Geef me er 5. Als je mijn blog zo nu en dan leest dan weet je dat ik elke zaterdag een top 5 geeft over een willekeurig onderwerp. Ondertussen heb ik al over veel verschillende onderwerpen een top 5 samengesteld.

Zo ontstond het idee om hier een rubriek van te maken. Diverse onderwerpen en vragen die door bloggers beantwoord zal worden. Zodat je de blogger wellicht beter leert kennen.

Vorige keer zag je Ivette  van Ivette’s life. Vandaag heb ik weer een hele leuke blogger voor je….

Geef mij er 5 Marla

Mijn naam is Marla en ik schrijf artikelen op mijn website: Free spirit 4 you Dit is een blog met als onderwerp spiritualiteit. Al sinds jongs af aan heb ik mezelf anders gevoeld dan anderen, maar ik kon er nooit mijn vinger op leggen waar het nou aan lag. Later bleek dat ik veel meer voelde dan anderen. Deze eigenschap is ontwikkeld in een passie voor spiritualiteit. Het schrijven helpt mij mijn eigen sores een plekje te geven. Daarnaast houd ik ervan om mijn ideeën te delen.

Wat zijn je favoriete blogs?

 1. Teni van Fit beauty omdat zij vanuit het hart schrijft en naar mijn idee leeft vanuit haar hart en minder vanuit haar gedachten. Ook kan ze heel goed reflecteren over zichzelf waar anderen ook van kunnen leren. Zij inspireert mij enorm!
 2. 2.Annemerel van Anne Merel
 3. Japke van JapkeJanneke
 4. Laura van Laura Brijde
 5. Hoger besef

Wat zijn je favoriete vakantielanden?

 1. Vietnam – Mijn oom is getrouwd met een Vietnamese toen ik 18 was en daar ben ik toen samen met mijn moeder naar toe gegaan. Het was geweldig om een lang te leren kennen met behulp van iemand die er vandaan komt.
 2. Amerika
 3. Frankrijk
 4. Zweden
 5. Groot Brittannië

Wat zijn je favoriete ( wereld) steden?

 1. Parijs – Dit was het eerste weekendje weg die ik met mijn vriend heb gedaan. Het was een heerlijke ervaring!
 2. Machu Pichu
 3. Londen
 4. Hanoi
 5. Stockholm

Welke landen of steden staan er nog op je bucket list?

 1. Australie – Ik wil echt eens een keer een tour maken door Autralië, om de natuur te zien, de kangaroes en de mensen te ontmoeten.
 2. Nieuw Zeeland
 3. Schotland
 4. IJsland
 5. Japan

Wat zijn je favoriete gerechten?

 1. Bife de Lomo – Ik eet over het algemeen vegetarisch omdat ik het niet kan verdragen dat er dieren voor mij zijn gestorven. Maar ik houd óntzettend veel van vlees. Dus heel af en toe sta ik mezelf toe om een stukje vlees te eten voor de smaak.
 2. Pizza
 3. Pistoletje met avocado en gekookte ei
 4. Romige bloemkoolsoep
 5. Friet en kaassoufflé

Wat wilde je vroeger worden?

 1. Genezer – Al sinds jongs af aan heb ik gezegd dat ik mensen wilde helpen. In mijn hoofd zag het eruit als magie haha, maar nu ben ik bezig deze droom te verwezenlijken door een studie tot coach te volgen. Ik wil dan een praktijk openen als coach in combinatie met het spirituele.
 2. Verpleegkundige
 3. Professioneel fluitiste
 4. Schrijfster
 5. Arts

Geef mij er 5 Marla.

Wat zijn je favoriete films?

 1. The sound of music – Ik houd ontzettend veel van musicals. Maar als ik die te vaak heb gekeken kan het een tijdje duren voordat ik ze weer wil kijken. Deze film staat toch wel met stipt op nummer 1.
 2. Chicago
 3. The hunger games (trilogie)
 4. Hairspray
 5. The pianist

Wat zijn je favoriete TV series.

 1. De serie Heroes – Toen deze serie uitkwam was ik hooked. Ik keek ze op mijn laptop tot soms wel 4 uur in de nacht, omdat ik continu wilde weten wat er in de volgende aflevering ging gebeuren.
 2. ER
 3. Friends
 4. Modern Family
 5. Scorpion

Wat zijn je favoriete (kinder) boeken?

 1. Handboek chakra psychologie – Spirituele boeken vind ik het leukste om te lezen omdat het mij inspireert en nieuwe inzichten laat zien.
 2. Intuitive eating
 3. De hongerspelen trilogie
 4. Zero limits
 5. De ziel in de meesterjaren

Wat zijn je favoriete quotes?

 1. Be the change you want to see in the world – Deze uitspraak is van Gandhi. En ik vind de gedachte erg mooi omdat hij zegt dat wat je zegt niet belangrijk is maar wel wat je doet.
 2. A journey of thousand miles begins with a single step.
 3. Failure is the tuition you pay for success.
 4. Look around less, imagine more
 5. If you live in the past that’s depression, and if you live in the future that’s anxiety. So you have no choice but to live in the present.

Wat zijn je favoriete liedjes?

 1. Meditatie muziek – Ik ben heel snel overprikkeld en om tot rust te komen luister ik heel graag naar meditatie muziek tijdens een meditatie. Maar ook gewoon als ik onderweg ben.
 2. Jazz.
 3. Latin.
 4. Musicals
 5. Klassiek

Geef mij er 5 Marla.

Wat zijn je favoriete (bord) spellen?

 1. Wie ben ik? – We spelen dit vaak met de hele familie. Ze weten nog steeds niet hoe het komt dat ik altijd zo snel raad wie of wat ik ben! 😉
 2. Monopoly
 3. Wordfeud
 4. Candy crush
 5. Poker

Wat zijn je favoriete uitjes? ( Waar ga je graag naar toe?)

 1. Restaurant – Ik houd van eten! Need I say more?
 2. Bioscoop
 3. De natuur
 4. Efteling
 5. Lekker thuis op de bank.

Wat zijn je favoriete (kinder) kleding merk?

 1. Zizzi – Ik ben een grote maten vrouw. J En dit merk heeft echt geweldige kleding voor grote vrouwen!
 2. MS mode
 3. Bon prix
 4. C&A
 5. H&M

Waar kan jij echt niet zonder?

 1. Mediteren – Als ik niet kan mediteren word ik heel erg diep ongelukkig, sacherijnig en uiteindelijk als ik niet oppas depressief. Ik heb het gewoon nodig!
 2. Mijn vriend
 3. De katten Bella en Fiona
 4. Mijn blog
 5. Hardlopen

Dit was geef mij er 5 Marla

Bedankt voor het mee doen Marla. Leuk om blogs voorbij te zien komen die ik nog niet kende.

Vietnam staat al jaren heel hoog op mijn verlanglijstje net als Australië. Ik begrijp als geen ander dat je daar graag naar toe wilt. Eigenlijk alle landen op jouw bucket lijst begrijp ik. Staan ook bij mij hoog op mijn lijst. En dat Vietnam jouw favoriete vakantie land is begrijp ik ook. Alles wat ik van dat land zie op foto’s en video’s lijkt me een zeer mooi land.

Ik heb nog nooit iemand gehoord die genezer wilde worden.  Heel bijzonder dat je dat altijd al hebt geweten. Ik wil je veel succes wensen met je studie. Vind het een mooi streven.

Mediteren ik zou het ook echt eens moeten gaan proberen. Ik weet zeker dat het mij veel meer rust zal geven. Ik ben een chaoot met een hoofd vol.

Ken jij Marla en haar blog al? Wat is jouw favoriete blog?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This