Geef me er 5. Als je mijn blog zo nu en dan leest dan weet je dat ik elke zaterdag een top 5 geeft over een willekeurig onderwerp. Ondertussen heb ik al over veel verschillende onderwerpen een top 5 samengesteld.

Zo ontstond het idee om hier een rubriek van te maken. Diverse onderwerpen en vragen die door bloggers beantwoord zal worden. Zodat je de blogger wellicht beter leert kennen.

Vorige keer zag je Marla van Free spirit 4 you Vandaag heb ik weer een hele leuke blogger voor je….

Geef mij er 5 Kimberly

Hi! Ik ben Kimberly, 30-nog-iets, mama van Evi (2012) en getrouwd met Patrick. Ik heb milde verslavingen aan Netflix, Social Media en de knuffels van mijn kind. Op www.beebsandmoms.nl blog ik over mij persoonlijk, over mijn persoonlijke blik op het moederschap  en over van alles dat ik gewoonweg leuk vind.

Wat zijn je favoriete blogs?

 1. Momambition – Ik vind de blogs van Cassandra erg leuk. Eerlijk gezegd lees ik die van haar gastbloggers niet echt. Maar Cassandra heeft een recht voor z’n raap stijl en dat vind ik toch wel verfrissend. Het was trouwens wel een nek-aan-nek race hoor met de andere dames in dit lijstje. Vooral Nicole (meisje-eigenwijsje) en Bregje (breg blogt) lees ik ook regelmatig en graag.
 2. Meisje-Eigenwijsje
 3. Fantastic Moms
 4. Bregblogt
 5. The Mommy Diaries

Wat zijn je favoriete vakantielanden?

 1. Italië- Ik ben enorm gek op Italië als vakantieland. Afgelopen jaar zijn we niet geweest en het staat wel weer in de planning voor het komende jaar. Het klimaat, het eten, de mensen, de cultuur en de omgeving, ik vind het prachtig! Dus uhm, ik zet misschien dan gewoon 4x Italië in de lijst.
 2. Griekenland
 3. Italië
 4. Italië
 5. Enne Italië

Wat zijn je favoriete ( wereld) steden?

 1. Rome – Rome vond ik erg indrukwekkend i.v.m. De geschiedenis, de prachtige historie die in die stad hangt vond ik bijzonder.
 2. Londen
 3. Parijs
 4. Haarlem
 5. Alkmaar

Welke landen of steden staan er nog op je bucket list?

 1. Amerika – Ik hoop ooit naar Amerika te gaan en daar dan een tour te doen. New York en Las Vegas zou ik absoluut nog eens willen meemaken. De grootte, de hysterie, die over de top in alles. Het lijkt me zo ontzettend ver van mijn Hollandse bedje te staan dat ik het gewoonweg wil ervaren.
 2. Australië
 3. Schotland
 4. New York
 5. Las Vegas

Wat zijn je favoriete gerechten?

 1. Pasta – Ik kan elke dag wel pasta eten, het maakt me zelfs niet zo veel uit welke al staat de carbonara wel echt bovenaan. Heerlijk met verse Parmezaanse kaas erop.
 2. Tapas
 3. Sushi
 4. Pizza
 5. Patat

Wat wilde je vroeger worden.

 1. Advocate – Mijn zus wilde vroeger politieagente worden. Zij zou de boeven dan oppakken en ik zou ze laten veroordelen. Volgens mij kwam het ook door een serie maar ik weet niet meer zo goed welke dat was. Dit is wel echt een wens geweest voor een aantal jaren totdat ik erachter kwam dat ze in NL toch hele andere pakken droegen dan in Amerika.
 2. Zelfstandig ondernemer
 3. Reclame-dame
 4. Mode ontwerpster
 5. Popster

Wat zijn je favoriete films?

 1. Harry Potter! Ik kijk eigenlijk niet zo veel films en anders vergeet ik vaak dat ik ze leuk vond. Maar Harry heb ik al zoveel gezien en blijf ik erg leuk vinden. Over het algemeen blijf ik vooral comedy’s vaker kijken i.v.m. De luchtigheid.
 2. Bad Moms
 3. The Sweetest Thing
 4. Disney-films
 5. The Grown-Ups

Wat zijn je favoriete TV series.

 1. Game of Thrones
 2. The Walking Dead
 3. Geordie Shore – De rest wijst zichzelf wel daarom dat ik deze maar even toelicht. Deze serie van MTV is echt mijn dirty little verslaving. Het staat zo ver af van wie ik ben dat ik er enorm van smul. De hysterie, het feesten en weer doorgaan. Uren kan ik kijken hiernaar.
 4. Grey’s Anatomy
 5. Orphan Black

Wat zijn je favoriete boeken?

 1. Alles van Karin Slaughter
 2. De boeken van Jill Mansell
 3. Harry Potter, de gehele serie
 4. Alles van Karen Rose
 5. En alles van Tess Gerritsen

Wat zijn je favoriete quotes?

  1. Let Love Rule
  2. Laat de liefde overheersen
  3. Have the courage to follow your heart and your intuition. They somehow know what you whant to become.
  4. Every artist was first an amateur.
  5. A day without laughter is a day wasted.

Wat zijn je favoriete liedjes?

 1. You are my sunshine- Dit liedje speelt mijn man onze hele relatie (9,5 jaar) al af voor ons en zongen wij tegen mijn buik toen ik zwanger was van Evi. We hadden ook een muziekdoosje met dit deuntje en zingen het nog steeds wel voor haar.
 2. At Last – Etta James
 3. TNT – ACDC
 4. We are family – Sister Sledge
 5. Fucking Perfect – Pink

Wat zijn je minst-favoriete klussen in het huishouden?

 1. Ramen lappen – Ik vind ramen lappen zo’n helse opgave. Heb ik erorm op staan zwoegen en mijn best gedaan. Kijk ik trots naar die schone ramen, schijnt er een zonnetje op en zie je eigenlijk alleen nog maar strepen. Het is dus niet mijn ding, daarom dat hier sinds vorig jaar de glazenwasser komt voor buiten. Dat scheelt al enorm en daardoor hoef ik alleen binnen nog af en toe te doen.
 2. Strijken
 3. De badkamer
 4. Bed verschonen
 5. Onkruid weghalen

Wat zijn je favoriete uitjes? ( Waar ga je graag naar toe?)

 1. Uit eten- Met m’n man, met ons gezin, met vrienden of alleen met vriendinnen. Ik hou van uit eten gaan! Er is geen favoriet restaurant, wel meerderen omdat ik het fijn vind om af te wisselen.
 2. Winkelen
 3. Bioscoop
 4. Dierentuin
 5. Pretpark

Wat zijn je favoriete (kinder) kleding merk?

 1. Name It- Dit merk vind ik ontzettend leuk omdat het stoer en meisjesachtig is, van goede kwaliteit en niet erg duur is. Ook verkoopt een leuke winkel in de buurt het.
 2. Zara
 3. H&M
 4. Kiabi
 5. Z8

Waar kan jij echt niet zonder?

 1. Evi – Mijn dochter is echt mijn leven. Zij heeft mijn leven op zoveel verschillende manier beïnvloed en geïnspireerd naast dat ik ongelooflijk veel van haar hou. Ik zou dus echt nooit maar dan ook nooit zonder haar kunnen.
 2. Patrick
 3. Mijn familie/ Vriendinnen
 4. Mijn bed
 5. ETEN!

Dit was geef mij er 5 Kimberly

Bedankt voor het mee doen Kimberly. Ik heb je weer wat beter leren kennen en ik hoop mijn en jouw lezers ook.

Je liefde voor Italië is duidelijk. Ik ben er nog nooit geweest maar staat nog altijd heel hoog op mijn lijst. New York is echt geweldig. Amerika wil ik ook graag verder onderzoeken zo een diversiteit aan natuur lijkt me fantastisch.

Jouw film keuzen snap ik geheel. Bad mom en the sweetest thing, ik hou van die humor. En Harry jaaaaa dat is ook voor mij echt wel een dingetje van houden van. De films maar vooral de boeken.

Je minst favoriete huishoudelijke klussen. Ik sluit me daar bij aan. Alleen onkruid verander ik in was vouwen. en dan met namen de grote hoeveelheid sokken elke keer weer bij elkaar zoeken. Pffft.

Ken jij Kimberly en haar blog al? 

Volgende week de laatste Geef mij er 5 .

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

Pin It on Pinterest

Share This