Crea- cross 2018 is een idee van Ilse van Kreanimo. Een Belgische blog collega die net als ik erg creatief is. Elke week een creatieve opdracht. Hoe en wat je er van maakt is aan jou. De eerste opdracht van 2018 is het makkelijkste van alle opdrachten. Nou ja makkelijk. Vind de favoriete DIY van 2017.

Vorig jaar zag ik regelmatig iets van de crea- cross voorbij komen. Maar pas aan het einde van 2017 snapte ik de opzet van de crea- cross. Toen Ilse een oproep deed dat ze dit jaar er weer mee door ging was ik meteen in twijfel. Wel of niet mee doen. Ga ik niet te veel van mezelf vragen. Toen Ilse mij zelf benaderde of ik het niet leuk vind om zo nu en dan co host te zijn zei ik meteen ja.

Het is de bedoeling dat ik elke week vanaf nu mee doet als co host en dus mee doet aan al haar opdrachten. Ik hou van een uitdaging. Het houd mij scherp en de crea- cross is dan ook op mijn lijf geschreven.

Favoriete DIY van 2017:

De eerste opdracht is er eentje waarbij ik wel even diep moet na denken. Wat is je favoriete DIY van 2017. Aangezien ik vorig jaar niet mee deed aan de crea- cross kan ik dit niet voor mezelf bepalen. Van Ilse mocht ik uit mijn eigen DIY’s kiezen. Maar dit vind ik niet geheel eerlijk. Daarom kies ik er niet alleen een van mezelf maar zet ik ook Ilse en een van haar creaties in het zonnetje.

Van Ilse heb ik veel leuke DIY’s voorbij zien komen. Velen hebben de weg op een van mijn Pinborden gevonden. Maar welke vind ik toch het leukst. Hmmm. Maar er is er eentje die elke keer weer meteen in mij op komt als ik er aan denkt en dus kies ik voor deze DIY.

Een herfst DIY die ik zo schattig vond dat ik deze wel moet kiezen als mijn favoriet van Ilse. De padenstoelfiguurtjes  Is het niet super leuk. Ik viel als een blok voor deze kleine sprookjes wezens.

Mijn favoriete DIY van 2017:

Nu ik Ilse even in het zonnetje hebt gezet moet ik nog even bedenken welke ik zelf de leukste vind. En nu komen er meteen twee in mij op. Maar ik zal er eentje kiezen…

Het is er eentje geworden die niet al te best is gelezen, gedeeld of gepind. Maar ondanks dat is het mijn favoriet. Eentje waar ik een tijd over hebt gedaan voordat ik alles bij elkaar had gespaard. Twee jaar heeft dit idee in mij geborreld. Ik heb het over de speelgoed krans.

Denk je aan die crea- cross 2018 wil ik ook wel mee doen. Maar wil je nog wat meer informatie ga dan naar Kreanimo  hier wordt alles uit gelegd. Ook vind je hier alle thema’s.

Neem ook een kijkje bij Ilse om te zien welke creaties tot haar favoriete behoort of ga naar Maaike die net als ik co host is deze week.

Wat is jouw favoriete DIY? Dit mag als je een blogger bent uiteraard van jezelf zijn of van een andere blogger. Drop de link hieronder. Of plaats het op mijn facebook of twitter.

[inlinkz_linkup id=757765 mode=1]

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

 

Pin It on Pinterest

Share This