14 In Shoppen/ winactie

Glerups kinderpantoffellaarsjes winactie gesloten

Glerups kinderpantoffellaarsjes winactie BMelloW.nl

Ken jij het merk Glerups al? Het Deense familiebedrijf Glerups maakt comfortabele vilten pantoffels. Glerurps heeft pantoffellaarsjes die heerlijk dragen en ook nog eens licht zijn van gewicht. Ze zijn gemaakt van wolvilt en daardoor lekker zacht en warm.

En ik mag ze weggeven!!!!

De R is weer in de maand. En nu de dagen langzaam aan korter worden zal het snel kouder worden. Hoe lekker is het dan als je kind met lekker warme sloffen door het huis kan banjeren.

Draag de Glerups met je blote voeten voor een optimale beleving. Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de laarzen altijd droog en warm aanvoelen. Dat is juist het bijzondere aan dit natuurlijke materiaal dat door een intensieve bewerking van wol wordt verkregen.

De vorm

De vorm van het laarsje sluit precies aan bij de contouren van de kindervoeten waardoor de sloffen erg comfortabel dragen. De dubbele laag vilt in de zool geeft een aangename veerkracht. De buitenzool is gemaakt van natuurlijk gelooid kalfsleer en heeft een mooie naturelbruine kleur.

Over Glerups

In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie.

Wat is Vilten?

Vilten is het langdurig in elkaar wrijven van wolharen met behulp van water en zeep.

Een zware klus en Nanny was al snel de hele dag handmatig aan het vilten. Haar man Ove Glerup ontwikkelde daarom een machine om het werk te verlichten. Uiteindelijk werd een procedé ontwikkeld dat de kwaliteit van de Glerups producten verbeterde en de productieaantallen vergrootte. Inmiddels wordt Glerups wereldwijd verkocht en is de dagelijkse leiding in handen van zoon Jesper.

Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met hun schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid.

In welke maat zijn deze Glerups kinderpantoffellaarsjes te krijgen.

Ze zijn verkrijgbaar vanaf maat 24 tot en met maat 34.  In de kleuren rood, petrol en zwart. Meer informatie over Glerups uit Denemarken vind je op hun site.

Overige informatie:

Glerups Kinderlaarsjes zijn in Nederland en België verkrijgbaar via  hun site Winkeladviesprijs € 55,95.

De winactie:

Ik mag een paar Glerups Kinderlaarsjes weggeven. De maat en kleur bepaal je zelf.

Wat moet je doen:

 • Volg mijn op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie hier onder weten dat je mee doet aan de winactie.
 • Welke kleur en maat je wilt winnen.
 • Delen op sociale media zou ik lief vinden.
 • Wil je meer weten over de winactie en de voorwaarden lees dan mijn disclaimer. 

Gefeliciteerd Tamara jij bent de gelukkige winnaar. Ik hoop dat je zoon er erg veel plezier aan zal beleven.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Marian Zw
  08/09/2017 at 21:30

  Oh kan ik nog meeloten? Zie het net nog voorbij komen op mijn facebook tijdlijn. Ik zou graag kans maken op maat 34 in het petrol

 • Reply
  Nathalie Mulckhuyse
  08/09/2017 at 20:31

  Ik zou graag de Elsa blauwe in maat 25 willen winnen voor mijn dochter zodat ze warme voetjes heeft in de winter.

 • Reply
  Lyn
  06/09/2017 at 21:56

  Ik doe graag mee voor de zwarte in maat 24

 • Reply
  Tamara
  05/09/2017 at 13:11

  Wt leuk! Ik zou graag de zwarte willen winnen in maat 25 voor mijn zoon. Lekkere warme voeten in de winter 🙂

 • Reply
  melissa
  05/09/2017 at 12:53

  Wat leuk lief en schattig zeg 🙂 Tuurlijk doe ik mee, dat moet wel van mijn dochter, haha. Deze winactie komt als geroepen want haar huidige pantoffetjes zijn echt te klein aan het worden. Ik volg trouwens via FB en IG en ik zou gaan voor: blauw (dan kan haar broertje ze later ook aan) in maat 33. liefs melissa

 • Reply
  Sharon de Ridder
  05/09/2017 at 12:17

  Dat lijkt me een heerlijk paar pantoffels! Mijn dochter zou hier heel erg blij van worden: ze heeft snel koude voetjes. Ook moet ze pantoffels mee wanneer ze met scouting op kamp is (bij een binnenovernachting), dan zijn deze natuurlijk uitermate geschikt om ook binnen mee te spelen. Ze houdt van blauw en draag maat 33 🙂

 • Reply
  Iris
  05/09/2017 at 10:31

  Wat een leukjes zeg, ik kende dit merk nog niet. Ik doe graag mee voor rode slofjes in maat 24. Ik volg je natuurlijk op Instragram, maar heb geen Facebook

 • Reply
  Liesbeth
  04/09/2017 at 15:12

  Wowww! Wat een leuke schoentjes en pantoffeltjes! Ik doe graag mee voor ons zoontje. Zou heerlijk zijn voor op het kinderdagverblijf. Maat 20 graag in donkerbruin!

 • Reply
  Karin
  03/09/2017 at 21:10

  Aaah wat een leukies! En heel handig:) Zwarte in maat 23 voor mijn stoere knulletje zouden echt heel leuk zijn!

 • Reply
  Willianne
  03/09/2017 at 21:07

  Dit lijken me heerlijke slofjes voor mijn zoontje. Dat ze lekker droog blijven is perfect voor hem want hij heeft last van zweetvoetjes. Maatje 24 en de zwarte zijn mijn favoriet:) Ben je gaan volgen op instagram onder de naam Solisme.

 • Reply
  Michal | Reiswijzer kids&co
  01/09/2017 at 22:50

  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Die wordt vast blij van de petrolkleurige in maat 34.

 • Reply
  Marian B
  01/09/2017 at 11:21

  Ik had deze pantoffellaarsjes als eens eerder gezien en ben er erg nieuwsgierig naar. Ik vind ze zeker leuk! De zwarte in maat 28 kunnen we wel gebruiken 😉

 • Reply
  Sylvia
  01/09/2017 at 08:05

  Wat een leuke pantoffels! Ik doe ook graag mee. Wij gaan voor de grijze/zwarte maat 24

 • Reply
  elisabeth maria martina
  01/09/2017 at 07:52

  die zijn leuk voor mijn kleindochter maat 29 rood

 • Leave a Reply