Ik win nooit iets. Maar dan ook echt nooit iets. Bij de staatsloterij heb ik hoogstens 1 keer € 15,- gewonnen. En dat was het dan ook . En toen kreeg ik een berichtje…

Mel, je hebt gewonnen!!!

Druk liep ik vorige week zaterdag langs de Rai op weg naar een weekendje helpen op de huishoudbeurs. Of beter gezegd de Pasar. De kou aan het trotseren ging op zoek naar de juiste ingang.

Shit!!! fiets verkeerd neer gezet. Ik moet helemaal aan de andere kant zijn. Tijdens het stuk lopen over het open terrein naar de juiste ingang keek ik even op mijn telefoon.

En daar was het berichtje…

Een week eerder had ik mee gedaan met een winactie. Een winactie van Marieke blogt. Je kon er hele leuke haarspeldjes winnen. Bij het zien van de haarspeldjes was ik op slag verliefd. Wat zijn ze leuk. En staan vast goed in het steeds langer wordende haar van mijn dochter. Haar waar alles uit glijd.

Ik ging een gokje wagen. Winnen zal ik het toch wel niet. Ik win immers nooit wat. Maar niks is minder waar. Ik won zowaar. Dol blij begon ik aan een lange weekend.

Gewonnen!!!! Kinderarmband in pastel kleuren

Wat heb ik gewonnen.

Na een paar dagen kwamen de haarspelden al binnen. Mijn dochter was er meteen weg van. De armband ging meteen om en de eenhoorn was meteen favoriet. En eigenlijk ook die van mij.

De zwarten met sterren pas bij een heel groot gedeelte van haar kleding. Merendeel van haar kleding is zwart en dus altijd goed. De zuurstok roze past perfect bij haar nieuwe rokje.  En de groene…. Ik hou van groen. Dus daar maak je mij altijd blij mee.

Vier haarspelden en een armband had ik gewonnen. En het mooie is dat ze tot nu toe niet uit haar haar glijden. Dat maakt mij nog vele malen blijer.

De strikken zien er mooi afgewerkt uit. En dat voor handgemaakte haarspelden. Nergens zie ik aan dat ze handgemaakt zijn. Mooi van kwaliteit. Hopelijk gaan ze lang mee en zullen we er veel plezier aan beleven. Als mijn dochter ze maar niet kwijt raakt. 

Gewonnen!!!! Haar speld in pastel kleur met eenhoorn

Haarspeldjes by Eline

De haarspelden komen bij haarspeldjes by Eline vandaan. Zij maakt alles zelf. Naast deze leuke strikken heeft ze nog veel meer verschillende haarspelden, leuke armbandjes en diademen.

De gewonnen strikken kan je vinden in de categorie stikken 8 cm

Na wat rond te hebben gesnuffeld heb ik nog een aantal juweeltjes gezien. Grote kans dat ik de collectie nog wat ga uitbreiden.

Win jij wel eens wat? Zo ja wat is het leukste wat je ooit hebt gewonnen? Wat vind je van de haarspelden? Is het iets wat jij zou kopen?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pinnen op Pinterest? Gebruik dan AUB de onderstaande ↓ afbeelding:

Gewonnen. Haarspelden en armband in diverse leuke kleuren en prints

 

Pin It on Pinterest

Share This