De Halloween crea- hop plus win actie. Ik ben elke keer weer echt heel erg enthousiast dat ik hier aan mee kan doe. Hopelijk kan ik jou ook enthousiast maken. De kans is groot dat je via Linda van maak het vrolijk hier terecht bent gekomen. Welkom op mijn blog. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen.

Wat is de crea- hop?

Ik zal het even uitleggen. De crea- hop is een soort kettingbrief, alleen dan met bloggers. Een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Ik stuur jullie door naar blog A. Die stuurt je door naar B. Die naar C. Je hopt van blog naar blog tot je weer terecht komt op het blog waar je begonnen bent en dus het kringetje rond hebt. In totaal doen er 17 bloggers mee. En elke blogger hebben een winactie. Ik zou zeggen neem een kijkje en crea- hop met ons mee.

Wie ben ik?

Als je hier voor het eerst bent, dan is het misschien wel fijn om te weten wie ik ben en waar BMelloW over gaat. Mijn naam is Melanie, moeder van 3 koters in de leeftijd van peuter tot puber. Ik schreef over het moederschap en geef je een kijkje in mijn leven Maar de laatste maanden schrijf ik alleen nog maar over leuke DIY’s. Dit blijft dan ook vooral mijn focus hebben.

Ik heb onder anderen de volgend blogs geschreven:

Ik ben begonnen met schrijven over bullet journaling.

Mijn meest belezen blog post kan je rechts in het vak zien. → Dit geeft je een goeie indruk van mijn blog.

Geloof dat je nu wel een idee hebt waar de blog BMelloW over gaat. En als je mijn blog al kent dat heb ik hopelijk nog wat leuke berichten voor je uitgelicht om te lezen. Maar nu terug naar de Halloween crea hop

Halloween strijkkralen patronen.

De vakantie crea- hop.

Aangezien het een crea- hop is heb ik een leuke DIY voor jou. En het leukste is je kan het zelf maken, maar je kan het ook winnen. Hoe leuk is dat. Wil je weten wat je kan maken of winnen. Lees dan vooral verder.

Wat ga ik voor jou maken?

Ik heb een aantal Halloween strijkkralen patronen voor je gemaakt. Deze patronen kan je later na maken.

Halloween strijkkralen patronen

Moeilijkheidsgraad:
★ ☆ ☆ ☆
Tijdsduur: < 120 minuten

Benodigdheden:

  • Strijkkralen
  • Grondplaten strijkkralen
  • Papier strijkkralen
  • Strijkbout

Werkbeschrijving:

Ik denk niet dat het ook maar enig uitleg nodig heeft. De Halloween strijkkralen patronen zijn niet al te ingewikkeld om te maken. Geen 3D of wat dan ook. Dus voor iedereen te maken. Hier en daar zal ik een korte toelichting geven.

Pompoen

De pompoen zoals je die bovenin ziet is vrij groot en vraagt dan ook wel wat tijd. Los van dat heeft het verder geen uitleg nodig dacht ik zo.

Halloween strijkkralen patronen..

Spookje

Dit lieve spookje heb ik gemaakt met glow in the dark strijkkralen. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om het spookje helemaal wit te maken. Helaas zag ik pas na het strijken dat ik er perrongeluk een doorzichtig kraaltje hebt gebruikt in plaats van glow in the dark. Deze moet dus ook in de zelfde kleur als de rest van het spookje.

https://www.elsarblog.com/crea-hop-hallowe

Halloween strijkkralen patronen

Halloween letters

Ik heb hiervoor twee foto’s op eentje zijn de letters goed te zien, en dus beter na te maken. Op de andere zie je hoe het er uiteindelijk uit komt te zien als het af is.

Halloween strijkkralen patronen.. Heksje

Heksje

Het heksje heeft veder geen uitleg nodig denk ik. Het haar van het heksje heb ik gemaakt van verschillende tinten oranje. Dit is aan jou of jij het wilt.

Halloween strijkkralen patronen.. Zwarte kat

Zwarte kat

Deze kat heeft al helemaal geen uitleg nodig. Vrij makkelijk om te maken in minimaal aan tijd.

Dit waren een aantal Halloween strijkkralen patronen. Mijn bedoeling is om er elk jaar een nieuwe aan toe te gaan voegen.  Heb je na het maken van de Halloween strijkkralen patronen nog steeds geen genoeg van strijkkralen. Lees dan eens: 10 superleuke strijkkralen patronen

Of neem een kijkje op mijn Pinterest bord Strijkkralen. En als je daar dan toch bent, volg mij dan om op de hoogte te blijven van de leukste DIY’s.


Halloween strijkkralen patronen.

Wat kan je winnen? ( Winactie gesloten)

Ik heb een glow in the dark strijkkralen set. Met onder anderen de strijkkralen, strijkkralen grondplaten, strijkkralen papier. Als je niks aan strijkkralen hebt dan kan je met dit setje toch iets moois maken.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Het is heel simpel:

  • Zet onder dit bericht of onder dit bericht op een van mijn sociale media kanalen dat je graag mee wilt doen aan de actie. ( met geldige email adres)
  • Like mijn Facebook pagina
  • Delen van het bericht op sociale media zou ik erg lief vinden. Maar niet noodzakelijk.
  • Uitslag van de win actie is op 18 oktober. De winnaar zal een persoonlijk email van mij ontvangen. Als er binnen 3 dagen geen reactie is dan zal ik een nieuwe naam trekken.
  • In mijn disclaimer staat uitgebreid mijn voorwaarden voor deelnamen beschreven.

Het is een crea- hop vergeet dan ook niet om bij de andere bloggers een kijkje te nemen. Zo maak je kans op nog veel meer mooie prijzen. Crea- hop dan ook gezellig naar de volgende blogger Elsa & Inge van ElsaRblog.  Zij maakt bloed kaarsen. Ik ben benieuwd hoe dat er uit ziet. Jij ook?

Veel plezier met het hoppen. En succes met het winnen van prijzen.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

De Winnares is bekend Sharon gefeliciteerd.

Denk je dit lijkt mij wel wat die crea- cross, je kan altijd mee doen. Drop eventueel een link van de opdracht in de onderstaande link.

Link droppen en voorwaarde:

Pin It on Pinterest

Share This