12 In Blog/ Persoonlijk

Echte post is cool. Epic 6.0

Echte post is cool. Epic 6.0

Echte post is cool. Epic 6.0. Ook deze keer mocht ik weer mee doen aan de swap. Voor de derde keer al weer en het blijft zo leuk om aan mee te doen. Vandaag vertel ik voor wie ik mocht shoppen en wie dat voor mij had gedaan.

Steeds minder krijg je over de post nog toegestuurd. In deze digitale wereld is het steeds minder vanzelfsprekend dat er nog een kaart of een pakketje over de post wordt verstuurd. Erg jammer vind ik dat. Het heeft toch iets magische een kaart of pakje uit pakken.

Echte post is cool is in het leven geroepen om de magie weer voor even te laten herleven. Echte post is cool, afgekort EPIC is al weer aan zijn 6de keer begonnen. En bedacht door  Monsieur Mango  en Northflix. Dames, bedankt ook dit keer weer voor het regelen.

Wat is Epic?

Ik zal even in het kort uitleggen wat Epic is. Het is een swap. Ik krijg een naam en die persoon geeft aan wat hij of zij wel en of niet leuk vind. En door stiekem rond te snuffelen op hun sociale media en of blog kan je vaak een goed beeld krijgen van de persoon. En vast wel wat leuke spulletjes vinden. Dit pak je leuk in en stuur je naar de persoon toe. Iemand anders heeft jou en die bedenkt iets voor jou.

Lees ook eens: Echte post is cool 5.0

Wie had ik om voor te shoppen?

Ik mocht shoppen voor Kim Wat best een uitdaging was. Niet alleen omdat ik ziek ben en het even tussen door moet doen. Maar ook omdat zij alleen op Instagram zit. Heel veel kwam ik via dit account niet te weten over haar. Maar samen met haar opgegeven voorkeuren heb ik toch wat samen kunnen stellen. En hopelijk gaat ze er blij mee zijn.

Uiteindelijk heb ik een zilverkleurige notitie/ to do boekje gekocht, stempels, pakket string art, pakket met leuk papier en stickers, washi tape en een leuke klavertje vier magneet voor een beetje geluk.

Normaal maak ik er een feestje van. Maar dit keer was ik nogal afwezig. Geen doos in huis waar het allemaal inpaste. eenmaal bij postnl om het te versturen moest ik op het laatste moment dus een doos halen. Bleek ik vergeten te zijn een briefje of kaart er aan toe te voegen. Snel wat op een verpakking geschreven. Hopelijk ziet je het Kim.

Echte post is cool. Epic 6.0

Wat zat er in mijn Epic 6.0 pakket?

Het was een drukke week met pakjes bezorgen. Maar uiteindelijk zat ik er maar op een met smart te wachten. De Epic 6.0. Op donderdag had ik het pakket binnen en kon het wachten beginnen. De doos op zich was al een vrolijk feestje.

En dan is het zo ver het wachten wordt beloond en wat een leuke dingen heb ik gekregen. Alsof ze mij persoonlijk kent. Alles had ik zelf ook kunnen kopen. En zal zeker gebruikt gaan worden. Maar wat heb ik gekregen:

Twee vrolijke borden die perfect passen bij mijn roundie en dus vast en zeker mee gaan op ons o zo graag picknick avonturen. Een snij plank die zelf gegraveerd is. Leuke ijsblokjes in de vorm van flamingo’s (I love flamingo’s) en servetten met flamingo’s er op.

De servetten gaan voor DIY projecten gebruikt worden. Ik kan niet wachten tot ik er mee aan de slag kan.

Martine heel erg bedankt voor de spulletjes. Ik ben er erg blij mee.

Echte post is cool. Epic 6.0

Ik vind het een erg leuk initiatief en hoop dat ik er de volgende keer ook weer aan deel mag en kan nemen.

Heb jij er aan mee gedaan? Zo ja wat heb jij gekregen? En doe jij wel eens aan een swap?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  rachel
  24/04/2018 at 10:02

  leuk is dat he!! heb een paar jaar geleden er toen aan mee gedaan aan zoiets. er gaat inderdaad niks anders dan echt post ontvangen 😀

 • Reply
  Inge | Monsieur Mango
  22/04/2018 at 21:05

  Wauw wat heb je een vrolijk pakketje ontvangen! Die zelf gegraveerde snijplank is ook gaaf zeg! En flamingo’s zijn lekker vrolijk én zomers! Dankjewel voor het meedoen! 🙂

 • Reply
  Saskia
  22/04/2018 at 10:55

  Wat een tof pakketje heb je gekregen, leuk om te zien! Ik heb ook meegedaan, mijn artikel komt morgen online 🙂

  • Reply
   BMelloW
   22/04/2018 at 12:07

   dank je ben er ook erg blij mee.

 • Reply
  MarjonS
  22/04/2018 at 07:59

  Echte post is leuk!
  Ik probeer dan ook geregeld een kaartje naar iemand te sturen.

  • Reply
   BMelloW
   22/04/2018 at 12:06

   ik doe het te weinig. Zou het ook meer moeten doen. Blijft leuk om te ontvangen

 • Reply
  Astrid
  21/04/2018 at 21:50

  Aaah wat een toffe items heb je gekregen zeg. En hoe cute!! <3
  Ik heb ook weer mee gedaan, voor mij alweer de zesde keer. Het blijft echt een geweldig project hihi. Heerlijk om alle berichten via twitter en instagram te lezen en de foto's van de cadeaus te zien. En natuurlijk tof om alle blogs te lezen hierover. Ik ga ook zeker weer meedoen de volgende keer. Heel veel plezier met jouw cadeaus!

  • Reply
   BMelloW
   22/04/2018 at 12:06

   6de keer al weer. wauw blijft zeker leuk. Als ik de kans heb doe ik de volgende keer ook graag weer mee

 • Reply
  Martine Huiting
  21/04/2018 at 11:24

  Beste Melanie, ik vond het erg leuk om voor je te shoppen. En om iets te maken. Heel veel plezier ermee. X Martine

  • Reply
   BMelloW
   22/04/2018 at 12:05

   dank je dat gaat zeker lukken. Je hebt je best gedaan. Ben er erg blij mee

 • Reply
  Melissa
  21/04/2018 at 09:58

  Ik heb ook mee gedaan. Dit jaar voor het eerst zag het altijd te laat. Je heb een lwuk pakket ontvangen.

  • Reply
   BMelloW
   22/04/2018 at 12:04

   Dank je hoop dat jij ook een leuk pakketje hebt ontvangen

  Leave a Reply