hoe los je fouten op. Tips en tricks.

Dit was het voor nu…… Bullet journalers die zeer de moeite waard zijn om te volgen Wie volg jij graag en waarom? Volg jij een paar van mijn bovengenoemde?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook &Instagram

Pin It on Pinterest

Share This