Het is tijd voor weer een nieuwe Crea- cross uitdaging van Ilse (Kreanimo.) Deze week is het thema; quotes.  Dit keer besloot ik om een paar quotes te maken. \Gratis te downloaden.

Quotes ik hou er van. Grappig, mooi of inspirerend. Ik ben er gek op. Ik ben vast niet de enigste die er gek op is. Sociale media staat er vol mee. Er is altijd wel iemand die zich ergens ik kan vinden. En dat maakt Quotes zo leuk.

Som brengt het je troost in moeilijke tijden. Soms een kick in the butt. Dan wordt je weer even aan iets herinnerd. Hoe je tegen het leven aan moet kijken of juist totaal nutteloos maar zo grappig.

Mijn favoriete quotes:

Ooit schreef ik een blog over wat mijn favoriete quotes van de Dalai Lama zijn. Zijn quotes en levens lessen neem ik graag met mij mee als wijze lessen. Mijn all time favourite quote van hem is:

Quote paradox of our ages Dalai lama

Nog meer quotes

Maar er is een quote/ levensles die ik van harte neem in mijn leven. Deze helpt mij altijd. Ook al zie ik het even niet zitten. Een heel bekende quote:

Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers op hangen.

Of deze

Geniet van de kleine dingen.

Van de kleine dingen genieten is zo belangrijk om gelukkig te kunnen zijn. Zeker nu ik ziek ben. Hoe ruk ik me op sommige dagen ook kan voelen. Hoe veel pijn ik soms ook heb. Een lach of een knuffel van mijn kinderen doen me altijd goed. Een mooie bloem in de natuur. De heerlijke zon die mag schijnen. De regen die valt bij een temperatuur van bijna 40 graden. Dat zijn van die kleine dingen waar ik intens gelukkig van kan worden.

Als je de kleine dingen al niet ziet en niet van kan genieten, dan kan je in mijn ogen nergens van genieten. Alleen maar ontevreden en ongelukkig rondlopen.

3 gratis te downloaden quotes

Maar genoeg over quotes gepraat. Het is crea cross tijd. Een creatieve uitdaging dat dit keer over Quotes gaat. Ik ga het niet handletteren. Daar is mijn handschrift te wankel voor. Wel heb ik drie quotes voor jou gemaakt die je kan downloaden om op te hangen.

Geniet van de kleine dingen.

Deze iets wat gekken zwart wit poster op A4 formaat kan je in zijn geheel gebruiken of knip de cirkel uit. Voor in je Bujo of aan het prikbord. Je zal er vast wel een plekje voor kunnen bedenken.

Klik hier om het te downloaden 

Throw kindness around like confetti

Ook deze quote past bij mij en is een quote dat iedereen zou moeten opvolgen. En daarom ook deze quote. Met deze vrolijke kleuren zal het niet misstaan in een kinderkamer. (De gele rand zit niet er om heen. Die heb ik gebruikt zodat je het verschil ziet tussen de quotes.)

Klik hier om het te downloaden 

Sweet dreams

Misschien wel mijn favoriet van de drie. Zijn eenvoud met niet meer dan de tekst en een paar ogen. Deze quote past perfect in iedere slaapkamer.

Klik hier om het te downloaden 

Dit was het dan weer de crea cross uitdaging van deze week. Ik hoop dat je met deze quotes iets leuks kan maken.

Gebruik jij wel eens Quotes in het interieur? Zo ja hoe? En wat is jouw favoriete quote?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

 

Deze crea- cross is bedacht door Ilse van Kreanimo vergeet dan ook niet om bij haar te kijken wat zij heeft gemaakt met het thema. Vandaag is er ook een mede co host, neem je ook een kijkje bij mijn mama momenten. Natasha heeft weer iets heel erg leuks gemaakt. 

Denk je dit lijkt mij wel wat die crea- cross, je kan altijd mee doen. Drop eventueel een link van de opdracht in de onderstaande link.Of gebruik #creacross op je sociale media zodat wij kunnen zien dat je mee doet.

Link droppen en voorwaarde: