Bullet journaling tag. Tags zo nu en dan leuk om in te vullen. Een perfecte manier om mij de persoon achter deze blog beter te leren kennen. Omdat ik graag bezig ben in mijn bullet journal leek deze tag bedacht door journal by Felia de perfecte tag voor mij.

Als je mij al even volgt dan weet je dat ik een liefde heb voor mijn bullet journal. Zins ik ben begonnen met het systeem ben ik er langzaam aan ook steeds meer over gaan schrijven. Een Bullet journaling tag leek mij dan ook een leuke aanvulling. Dus bij deze……

1. Wanneer ben je begonnen met bullet journaling?

Ergens in oktober 2017 ben ik begonnen met mijn eerste bullet journal.

2. Waarom werkt bullet journaling voor jou?

Ik kan hier al mijn creativiteit in kwijt. Mijn planning en taken duidelijk in opschrijven. En belangrijke of leuke dingen in bijhouden. Een mix van een agenda, planner en dagboek in 1.

3. Welke notitieboek gebruik je als bullet journal?

Ik heb diverse boekjes geprobeerd. De langwerpige mus, de bujo van de action en zins een paar maanden gebruik ik het filofax systeem.

4. Welke pen gebruik je steeds opnieuw?

Het zijn er meerdere. Ik gebruik de Staedtler fineliners voor het opzetten van mijn indelingen, lijnen, banners enz. Voor het invullen van mijn agenda gebruik ik meestal mijn zwarte BIC balpen de goedkope BIC pennen. Deze schrijven gewoon het lekkerst.

5. Hoeveel bullet journals heb je al vol geschreven?

Geen eentje. Ik ben tot twee keer toe naar een paar maanden veranderd van systeem.

6. Omschrijf jouw bullet journal style?

Hmm ik ben er nog niet uit of ik die gevonden heb. Wel merk ik dat ik al die maanden een eigen stijltje had. Maar voor de maanden juli en augustus ben ik op een hele ander toer gegaan.

Ja ik ben voor uit gaan werken. Ik weet dat de maand juni voor mij heel druk gaat zijn. De zomervakantie wil ik mijn tijd aan mijn gezin besteden. En niet te veel aan mijn bujo. Deze maanden heb ik daarom al vooruit gewerkt. Nog niet alles is af. Maar in grote lijnen wel.

Ik kan je al verklappen dat ik in juli vrij minimalistisch te werk ga. En in augustus experimenteer met waterverf en het dutch door systeem. Twee totaal verschillende stylen. In september hoop ik met een definitieve indeling te komen en style.

Maar om een beetje antwoord te kunnen geven op de vraag…. Ik denk dat het overzichtelijk, vrolijk en kleurrijk is te noemen. Net als mijn blog eigenlijk.

7. Waar haal je jouw inspiratie vandaan?

Ik haal mijn inspiratie uit alles om me heen. Ik zit bij diverse Bullet journal groepen op Facebook. Hier zie ik heel veel moois en inspirerende werken voorbij komen. Maar ook uit de dingen om me heen. Zo fietste ik laatst van zwemles terug naar huis. Langs de fietspad waren zoveel mooie wildbloemen. Camile, distels, boterbloemen, mooie gras soorten. De mooiste kleuren vormen. Deze ga ik zeker doodlen een deze dagen en wie weet ooit verwerken in mijn bujo.

8. Waar haal je jouw materiaal vandaan?

Mijn map komt bij Wish vandaan de rest bij de Action. Maar ook uit folders, tijdschriften en de flow voor papier liefhebbers.

9. Hoeveel tijd besteed je per week aan je bullet journal?

Dat verschild heel erg. Elke maandag ga ik kijken wat voor mij belangrijk is om die week te doen. En maak dan een taken lijst. Elke dag bekijk ik deze takenlijst dat verdeeld is over de dagen. Mijn maand indeling maak ik altijd een maand vooruit.

Van de week kwam mijn maandindeling voor juni online maar dan ben ik in het echt al met juli bezig. Dit keer dan ook augustus. Gemiddeld ben ik 3 uurtjes bezig met het opzetten van de maand. Al gaande vul ik meer in. De maand augustus heeft mij heel veel meer tijd gekost. Het dutch door systeem gaat dan ook eenmalig zijn. Mij te veel werk. Ondanks dat zal ik in september bepaalde dingen er wel van over gaan nemen. Maar daar zal ik tegen die tijd meer over vertellen. Eerst kijken hoe het mij überhaupt gaat bevallen.

10. Jouw 5 inspiratie accounts op Instagram?

Ik heb er al eens een blog aan gewijd. Maar op Instagram volg ik eigenlijk alleen maar de mensen die ik ook op You tube volg. Met uitzondering van de persoon die deze tag heeft ‘bedacht’ journal by Felia.

Plan with me. Bullet journal indeling voor juni 2018 monthly

11. Wat is jouw favoriete pagina?

Mijn mooiste maand is de maand Maart.  ( geen blog over geschreven, deze ga ik ooit over doen.) Favoriete pagina dat vind ik lastig. Ik denk dat dat mijn maand overzicht is van Juni. ( zie bovenstaande foto) Het is voor mij duidelijk, functioneel en toch vrolijk en kleurrijk. Tja er komen flamingo’s in voor. I love flamingo’s.

12. Wat is jouw favoriete stationary item waar je niet zonder zou kunnen?

Dat is er niet eentje maar meerdere. Maar ik kan echt niet zonder mijn balpen, schaar en lijmroller. de rest zou ik zonder kunnen, willen….. liever niet.

Dit was de Bullet journaling tag. Ik hoop dat je het een leuke tag vindt. Neem het gerust over, vergeet dan alleen niet de bedenker te vermelden. Ook ben ik benieuwd naar jouw antwoorden op deze vragen. Geef hieronder gerust antwoord op de vragen.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter & Google+

Pinnen op Pinterest? Gebruik dan AUB de onderstaande ↓ afbeelding:

Bullet journaling tag

 

Pin It on Pinterest

Share This