0 In Tips

Game of Thrones update: nieuwste en laatste trailer seizoen 7 nu beschikbaar.

Game of Thrones nog een paar weken en dan is het eindelijk weer zo ver. Ons wachten wordt weer beloond met een van de mooiste series ooit. En om je nog meer te doen hunkeren naar de serie kan je nu de laatste officiële trailer zien.

Op de eerste dag van de zomer nadert de winter! Ziggo Home of HBO heeft zojuist de nieuwste en laatste trailer van de internationale fantasy hit-serie Game of Thrones wereldwijd vrijgegeven.  Game of Thrones is in Nederland alleen te zien bij Ziggo.  Iets waar ik erg van baal. Ik heb een abonnement bij de concurrent. En zins een aantal maanden heeft Ziggo het alleen recht van HBO.

Ik weet dat er heel veel fans zijn van de serie game of Thrones. De liefhebbers die de serie wel kunnen zien. You lucky Basterd. De trailer kan ik je zeker niet onthouden. En voor alle andere stakkers net als ik. Leuk hè, jezelf verlekkeren.

Het zevende seizoen telt zeven afleveringen. De serie, die in 2016 maar liefst 38 Emmy Awards heeft gewonnen, draait om de strijd om de Iron Throne. Game of Thrones heeft miljoenen fans over de hele wereld en is daarmee één van de populairste series van het moment.

Wat ik van de serie vind kan je hier lezen.

Game of Thrones on demand bij Ziggo

In Nederland zijn alle seizoenen van Game of Thrones on demand te zien bij Ziggo met het Ziggo Movies & Series L pakket en XL pakket. Seizoen 7 is vanaf 17 juli 2017, al 24 uur na de release in Amerika, on demand beschikbaar op televisie en via Ziggo GO op pc, laptop, tablet of smartphone. Blijf op de hoogte van het laatste Game of Thrones nieuws via de Ziggo Movies & Series kanalen op YouTube, Facebook, Twitter en Instagram.

Over Ziggo

Ziggo is een van de toonaangevende communicatie- en entertainment-dienstverleners voor consumenten en bedrijven in Nederland. Ziggo levert 9,7 miljoen diensten aan zijn klanten. Met 4 miljoen televisie.-, 3,2 miljoen internet- en 2,5 miljoen vaste telefonie dienstenabonnees. Daarnaast levert Ziggo aan 242.000 abonnees mobiele telefoniediensten. Klanten beschikking over meer dan 2 miljoen WifiSpots door heel Nederland (cijfers per 31 dec. 2016).

VodafoneZiggo

Ziggo is onderdeel van VodafoneZiggo. Een toonaangevend Nederlands bedrijf dat vaste, mobiele en geïntegreerde communicatie- en entertainmentdiensten levert aan consumenten en bedrijven. Dat gebeurt onder de afzonderlijke merken Vodafone en Ziggo. Per 1 januari 2017 hebben ze ruim 5 miljoen mobiele, 4 miljoen tv,  3 miljoen vast breedband internet en 2,5 miljoen vaste telefonieaansluitingen. Onze gezamenlijke jaaromzet in 2016 bedroeg ruim 4 miljard euro. Er werken circa 8.000 medewerkers bij VodafoneZiggo. Onze kantoren zijn onder andere gevestigd in Amsterdam, Utrecht en Rijswijk.

En dan nu het moment waar je op hebt gewacht. Het moment dat we weer even een glim mogen opvangen van Game of Thrones.

Wat vind je er van. Gaat het al kriebelen bij je? De zin in de serie. Of heb jij helemaal niks met de serie.

Terwijl ik mezelf zit te verlekkeren op de serie ga ik nog maar even nadenken over hoe ik de serie toch kan zien. En net als jou moet ik het nu doen met de trailers die er zijn.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply