De herfst tag. Het weer is in ieder geval goed zijn best aan het doen. En dat inspireerde mij om voort te borduren over de herfst. Hoe toepasselijk is dan ook de herfst tag.

Zo nu en dan ga ik opzoek naar een tag. En zo vond ik op mijn speurtocht naar een tag, de herfst tag. Heel toepasselijk. Terwijl ik dit schrijf is de eerste herfststorm in volle krach zijn werk aan het doen. Niet langer meer te ontkennen…… De herfst is begonnen.

Helaas weet ik niet wie deze tag ooit is begonnen. Ben jij de bedenker? Ik vermeld je wat graag. Laat dan even in een opmerking weten dat het van jou af komt.

Lees ook eens de zomer tag. )Voor als je nog niet aan de herfst wilt denken)

Mijn favoriete ding aan de herfst?

Dat is toch wel het veranderen van de natuur. De kleuren pracht die daarbij gepaard gaat. Ik kan daar zo van genieten. Lekker het bos in op zoek naar dennenappels, eikels en beukennootjes. Thuiskomen en een warme kop theedrinken. Kaarsjes aan.

Favoriete herfst drankjes.

Ik drink in de herfst en winter heel veel thee. Ik ben een theeleut maar als het kouder wordt ben ik naast een thee leut ook een kou kleum. Thee is wat mij de koude dagen doorhelpt.

Lees ook eens: de leukste theatopic tag

Favoriete geurkaars?

Dat hangt toch wel van het jaargetijde af. Maar we hebben het nu over de herfst. Dan vind ik kaneel en vanille het lekkerst.

BESTE HERFST LIPSTICK?

Heb ik niet. Ik gebruik vrijwel nooit lipstick. Een beetje vaseline als het weer mijn lippen droog maakt verder niks.

Go-to moisturizer?

Genoeg (water) drinken is de nummer 1 moisturizer tip. Door mijn extreem gevoelige huid. Waar nu rond mijn ogen weer eens eczeem zit kan ik niks anders erop smeren dan een beetje vaseline. Als ik daar geen last van hebt kan ik de gevoelige huid crème van Zwitzal gebruiken. Of de Bioforce crème van dokter vogel. Die gebruik ik overigens alleen als het heel erg droog is.

De tip voor een zeer gevoelige huid en de perfecte crème moet ik nog ontdekken.

Go to oogschaduw kleur?

Ik draag niet vaak make-up maar als ik dan toch wat op smeer dan zijn het meestal bruin, groen en paars tinten. Staat het mooiste bij mijn huid en oogkleur.

Favoriete muziek?

Ik hou van zoveel muziek. Waar ik naar luister heeft niks te maken met het jaargetijde maar alles met mijn bui. Als ik schoonmaak luister ik meestal naar hardcore of salsa. Dan swing en stamp ik op tempo door mijn huis. Koken die ik het liefst met R&B.

De herfst tag Diverse vragen beantwoord ik over de herfst

Favoriete herfst outfit?

Het liefst draag ik een skinny jeans, shirt en een vest en laarzen. Een lekkere sjaal erbij en mijn outfit is compleet.

Autumn treat?

Een heerlijke sjaal vinden. Een vest of warme laarzen. Hier maak ik mezelf wat gelukkig mee. Al koop ik nu ik kinderen heb steeds minder voor mezelf. Ik haal veel meer voldoening uit kleding voor hun.

Favoriete plek?

Ik ben in de herfst veel thuis. Aangezien het merendeel van de tijd regent. Maar als het ook maar even droog is dan ben ik vaak in het Amtserdamse bos te vinden of naast mijn huis in de polder. Ziet er beide zo mooi uit in de herfst. Ik kan dan uren rondstruinen met de kinderen op zoek naar dennenappels enz. Maar vooral de polder vind ik dan zo mooi om te fotograferen.

Lees ook eens: 5 leukste uitjes met kinderen

Hierbij nomineer ik: Firma mama,  Volmaakt onvolmaakt,   Marieke Blogt Roelove

Wat vind jij leuk aan de herfst? En wat is jouw favoriete plek? En heb jij misschien de tip voor de moisturizer? Ik hoor het graag.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This