0 In Blog

Disclaimer

Disclaimer BMelloW.nl

Je bevind je op de blog van BMelloW.nl. Alles wat je in de disclaimer leest is dan ook van toepassing op deze blog. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

Disclaimer

BMelloW is iets waar ik met veel plezier aan werk. Met zweet en heel veel liefde zet ik BMelloW als blog in elkaar. Toch kan er in een bericht feitelijke onjuistheden staan of onvolledig zijn. Aan de Inhoud van BMelloW.nl kunnen geen rechten ontleend worden. Ik, Melanie is dan ook niet aansprakelijk voor directe en indirecte schade die het gevolg kunnen zijn van het gebruik van BMellow.nl. Ook ben ik niet verantwoordelijk voor de websites waar ik naar link of je op wijst.

Auteursrechten

Elk creatief werk is beschermd door het  auteursrecht. Dus ook teksten, foto’s of andere afbeeldingen maar ook geluidsopnamen. De artikelen op mijn blog,  zelfgemaakte foto’s, tekeningen enzovoorts, zijn  auteursrechtelijk beschermd. Zonder mijn  toestemming mag niets worden overgenomen in bijvoorbeeld een andere weblog of in een boek.

De inhoud van mijn blog BMelloW mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder voorafgaande schriftelijke, toestemming van BMelloW.

Omdat de inhoud van mijn blog auteursrechtelijk beschermd is, mag je niet zomaar dingen uit mijn blog overnemen. Je heb het recht om te citeren of te linken, maar hele berichten of foto’s hergebruiken mag niet. Wil je dat wel (onder voorwaarden) toestaan, dan moet je een licentie aan vragen bij BMelloW  door mij een email te sturen.

Krijg je van mij geen toestemming en ga je naar een aantal verzoeken toch door met het plaatsen van mijn werk, dan is de gang naar de rechter nog de enige juridische optie.

Ik hoop je genoeg te hebben geïnformeerd over copyright. Bij vragen hier over en of opmerkingen kan je altijd contact met mij opnemen door een email te sturen naar bmellowblog@gmail.com.

Reageren.

Iedereen kan een bericht achter laten onder een van mijn blogberichten. Iedere reactie die wordt geplaatst. Als een reactie respectloos, aanstootgevend, discriminerend of bedreigend is dan heb ik het recht om de reactie te verwijderen zonder jou daar van op de hoogte te brengen. Bij bedreiging of discriminatie zal er melding gemaakt worden bij de politie.  BMelloW.nl is niet verantwoordelijk voor de reacties en de daaruit voortvloeiende gevolgen.

Samenwerkingen

Wil je met mij contact opnemen voor een samenwerking dan kan dat natuurlijk altijd. Leuk zelfs, Ik sta voor verschillende samenwerkingen open. Of het nu om een review gaat, winactie, advertentie of een gast blog. ik sta voor alle samenwerkingen open.  Mail me en we komen vast wel tot een samenwerking. bmellowblog@gmail.com Of ga naar mijn Media kit voor meer informatie over mijn blog, BMelloW.NL

In sommige berichten maak ik gebruik van affiliate marketing. Dit houd in dat ik er een kleine vergoeding voor krijg. Dit heeft geen invloed op jouw aankoop bedrag.

Regelmatig verschijnen er reviews op BMelloW.nl. Soms krijg ik hier een vergoeding voor. Echter heeft dit geen invloed op wat ik van het product of dienst vind.  Ik zal altijd een eerlijke review geven, een positieve review kan ik je niet garanderen.

Als ik gebruik maak van een betaalde samenwerking plaats ik de onderstaande afbeelding om duidelijk te maken dat het om een betaalde samenwerking gaat of affiliate links verwerk worden in mijn blog.

betaalde samenwerking of affiliate marketing

Winacties

Bij het deel nemen aan een winactie van BMelloW.nl ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Deelnemers zijn verplicht om juiste informatie te verschaffen. Alleen deelnemers die zich houden aan de winactie zullen in behandeling worden genomen.
  • Niet met meer dan 1 persoon per IP adres mag deelnemen. Wil je je kansen vergroten deel het dan op sociale media. Via diverse email adressen en namen deelnemen op 1 IP adres zal ik zonder tegen geluid uitsluiten van deelnemen.
  • De winactie is geldig voor de ieder in Nederland wonende deelnemer. Mits anders wordt aangegeven.
  • Voor deelnamen aan een winactie moet je minimaal 18jaar of ouder zijn.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld, en zijn persoonsgebonden.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De door u gegeven informatie zal met zorg worden behandeld en nooit aan derde worden verstrekt.

Privacyverklaring

Per 25 mei 2018 is het verplicht om als blogger een privacyverklaring op je blog te plaatsen om zo te voldoen aan de Europese Privacywet. De blog BMelloW heeft als doel om de persoonsgegevens van lezers te respecteren. In  verklaring laat ik weten op welke wijze de blog BMelloW dit doet. Voor meer informatie ga dan naar privacyverklaring.

Contact

Wil je met mij persoonlijk contact opnemen. Dat kan uiteraard. Stuur een email naar bmellowblog@gmail.com en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Heb je nog vragen over de disclaimer, winacties of andere onderwerpen dan kan je een email sturen naar: bmellowblog@gmail.com

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, FacebookInstagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply