Echte post is cool. Epic 5.0. Ook deze keer mocht ik weer mee doen aan de swap. Vandaag vertel ik voor wie ik mocht shoppen en wie dat voor mij had gedaan.

Steeds minder krijg je over de post nog toegestuurd. In deze digitale wereld is het steeds minder vanzelfsprekend dat er nog een kaart of een pakketje over de post wordt verstuurd. Erg jammer vind ik dat. Het heeft toch iets magische een kaart of pakje uit pakken.

Echte post is cool is in het leven geroepen om de magie weer voor even te laten herleven. Echte post is cool, afgekort EPIC is al weer aan zijn 5de keer begonnen. En bedacht door  Monsieur Mango  en Northflix.

Wat is Epic?

Ik zal even in het kort uitleggen wat Epic is. Het is een swap. Huh wattuh? Een swap. Ik krijg een naam en die persoon geeft aan wat hij of zij wel en of niet leuk vind. En door stiekem rond te snuffelen op hun sociale media en of blog kan je vaak een goed beeld krijgen van de persoon. En vast wel wat leuke spulletjes vinden. Dit pak je leuk in en stuur je naar de persoon toe. Iemand anders heeft jou en die bedenkt iets voor jou. In dit geval mocht het pakketje op 21 oktober open gemaakt worden.

Wie had ik om voor te shoppen?

Ik had Lilian van  Tijd in de tuin. Voor mij een onbekende persoon en blog. Best lastig shoppen dan. Gelukkig had ze heel duidelijk op geschreven wat ze allemaal leuk vind.

Lezen, tuinieren, planten, geschiedenis, schrijven, gezichtsmaskers, leuke kaartjes, wijsheden, knutselspullen

Daar moet ik wel wat mee kunnen.

Uiteindelijk kocht ik een bubbelgum gezicht masker. Geen idee of het ook echt wat voor je doet maar de verpakking en de naam alleen al vond ik erg leuk.

Stempeltjes van planten en een magneet van een cactus. Dit met haar passie voor planten in mijn achterhoofd en de link naar knutselspullen.

Een boekje met quotes die je eerst moet schilderen voordat ze zichtbaar zijn. Hierbij komen de leuke kaartjes, wijsheden en knutselspullen aan bod.

Sticky notes en notitie boekjes gewoon omdat je die als blogger nooit genoeg kan hebben.

Met deze cadeau’s hoop ik aan de meeste van haar interesse te hebben voldaan. Blijft toch lastig om iets voor een vreemde te kopen. ( Al vind ik het moeten bedenken van cadeau’s voor mijn puber ook niet echt makkelijk op dit moment)

Best Lilian, ik wens je er veel plezier mee.

Echte post is cool. Epic 5.0 BMelloW.nl

Wat zat er in mijn EPIC 5.0 pakket?

Het pakketje kwam donderdag binnen. Al die tijd stond het mij aan te staren en ik het pakketje. GRRR wachten en geduld zijn niet mijn twee beste eigenschappen. O ja ik ben erg nieuwsgierig van aard.

Zou ik het dan maar vrijdag nacht open maken? Een optie. Was het niet dat ik om 10 uur al in slaap was gevallen. Dan maar wachten tot zaterdag. Maar eerst werken. Daarna zou ik er voor gaan zitten en genieten van het uitpakken.

Want genieten is het als je al die pakjes 1 voor 1 uit mag uitpakken. Wat zal er in zitten? Aan de vorm lastig af te zien. Voelen werd ik ook niet veel wijzer van. Fuck it. Scheur het papier er af. Ik hou het niet langer.

Ik heb een pen gekregen die mij sterk aan mijn jeugd doet denken. Diverse tape, linten, een stempel en stickers.

De pen gaat voortaan mee in mijn tas. De linten zijn perfect voor op een Explotion box De tape, stempel en stickers perfect voor in mijn bujo.

Annouska van Forever stories. Ik wil je heel erg bedanken. Je schreef dat je in het ziekenhuis ligt. Na je blog te hebben opgezocht begreep ik ook waarom. Echt super dat je ondanks alles de moeite hebt genomen om voor mij een leuke Epic 5.0 pakketje samen te stellen. Ik wil je ook van harte feliciteren en heel veel sterkte wensen.

Echte post is cool. Epic 5.0

Ging het bij mij vorig jaar totaal mis waardoor ik mijn pakket een week te laat kreeg ( wat de cadeautjes niet minder leuk maakte)  is het dit keer allemaal goed gegaan. Ik vind het een erg leuk initiatief en hoop dat ik er de volgende keer ook weer aan deel mag en kan nemen.

Heb jij er aan mee gedaan? Zo ja wat heb jij gekregen? En doe jij wel eens aan een swap?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This