Het is tijd voor weer een nieuwe Crea- cross uitdaging van Ilse (Kreanimo.) Deze week is het thema; feest. En laat ik nu net in een feeststemming zijn. Dit keer maakte ik uitnodigingen die je zelf gratis kan downloaden.

Met net mijn jongste zoon zijn verjaardag hebben gevierd en het volgende gezinslid er alweer aan komt. Hangen de slingers er gewoon nog. En blijven we nog even in een feeststemming.

Ik ben de laatste tijd veel aan het ontwerpen. Gratis te downloaden leukerds voor jou. Dit keer ook weer. Een aantal leuke verjaardag uitnodigingen voor jong en oud. Ik hoop dat er iets leuks voor jou bij zit.

Diverse uitnodigingen gratis te downloaden paars roze waterverf en cocktail

Party time

Speciaal voor een vrouw of man die een gezellig feestje geeft. Met de cocktail geeft het vooral de uitstraling voor een avondfeest met lekkere luxe drankjes.

Lees ook eens: DIY Ballon kaart

Dit kaartje heeft een achter en voorkant. Deze print je uit op A4 papier Zelf knip of snij je de twee delen uit en plak je op elkaar. Of plak het in een blanco kaart.

De party time kaart kan je uitprinten door hieronder ↓ op de linkt te klikken.

Party time kaart downloaden klik hier.

Diverse uitnodigingen gratis te downloaden BMeloW.nlcowboy en piraat

Voor de stoere jongens en meiden

Een cowboy of piraten thema feestje kan niet zonder een bijpassende uitnodiging. Deze zijn gemaakt om uit te printen op A4 papier. De achterkant blijft gewoon wit. Print het eventueel op gelig papier om de achterkant mee te laten kleuren.

De stoere jongens en meiden kaart kan je uitprinten door hieronder ↓ op de linkt te klikken.

Cowboy kaart downloaden klik hier.

Piraat kaart downloaden klik hier.

Diverse uitnodigingen gratis te downloaden sterren thema BMeloW.nl

Gouden sterren

Sterren, goud en roze een mooie combinatie. Perfect voor een glitter en glamour feest of prinsessen feestje. Ook deze kaart print je uit op en A4 papier. Knip of snij de twee delen uit. Dit kaartje heeft een achter en voorkant. Plak het op elkaar. Of plak het in een blanco kaart.

Lees ook eens: Toverstaf

Gouden sterrenkaart kan je uitprinten door hieronder ↓ op de linkt te klikken.

Gouden sterren kaart downloaden klik hier.

Diverse uitnodigingen gratis te downloaden flamingo aloha thema

Flamingo

Ik ben gek op flamingo’s. Ook al word je er mee doodgegooid, ik kon het toch niet laten. Zelf kan ik er geen genoeg van krijgen, en ik hoop jij ook niet.

Lees ook eens: Mini scrapbook tropical thema

Dit kaartje heeft een achter en voorkant. Deze print je uit op A4 papier Zelf knip of snij je de twee delen uit en plak je op elkaar. Of plak het in een blanco kaart.

De Flamingo kaart kan je uitprinten door hieronder ↓ op de linkt te klikken.

Flamingo kaart downloaden klik hier.

Diverse Uitnodigingen voor een verjaardags feestje

Ik hoop dat er een thema tussen de uitnodigingen zit waar je wat aan hebt. Zo niet welke thema zou jij graag willen zien. Wie weet maak ik die de volgende keer. Welke kaart vind jij het leukst? 

Veel knutsel plezier.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Deze crea- cross is bedacht door Ilse van Kreanimo vergeet dan ook niet om bij haar te kijken wat zij heeft gemaakt met het thema. Vandaag is er ook een mede co- host, neem je ook een kijkje bij mijn mama momenten. Natasha heeft weer iets heel erg leuks gemaakt namelijk verjaardag kroontjes. 

Denk je dit lijkt mij wel wat die crea- cross, je kan altijd mee doen. Drop eventueel een link van de opdracht in de onderstaande link. Of gebruik #creacross op je sociale media zodat wij kunnen zien dat je mee doet.

Link droppen en voorwaarde:

Pin It on Pinterest

Share This