DIY Wattenschijf dispenser

Crea- cross, DIY | 0 Reacties

Simpel en snel gemaakte DIY’s ik hou er zo van. En dit is er weer zo eentje. Met een beetje hulp kan een kleuter, in minder dan 10 minuten, er al eentje pimpen.

Ik zag het al zo vaak voorbij komen. Een wattenschijf dispenser gemaakt van een chips bus. Elke keer dacht ik weer dat wil ik ook. Maar in mijn huis eten we dit nooit. Totdat ik er eentje kreeg. Tja, dan kan ik het niet laten. En moet het gemaakt worden.

Watenschijf dispenser

Moeilijkheidsgraad: ★☆ ☆ 

Tijdsduur: <10 minuten

Benodigdheden:

  • Pringles chips bus
  • Stanleymes
  • verf, gekleurt papier of andere versiersels.

 Lees ook eens:

Werkbeschrijving

Het is zo simpel om te maken dat het weinig tekst en uitleg nodig heeft.

  • Teken met een passer een halve cirkel. Zorg dat de breedte iets groter is dan een watenschijfje.
  • Knip de halve cirkel uit.
  • Leg het op de onderkant van de chips bus en trek dit om.
  • Snij voorzichtig met een mes de halve cirkel vorm uit.
  • De onderkant kreeg ik niet los met de mes. Maar kon ik met een kleine scherpe schaar het uiteindelijk wel los knippen.

Het versieren van de watenschijf dispender kan beginnen…

Ik Heb het geverft in de kleuren die passen bij mijn slaapkamer. Althans hoe de slaapkamer gaat worden. In september gaat onze flat gerenoveerd worden. Als dat achter de rug gaan wij dit huis opknappen.

Mijn slaapkamer wil ik diep donker blauw met hier en daar een kleur accent. De dispender heb ik alvast gemaakt in die kleur.

Ik heb het heel erg basic gehouden. Maar je kan het schilderen met acrylverf, placaatverf of met een spuitbus. Meerdere lagen zijn er waarschijnlijk wel nodig. Ik heb er zeker 3 lagen over heen geschilderd.

Met Mod podge kan je decouperen.  Je kan er een stukje stof opplakken of  met papier dispender inpakken. (Niet te dik papier).

Stenen, lint en wat je al dan niet kan verzinnen om het helemaal in jouw style te maken.

Maak jij wel eens nieuw spullen met oude materialen?

Wil je weten wat andere crea bea’s hebben gerecycled? Scroll dan door naar beneden.

Wordt lid van mijn BMelloW facebook groep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Melanie

Crea cross

Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. In het nieuwe jaar gaan we Crea cross nog leuker maken. Zowel voor de bloggers onder ons als de niet bloggers.

De linkparty staat namelijk open voor alle nieuwe creatieve projecten die je hebt gemaakt te komen linken. Dat kan een video zijn of een instagram foto, een facebookpost of een blogartikel. Aldus Ilse van Kreanimo.

 Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

Doe je mee aan de crea cross gebruik dan #creacross zodat wij jouw creatie zien.

Op de site van Kreanimo kan je ook meer informatie vinden over de linkparty van deze week.

Co-host

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Natascha van mama duizendpoot (de andere Co-host).  Natascha maakte Een tuniek uit een oude overhemd. Benieuwd hoe dat is geworden? Neem dan snel een kijkje..

Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. Zowel voor de bloggers onder ons als de niet bloggers

De linkparty staat namelijk open voor alle nieuwe creatieve projecten die je hebt gemaakt te komen linken. Dat kan een video zijn of een instagram foto, een facebookpost of een blogartikel. Aldus Ilse van Kreanimo

Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

Link Party

Link jouw creatieve uitspatting met ons via de link party. Zo kan iedereen jouw werk bekijken

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hoi mijn naam is Melanie

Hoi mijn naam is Melanie

Welkom bij BMelloW. Voor de leukste, vaak simpel te maken DIY, knutsel ideeën. Diverse knutselwerk ideetjes voor kleine en grote creatievelingen. 

Veel plezier

Let's get social

Pin It on Pinterest

Share This