DIY’s voor Pasen met spullen van de Action.

Vandaag was ik bij de Action en vond ik de leukste knutsel pakketten voor Pasen. Ik nam er drie mee naar huis en ben ze voor jou gaan uitproberen. Zijn de pakketten de moeite waard of kan je het beter laten liggen?

Ik nam drie pakketten mee naar huis. Samen met wat ik nog in huis had maakte ik er iets leuks van. Niet alles ben ik gaan gebruiken zoals het op de verpakking stond. En dat is oké. Geef een draai aan de pakketten om het net meer eigen te maken. Meer uniek.

Lees ook eens: DIY pinata paasei 

Welke pakketten kocht ik?

Ik kocht twee Paas slingers. Deze slingers heb ik door elkaar heen gebruikt samen met nog wat spulletjes die ik thuis had liggen.

Ook kocht ik nog staande Paasei ornament van hout.

Het Paasei ornament

Dit was vrij makkelijk om te maken. Er waren diverse die-cuts bijgeleverd. Deze moet je eerst uitdrukken. Niet alles lukte zonder het te scheuren. De bijgeleverde foam stickers en lijm heb ik niet gebruikt. Daar had je niet veel aan.  Ik gebruikte Mod podge. Zo plak je alles makkelijk op en is het Papier afneembaar als het vies wordt. Iets wat tijdens een Paasontbijt vast en zeker gaat gebeuren.

De kleine afbeeldingen heb ik opgeplakt na eigen inzicht. Hiervoor waren foam stickers bij geleverd. Alleen blijft het niet goed zitten. Ik besloot dit ook met Mod podge op te plakken. Hierdoor werd het papier wat steviger en afneembaar.

Met het bijgeleverde touw ben ik de eieren en konijn gaan ophangen. Maar waar ik al bang voor was gebeurde….

De kleine houten ornamenten glijden en blijven lastig zitten. Het konijnenkop gaat onderste boven zitten doordat het meeste gewicht in de oren zit. Beetje jammer. Ze hadden beter een klein gaatje in een van de oren kunnen maken om dit te voorkomen.

Lees ook eens: Paasei kleurplaten 

De Paas slinger

De slingers heb ik zoals ik al zei door elkaar gebruikt. Wat er precies bij elkaar hoort weet ik niet meer. Samen met nog wat houten kralen en houten ornamenten dat ik nog in huis had is er een mega lange en volle slinger ontstaan. De slingers zoals ze waren vond ik nogal karig. De bedoeling was ook nu weer dat je de die-cuts gebruikte om de houten ornamenten te versieren. Ook nu sneuvelde een aantal die-cuts bij het uitdrukken.

Conclusie:

De DIY pakketten van de Action zijn zeer leuk om je een middagje mee te vermaken. Hou er wel rekening mee dat niet alle die-cuts even makkelijk er uit zijn te drukken. Het papier is vrij dun en scheurt heel makkelijk. Wil je dit samen met je kind maken? Druk ze dan voor je kind uit. Dit voorkomt dat veel van de die-cuts sneuvelen.

Veel speel plezier,

Melanie

↓Pin afbeeldingen. Klaar om door jou een plekje op Pinterest te krijgen.↓

Hoi mijn naam is Melanie

Hoi mijn naam is Melanie

Welkom bij BMelloW. Voor de leukste, vaak simpel te maken DIY, knutsel ideeën. Diverse knutsel werk ideetjes voor kleine en grote creatievelingen.

Veel plezier.

Let’s get social  

Vragen, opmerkingen of samenwerken?

15 + 14 =

Email:

bmellowblog@gmail.com

Lets get social

Pin It on Pinterest

Share This