Echte post is cool. Epic 6.0. Ook deze keer mocht ik weer mee doen aan de swap. Voor de derde keer al weer en het blijft zo leuk om aan mee te doen. Vandaag vertel ik voor wie ik mocht shoppen en wie dat voor mij had gedaan.

Steeds minder krijg je over de post nog toegestuurd. In deze digitale wereld is het steeds minder vanzelfsprekend dat er nog een kaart of een pakketje over de post wordt verstuurd. Erg jammer vind ik dat. Het heeft toch iets magische een kaart of pakje uit pakken.

Echte post is cool is in het leven geroepen om de magie weer voor even te laten herleven. Echte post is cool, afgekort EPIC is al weer aan zijn 6de keer begonnen. En bedacht door  Monsieur Mango  en Northflix. Dames, bedankt ook dit keer weer voor het regelen.

Wat is Epic?

Ik zal even in het kort uitleggen wat Epic is. Het is een swap. Ik krijg een naam en die persoon geeft aan wat hij of zij wel en of niet leuk vind. En door stiekem rond te snuffelen op hun sociale media en of blog kan je vaak een goed beeld krijgen van de persoon. En vast wel wat leuke spulletjes vinden. Dit pak je leuk in en stuur je naar de persoon toe. Iemand anders heeft jou en die bedenkt iets voor jou.

Lees ook eens: Echte post is cool 5.0

Wie had ik om voor te shoppen?

Ik mocht shoppen voor Kim Wat best een uitdaging was. Niet alleen omdat ik ziek ben en het even tussen door moet doen. Maar ook omdat zij alleen op Instagram zit. Heel veel kwam ik via dit account niet te weten over haar. Maar samen met haar opgegeven voorkeuren heb ik toch wat samen kunnen stellen. En hopelijk gaat ze er blij mee zijn.

Uiteindelijk heb ik een zilverkleurige notitie/ to do boekje gekocht, stempels, pakket string art, pakket met leuk papier en stickers, washi tape en een leuke klavertje vier magneet voor een beetje geluk.

Normaal maak ik er een feestje van. Maar dit keer was ik nogal afwezig. Geen doos in huis waar het allemaal inpaste. eenmaal bij postnl om het te versturen moest ik op het laatste moment dus een doos halen. Bleek ik vergeten te zijn een briefje of kaart er aan toe te voegen. Snel wat op een verpakking geschreven. Hopelijk ziet je het Kim.

Echte post is cool. Epic 6.0

Wat zat er in mijn Epic 6.0 pakket?

Het was een drukke week met pakjes bezorgen. Maar uiteindelijk zat ik er maar op een met smart te wachten. De Epic 6.0. Op donderdag had ik het pakket binnen en kon het wachten beginnen. De doos op zich was al een vrolijk feestje.

En dan is het zo ver het wachten wordt beloond en wat een leuke dingen heb ik gekregen. Alsof ze mij persoonlijk kent. Alles had ik zelf ook kunnen kopen. En zal zeker gebruikt gaan worden. Maar wat heb ik gekregen:

Twee vrolijke borden die perfect passen bij mijn roundie en dus vast en zeker mee gaan op ons o zo graag picknick avonturen. Een snij plank die zelf gegraveerd is. Leuke ijsblokjes in de vorm van flamingo’s (I love flamingo’s) en servetten met flamingo’s er op.

De servetten gaan voor DIY projecten gebruikt worden. Ik kan niet wachten tot ik er mee aan de slag kan.

Martine heel erg bedankt voor de spulletjes. Ik ben er erg blij mee.

Echte post is cool. Epic 6.0

Ik vind het een erg leuk initiatief en hoop dat ik er de volgende keer ook weer aan deel mag en kan nemen.

Heb jij er aan mee gedaan? Zo ja wat heb jij gekregen? En doe jij wel eens aan een swap?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This