Geef mij er 5. Ja je leest het goed. Het is geen typ foutje. Vanaf nu zal ik elke zaterdag een top 5 geven over verschillende onderwerpen. Vorige week ben ik  begonnen. Heb je het al gelezen? Dit keer met geef mij er 5 met het onderwerp Haarverzorging producten.

Mijn Favoriete haarverzorging producten?

Op mijn blog heb ik het tot nu toe nog niet over Beauty gehad. En dit zal ook niet echt een veel voorkomend onderwerp van mij zijn. Waarom dan toch over haarverzorging. Ik heb onhandelbaar haar en it drives me banana’s. Omdat dit bij mij een dagelijks gevecht is dacht ik laat ik het met jullie delen. Dus bij deze de haar verzorgingsproducten waar ik niet zonder kan.

#1     Tangle Teezer.

Dit is de uitvinding van de eeuw. Ongeveer 2 jaar geleden kocht ik er 1tje bij de kapper. Veelte duur maar zolang het maar doet wat het beweert. En dat deed het. Ik kon zowaar mijn haar borstelen zonder al mijn haar uit mijn hoofd te trekken. Normaal moest er eerst conditioner aan te pas komen om überhaupt iets met mijn haar te kunnen beginnen. Deze borstel is echt een uitkomst. Een aanrader voor iedereen met normaal haal maar ook voor mensen die net als ik worstelen met het haar op dagelijkse basis.

Er zijn nu vele varianten te verkrijgen. Waaronder veel nep. Ik kan je niet beloven dat die ook doen wat ze zeggen. Iemand hier ervaring mee?

#2     Kruidvat Moroccan Argan Haarolie

Ik ben dit product gaan gebruiken nadat ik een bericht van Mamaissues hebt gelezen. Ik dacht voor dat geld moet ik het op zijn minst proberen. Het is voor mijn haar niet het beloofde wondermiddel. Maar toch staat het in mijn lijstje. Met dit product kan ik wel veel makkelijker mijn haar kammen. En zitten er minder klitten in. Maar voor de punten doet het niet veel. Daarvoor heb ik #3 nodig.

#3     Coconut hair serum

Dit product gebruik ik al jaren. Geen idee wanneer ik hier mee begon. Dit zorgt er voor dan mijn puntjes verzorgt er uit zien. En niet gaat pluizen. Gebruik hier niet te veel van anders ziet het er heel vet uit. Bonus. Het ruikt heerlijk.

#4     oil & care conditioner

Dit moet ik net als de voorgaande helaas elke dag gebruiken. Zonder dat is er geen beginnen aan. Soms gebruik ik Oil & care maar soms ook speciaal voor krullen. Ik wissel het af. Na een tijdje lijkt mijn haar niet meer onder de indruk te zijn van een product en dan moet ik overstappen op iets nieuws.

#5     Perfecte krul shampoo

Mijn haar was ik meestal niet meer dan 2 keer per week. Vaker wassen betekend nog droger haar. Ik gebruik Andrelon shampoo omdat ik hier tegen kan. Mijn huid vind veel producten niet zo fijn. Toevallig werkt dit op het moment wel. Ook de shampoo vervang ik zo nu en dan voor Oil & care.

Zo dat was mijn top 5 met haarverzorging producten. Waar ik echt niet zonder kan. Wat gebruik jij graag?

Volgende week zaterdag weer een nieuw onderwerp in geef mij er 5. Welk onderwerp? Tja ik zou zeggen kijk zelf dan maar.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This