6 In Tags

De herfst tag

De herfst tag. Het weer is in ieder geval goed zijn best aan het doen. En dat inspireerde mij om voort te borduren over de herfst. Hoe toepasselijk is dan ook de herfst tag.

Zo nu en dan ga ik opzoek naar een tag. En zo vond ik op mijn speurtocht naar een tag, de herfst tag. Heel toepasselijk. Terwijl ik dit schrijf is de eerste herfst storm in volle krach zijn werk aan het doen. Niet langer meer te ontkennen. De herfst is nu begonnen.

Helaas weet ik niet wie deze tag ooit is begonnen. Ben jij de bedenker? Ik vermeld je wat graag. Laat dan even in een opmerking weten dat het van jou af komt.

Lees ook eens de zomer tag. )Voor als je nog niet aan de herfst wilt denken)

Mijn favoriete ding aan de herfst?

Dat is toch wel het veranderen van de natuur. De kleuren pracht die daarbij gepaard gaat. Ik kan daar zo van genieten. Lekker het bos in op zoek naar dennenappels, eikels en beukennootjes. Thuiskomen en een warme kop thee drinken. Kaarsjes aan.

FAVORIETE HERFST DRANKJE?

Ik drink in de herfst en winter heel veel thee. Ik ben een thee leut maar als het kouder wordt ben ik naast een thee leut ook een kou kleum. Thee is wat mij de koude dagen doorhelpt.

Lees ook eens de de leukste theatopic tag

Favoriete geurkaars?

Dat hangt toch wel van de jaargetijde af. Maar we hebben het nu over de herfst. Dan vind ik kaneel en vanille het lekkerst.

BESTE HERFST LIPSTICK?

Heb ik niet. Ik gebruik vrijwel nooit lipstick. Een beetje vaseline als het weer mijn lippen droog maakt verder niks.

Go-to moisturizer?

Genoeg ( water) drinken is de nummer 1 moisturizer tip. Door mijn extreem gevoelige huid. Waar nu rond mijn ogen weer eens eczeem zit kan ik niks anders er op smeren dan een beetje vaseline. Als ik daar geen last van hebt kan ik de gevoelige huid crème van Zwitzal gebruiken. Of de bioforce crème van dokter vogel. Die gebruik ik overigens alleen als het heel erg droog is.

De tip voor een zeer gevoelige huid en de perfecte crème moet ik nog ontdekken.

GO TO OOGSCHADUW KLEUR?

Ik draag niet vaak make-up maar als ik dan toch wat op smeer dan zijn het meestal bruin, groen en paars tinten. Staat het mooiste bij mijn huid en oog kleur.

FAVORIETE MUZIEK?

Ik hou van zoveel muziek. Waar ik naar luister heeft niks te maken met de jaargetijde maar alles met mijn bui. Als ik schoonmaak luister ik meestal naar hardcore of salsa. Dan swing en stamp ik op tempo door mijn huis. Koken die ik het liefst met r&b.

FAVORIETE HERFST OUTFIT?

Het liefst draag ik een skinny jeans, shirt en een vest en laarzen. Een lekkere sjaal er bij en mijn outfit is compleet.

AUTUMN TREAT?

Een heerlijke sjaal vinden. Een vest of warme laarzen. Hier maak ik mezelf wat gelukkig mee. Al koop ik nu ik kinderen heb steeds minder voor mezelf . Ik haal veel meer voldoening uit kleding voor hun.

FAVORIETE PLEK?

Ik ben in de herfst veel thuis. Aangezien het merendeel van de tijd regent. Maar als het ook maar even droog is dan ben ik vaak in het Amserdamse bos te vinden of naast mijn huis in de polder. Ziet er beide zo mooi uit in de herfst. Ik kan dan uren rond struinen met de kinderen op zoek naar dennenappels enz. Maar vooral de polder vind ik dan zo mooi om te fotograferen.

Lees ook eens: 5 leukste uitjes met kinderen

Hierbij nomineer ik: Christa schrijft,  Huismama, Firma mama,  Volmaakt onvolmaakt,   Marieke Blogt Roelove

Wat vind jij leuk aan de herfst? En wat is jouw favoriete plek? En heb jij misschien de tip voor de moisturizer? Ik hoor het graag.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Gera
  14/09/2017 at 09:46

  Leuk! Bedankt voor de tag 😉 Ik ga hem invullen!

 • Reply
  Sylvia
  14/09/2017 at 08:34

  Leuke tag! Ik merk (helaas) niet zoveel van de herfst. Mis het soms wel hoor al die mooie kleuren. Gure dagen en dan met een dekentje en kop warme choco op de bank. Of het tikken van de regen op de ramen. Tja altijd maar in de zon doet rare dingen met je brein. Dan ga je dingen waar je eerst een hekel aan had nog missen haha

 • Reply
  Josephine- My inner Victorian
  14/09/2017 at 08:23

  Grappig om te lezen! Ik ben het hele jaar door een theeleut; maar gisteren zat ik bijvoorbeeld aan de ouderwetse anijsmelk. Lekker en knus! Wel opvallend veel make up-vragen, daar zou ik ook geen uitgebreid antwoord op hebben. Verder hou ik meer van wierook dan van geurkaarsen, omdat dat iets krachtiger ruikt.

 • Reply
  Christa
  14/09/2017 at 07:12

  Leuke tag! Moet er wel even goed voor gaan zitten!

 • Reply
  Marieke
  14/09/2017 at 06:41

  Wat een leuke tag! Neem hem graag over. Sluit mooi aan bij mijn blog over de herfst die morgen online komt 😉

  • Reply
   BMelloW
   14/09/2017 at 06:50

   Ben benieuwd naar je herfst blog. Kom zeker even neuzen

  Leave a Reply