Een cadeau geven kan soms best lastig zijn. Voor sommige mensen kan je meteen iets leuks bedenken. Maar er zijn mensen waar je altijd weer je hersens op moet breken bij het vinden van een cadeau. (Schoon-) ouders bijvoorbeeld. Ik vind dat altijd weer een lastig iets.

Doordat ik het soms best lastig vind om een cadeau te vinden voor bepaalde mensen. Maar ook omdat ik een cadeau voor volwassenen graag met een betekenis wil geven. Iets blijvend. Tijdloos. Of een cadeau zo gek dat iemand het nooit meer zal vergeten. Kortom Een cadeau waardoor de ontvanger onder de indruk zal zijn.

Cadeau tips die indruk zullen maken:

#1 Iets met foto’s

 • Geef je geliefde elk jaar een foto album met foto’s van het afgelopen jaar. Hoogte punten, leuke, ontroerende en mooie momenten leggen we graag vast met onze camera. Maar doen er vervolgens niks meer mee. Hoe leuk is het dan om elk jaar een nieuwe album cadeau te geven met de feestdagen. Dit is niet alleen leuk naslag werk voor het hele gezin. Maar wat dacht er van om er eentje aan de opa’s en oma’s cadeau te geven. Met mooie foto’s van hun klein kinderen.

Ik ben al een paar weken druk bezig met het maken van een foto album via fotofabriek. Helaas door tijd gebrek heb ik de album nog niet af. Zodra ik het af heb en in huis zal ik hier dan ook nog uitgebreid op terug komen.

 • Bij Your Suprise mocht ik een cadeau uitzoeken. Dit vond ik best lastig. Zo veel leuke dingen zag ik daar. Maar ik wilde perse een cadeau voor mijn vriend uitzoeken maar ik twijfelde heel erg aan deze snow globe.  Hoe leuk is dit om cadeau te geven. Mijn schoon ouders zijn dit jaar niet in Nederland met de feestdagen, anders had ik deze voor alle opa’s en oma’s laten maken met een leuke foto van hun klein kinderen. Deze ga ik dan ook onthouden voor volgend jaar.
 • Of waarom geen professionele foto’s van je kroost laten maken. Mooi foto lijstje er om heen en voila een cadeau om aan de opa’s en oma’s te geven. Of aan papa/ mama.

Cadeau met een persoonlijk tintje.

 • Voor mijn vriend heb ik een dog tag laten maken. Iets wat hij bij zich kan dragen. Met een lieve tekst van zijn dochter. (oké ik was het) Het is niet de goedkoopste dog tag die er te krijgen is. Maar het is echt van een zeer mooie kwaliteit.
 • Of wat dacht je van een armbandje met de initialen van je kinderen.

Voor de tiener:

 • Het doeboek tussen jou en mij. Voor Mama kletst schreef ik er al een een review over. Het is een doeboek. Maar eigenlijk is het veel meer dan dat. Het heeft meer iets weg van een dagboek afgeleid van het bullet journal idee. Zowel een ouder als een kind kunnen hier in schrijven. Neem je dag door door het op te schrijven. Zeker in een tijd waarbij er steeds minder tijd is voor elkaar verdwijnen 1 op 1 gesprekken vaak naar de achtergrond. Met dit boekje zal je als ouder meer te weten komen over je kind. Maar ook je kind over jou. Een openhartig gesprek kan er uit voort komen.
 • Voor de selfie liefhebber. Met deze selfie licht maak je nog mooiere foto’s.
 • De Instax selfie camera is voor veel tieners de cadeau. Maar als die al in het bezit is van zo’n camera, wist jij dat je er nog leuke dingen voor kan kopen. Zoals deze foto lijst/ snow globe speciaal voor Instax foto’s. Erg leuk en goedkoop cadeau die zeker een hit zal zijn.
 • Mini biljart tafel. Gewoon leuk voor uren speel plezier.
 • Onesie. Heerlijk voor de koude dagen. Luie zondagen.

Vermaak voor op de WC.

 • Voor de man die uren op de wc door kan brengen. De golfer. De man die wel van een grapje houd.  Werk aan je handicap terwijl je op de WC zit. Ik heb het over de toilet golf.
 • Misschien heb je niks met golf maar des te meer met voetbal. Er is ook een toilet voetbal uitvoering.

Iets met Drank:

 • Perfect cadeau voor iemand die wel van een drankje houd. Ideaal cadeau voor een student. Deze versie van mens erger je niet zal je niet lang ergeren.
 • Een soort van Rusische roulet. Maar dan met drank in plaats van kogels. Deze drinking roulette Zal je waarschijnlijk niet zonder kater wakker laten worden. Maar ach als de avond maar gezellig was, toch!!!
 • Beer pong set. De bier moet je zelf kopen maar de rest zit hierin.
 • Popcorn Prosecco smaak. Je zal er niet dronken van worden. Maar leuk om te geven is het zeker wel.
 • Als ik Tony zeg dan heb ik het niet over mijn vent. Dan heb ik het over chocolade. En deze Tony’s Chocolonely Melkchocoladereep met glühwein is het perfecte cadeau voor de Tony lover.

Cadeau tips die indruk zullen maken.

Mijn cadeau tips waar vast wel iets bij zit voor veel verschillende mensen. Sommige cadeau’s met een dikke vette knipoog.

Op zoek naar kindercadeau’s of andere cadeau’s lees dan eens mijn reviews. Hier vertel ik wat ik van diverse producten vind. Of misschien heb je we inpak tips nodig.

Welk cadeau vind jij het leukst? Zit er iets tussen wat je wel voor jezelf wilt hebben. Of heb jij voor mij misschien wel de cadeau tip. Laat het me in een reactie weten. 

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This