4 In Tags/ Valentijn

De Valentijnsdag tag

Blauw vogeltje met een brief in haar bek De Valentijnsdag tag

Het is vandaag Valentijnsdag. De dag van de liefde. En daar is een hele leuke tag bij bedacht. Het leek mij dan ook wel leuk om deze in te vullen. Wat is de leukste cadeau dat ik ooit cadeau heb gegeven of misschien wel gekregen. Je leest het allemaal in de Valentijnsdag tag.

Marieke van Marieke blogt tagt mij in deze leuke Valentijnsdag tag. Deze tag is bedacht door onder andere Nathalie van Volg mama. Vergeet haar dan ook niet te taggen. Een eervolle vermelding is daarom wel zo lief.

Valentijnsdag. Ik doe er de laatste jaren niks meer aan. Even de kinderen onderbrengen voor een onder onsje is er niet bij. En eerlijk is eerlijk mijn grootste liefdes zijn ook echt wel mijn kinderen. Wie weet als de kinderen wat groter zijn…. Wie weet dat ik en mijn vriend dan wel even een moment voor elkaar kunnen nemen en op onze manier Valentijn vieren. Maar ja wat is onze manier? Ik hou nogal van spontane acties. Maar met kleine kinderen zit spontaan er niet echt meer in.

Is Valentijn belangrijk in jullie relatie of gezin?

Ik hecht er weinig waarde aan. Wel vind ik het leuk om diverse leuke DIY’s te maken. Mijn favoriete blijft toch wel Hartjes ketting Zo simpel en leuk om te maken. Zoals ik al zei. Ik hou van spontane acties en omdat dat nu niet gaat is voor mij de leuk er ook een beetje af. Komt vast wel weer. Al hoeft een spontane Valentijnsdag momentje niet perse van mij op Valentijn.

Maken jullie kinderen iets rond het thema Valentijnsdag?

Mijn blog staat er vol mee. Maar ik ga met mijn dochter zeker nog even zitten van de week om iets speciaals te bedenken.

Wat is het leukste Valentijnscadeau wat je ooit hebt gekregen?

Ik kan het me niet heugen dat ik ooit echt een cadeau hebt gehad. Mijn huidige vriend leerde ik kennen met mijn 2 kinderen en echt een Valentijn moment voor ons tweeën is er niet bij. Bovendien ben ik een week ervoor zelf jarig. Dan ben ik vaak al verwend genoeg.

Wat is het leukste Valentijnscadeau wat je ooit hebt gegeven?

Zoals ik al zei met mijn huidige vriend komt het er niet echt van. Wel heb ik ooit een leuke explotion box gemaakt met daarin kaartjes. Bij inlevering van een kaart werd er uitgevoerd wat er op stond. Van een dag de baas over de afstand bediening tot een massage aan toe.

Maar echt et leukste was toch wel de love notes van over de hele wereld. Hierbij schreef iemand een liefdes briefje namens jou en maakte daar een foto van. Het liefst met een bekend gebouw op de achter grond. Ging erg veel werk en tijd in zitten maar vond het wel heel bijzonder om aan mee te werken.

Ik ben echt van de spontane acties. Zo heb ik mijn inmiddels ex ooit getrakteerd op een avondje uit eten om vervolgens zonder dat hij het wist een hotel te hebben geboekt.

Heb jij wel eens anoniem een cadeau ontvangen?

Ja ooit een kaart. Ik weet nog steeds niet van wie die afkwam.

Koop je liever een Valentijnscadeau in de winkel of maak je het liever zelf?

Wat denk je zelf? Maken natuurlijk. Vind ik net iets persoonlijker.

Ontving je in je schoolperiode veel Valentijnkaartjes of cadeautjes?

Behalve een roos en een handje vol kaarten niets. Althans dat ik me kan herinneren.

Hoe ziet jouw ideale Valentijnsdag er uit?

Op het vliegtuig stappen voor een dagje of weekendje door te brengen in bijvoorbeeld Londen.

Draag jij een speciale outfit met Valentijnsdag?

Ik draag alleen mijn schort. Nee even zonder dollen, ik zou niet weten hoe en wat ik me hier speciaal op moet kleden.

Samen filmpje kijken op de bank of naar de bioscoop?

Het eerste zal het wel worden al zou een keer met zijn tweetjes er op uit naar een bioscoop ook wel heel erg leuk zijn. Zins onze dochter er is zijn we maar twee keer samen weg geweest. Zonder succes.

Heb jij een favoriete Valentijnsfilm?

Ik ben een sucker voor cheesy romantische films. Klasiekers als Casablanca maar ook Pretty woman en Grease.

Liefde is…

Samen mooie momenten creëren.

Ik geef de tag niet verder door aangezien het vandaag al Valentijnsdag is. Wil je het als nog vernemen dan is het geen probleem

Vier jij Valentijnsdag? Zo ja wat zijn jouw plannen?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter & Google+

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Christa
  14/02/2018 at 14:24

  Spontane momenten mis ik ook! Al was dat een paar weken geleden nog wel van toepassing! Mijn ouders zaten bij ons en wij gingen spontaan uit eten! Heerlijk!

  • Reply
   BMelloW
   18/02/2018 at 12:15

   O dat zijn fijne momenten. Die koester je dan des te meer

 • Reply
  Marieke
  14/02/2018 at 08:57

  Jammer he dat de spontane momenten er niet meer zijn. Vind ik soms best een gemis.

  • Reply
   BMelloW
   18/02/2018 at 12:16

   Ja ik ook. Dat vind ik het moeilijkste aan kinderen hebben.

  Leave a Reply