Vandaag is het weer zaterdag en dus tijd voor de rubriek geef mij er 5. In deze rubriek geef ik over een willekeurig onderwerp mijn top 5. Vandaag vertel ik welke mijn favoriete kinderkleding merken zijn. Welke kinderkleding merken zijn mijn favoriete. Waar kom ik graag en kan ik vaak slagen.

Met drie kinderen heb ik heel veel kinderkleding merken uit geprobeerd. En zo heb ik een aantal favoriete kinderkleding merken gevonden. Deze merken stellen mij nooit teleur. Blijven mooi en zijn betaalbaar.

1     Vingino

Dit is een Nederlands merk met een Italiaans tintje. Het is een stoere merk met veel oog voor details. Dit merk is van oorsprong een jeans merk. De kleding is van hoge kwaliteit en ziet er niet alleen mooi uit maar blijft ook mooi. En wat ik toch wel belangrijk vind is dat de heldere kleuren ook echt helder blijven. De kleuren vervagen niet. Iets wat ik belangrijk vind.

Vingino is een kinderkleding merk wat kleding verkoopt voor baby’s tot tiener. Voor jongens en meisjes. Ik heb tot nu toe dit merk alleen nog voor mijn jongens gekocht.

2     Hema

Gelukkig is dit oude Nederlandse winkelketen overeind gebleven. Wat koop ik hier niet. Oke geen elektrische apparaten. Maar voor de rest kom ik er graag voor veel verschillende dingen. Van rompers tot luierdoeken. Maar ook onder goed en pyjama’s. Voor mijn jongens haal ik er vaak hun basis shirt. Mijn oudste zoon past vrij weinig broeken maar die van de Hema zitten altijd goed. En nu mijn dochter niet meer in de baby maten valt maar in de kleine meiden maten kan ik hier nu ook naar harte lust kopen.

Heb je hun nieuwste collectie voor meisjes al gezien?

En wat een super leuke collectie hebben ze nu voor de meiden. Nog niet langs geweest ik raad het je aan. Binnenkort een shoplog. Ik kon me niet beheersen.

Waarom ik zo gek ben op de Hema. Het is kwaliteit. Het zijn mooie stoffen die mooi blijven qua form en kleur. En natuurlijk zeer betaalbaar.

3     WE

Voor mijn jongens koop ik hier al jaren. Het ziet er leuk uit en is kwalitatief goeie kleding. Hun shirts voor jongens zijn iets wat ik meestal hier koop. Ze zijn stoer maar toch net even anders. Vaak ook net wat leukere kleuren. Voor jongens heb je niet veel merken die leuke kleurtjes verkopen en hier wel. Mijn oudste houd van simpel en weinig opsmuk maar voor deze kinderkledingmerk is hij vaak nog wel te porren. Hun broeken zitten ook altijd goed bij ze. Iets wat bij mijn oudste niet zo vanzelf sprekend is. Nu mij dochter van maat 86 binnen een paar maanden naar 98 is gegroeid kan ik nu ook voor haar hier gaan kopen. Yeah!!!

Ik moet eerlijk bekennen.

Ik ben nog niet in de winkel ben geweest. Maar nu al mijn kinderen iets te veel Pokon hebben gekregen wordt het tijd voor een nieuwe garderobe. Deze winkel komt dan zeker aan de beurt. Wat ik zo op hun site zie ziet er weer super uit.

4    Tumble ‘n dry

Voor mijn jongens koop ik er na genoeg niks meer. Mijn oudste vind vrij weinig nog leuk. Het moet zo basic mogelijk zijn. Mijn jongste zoon zit nu in de fase dat niks heel blijft.  Elke week is er wel weer wat stuk. Maar toen ze kleiner waren kocht ik dit merk met grote regelmaat. Voor mijn dochter koop ik er nog steeds spullen van.

Wat mij opvalt

Dit kinderkleding merk is dat ze vooral gebruik maken van hele mooie maar ook zachte materialen. Voor al mijn kinderen kocht ik van dit merk hun eerst spijkerbroekje. Met twee maanden op de teller gaf ik ze al een stoere maar toch lieve spijkerbroekje aan van dit merk. Juist doordat hun gebruik maken van zachte materialen zijn hun spijkerbroekjes al vanaf heel jong te dragen. Hun oog voor detail zit hem vooral in de hele kleine dingen. Een heel fijn stipje in de stof. Die je alleen ziet als je dicht bij bent. Of een heel lief randje langs de mouw. De grafische print gecombineerd met zachte maar ook knal kleuren. I love it.

5  H&M

Ik vond het moeilijk om te bedenken welke kinderkleding merk ik er nog bij zal doen in mijn top 5. Maar ik kan niet om de H&M heen. Ik koop er toch met grote regelmaat iets. Het is hip en je portemonnee gaat er niet leeg op.  De kwaliteit is soms wat twijfelachtig en vaak na een seizoen al stuk. Maar dan zijn mijn kinderen er vaak toch al weer uitgegroeid. Voor mijn oudste koop ik hier alleen soms nog een vest of shirt. Broeken zijn hier te wijd voor hem. Ziet er niet uit. Mijn jongste zoon is een kind die ideaal is om te kleden, alles pas en staat hem. Voor hem kan ik dan ook meestal nog wel slagen voor iets.

Al vind ik H&M voor de jongens al een paar jaar niet echt bijzonder meer.

Nu mijn dochter ook hier kan shoppen bij de grotere meiden heb ik hier al redelijk wat gekocht. Broeken zijn ook voor haar hier niet echt een optie. Al heb ik hier laats ook eentje weten te scoren die redelijk goed zit. Wel koop ik hier shirts, jurken en rokken voor haar. Ook dit zal spoedig te zien zijn in een shoplog.

Dit was het weer. Mijn favoriete kinderkleding merken op een rij. Wat zijn jouw favoriete kinderkledingmerken? Of zit er eentje (of meer) tussen mijn favoriete kinderkleding merken. Waarom is het jouw favoriete merk? Ik hoor het graag van je.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This