Hands off my Chocolate ken jij het chocolade merk al? Ze hebben nu iets nieuw. Bonbons. De nieuwe productlijn bestaat uit chocoladebekers met drie keer een verrassende inhoud: chocoladeballen met zachte karamel zeezout, chocoladeballen met hazelnootpraline & zeezout en met Belgische chocolade omhulde marshmallows.

Verpakt in een herkenbare beker, maar niet te verwarren met ijs. Met de nieuwe reeks chocoladebekers schudt het Nederlandse chocolademerk Hands Off My Chocolate het vaak saaie bonbonschap in de supermarkt wakker.

Ben je nog niet bekend bent met hands off my chocolate lees dan mijn eerdere review. 

Bonbonschap in supermarkt vaak saai en afgezaagd

Uit consumentenonderzoek blijkt dat het chocoladespeciaalschap vaak wordt gezien als een saai en afgezaagd schap. Chocolade liefhebbers gaven aan dat ze hier eigenlijk alleen iets kopen als ze echt geen tijd meer hebben om iets anders leuks of lekkers te zoeken,” vertelt Kitty Smeeten, oprichter van Hands Off My Chocolate en true chocolate lover.

Herken je dit?

Boost voor het bonbonschap

Tegelijkertijd wil je wel lekkere producten voor speciale momenten. “We vonden dat het schap wel een boost kon gebruiken en hebben nu drie producten ontwikkeld die net even wat anders zijn dan de rest en daardoor leuk zijn om cadeau te geven. Aan jezelf natuurlijk,” lacht Smeeten. Maar belangrijker nog, ze zijn echt om je vingers bij af te likken. De nieuwe lijn bestaat uit eerlijke Belgische chocolade die luxer is dan de bites die nu in het schap te vinden zijn, maar minder standaard dan bonbons.

Bonbons zijn een soort Russisch roulette

Daarnaast weet je met de chocoladebekers precies wat je koopt en waar je aan toe bent als je een chocoladebal in je mond stopt. Bij bonbons is het immers altijd een grote vraag wat erin zit. Je kent het wel: je neemt een hap en dan is het d’r op of d’r onder: is ‘ie lekker of ren je naar de prullenbak en spuug je ‘m uit? Dat risico loop je met de nieuwe ballen niet. Die zijn gegarandeerd lekker.

Wat vind ik en mijn gezin van de Hands off my chocolate bonbons?

Hands off my chocolate heeft een verpakking dat opvalt. En met de nieuwe bonbon line zetten ze ook nu weer een trent. De mooie en opvallende verpakking kan je niet ontgaan. Het is niet te missen dat het van hands off my chocolate is.

Het openen van de verpakking is ook nu weer een feestje. Elke bon bon zit weer afzonderlijk verpakt. Een extra marteling als je de chocolade zo graag wilt proeven. Voordeel je kan ze niet te snel opeten.

Zowel de smaak zachte karamel zeezout en hazelnootpraline & zeezout zijn verpakt als snoep ballen. (Ik kan het niet anders uitleggen.) De marshmallows zitten in een andere verpakking. Vooral de marshmallow valt hierdoor op.

Bij het lezen van de namen had ik al meteen een favoriet. Kan je het raden? Eerst probeerde we de zachte karamel zeezout bonbons. Bij de eerst hap loopt de karamel uit de bonbon in je mond. Samen met een subtiele zoutsmaak is het een feestje in je mond. Iedereen vond deze dan ook heerlijk.

De hazelnootpraline & zeezout bonbons liet ik over aan mijn gezin. Aangezien ik allergisch ben voor hazelnoot. Bij deze moet ik dan ook afgaan op mijn gezin. Ook deze smaak viel in goede aard.

En toen kwam de marshmallow bonbons. Mijn persoonlijke favoriet. Je moet weten dat ik regelmatig zelf rocky roads maak met marshmallows en pure chocolade. De smaken combi is mij dan ook niet vreemd. De marshmallow bonbon is een mond vol. Maar voldeed aan al mijn verwachtingen. O wat is die lekker. En daarmee de onvervalste winnaar.

Te lekker om cadeau te geven

De nieuwe productlijn zorgt voor een frisse wind in het chocoladespeciaalschap. Het merk zelf ziet de bekers als het ideale cadeau aan jezelf, want delen is natuurlijk geen optie. De chocoladebekers zijn verkrijgbaar bij o.a. de grotere Jumbo-winkels en Marqt. Maar ook te bestellen bij de hands off my chocolate shop. 

Hands off my chocolate bonbons

Winactie

Als je keurig de hele review hebt gelezen dan ben je hopelijk zodanig enthousiast geworden dat je de overheerlijke bonbons van hands off my chocolate zelf wil proeven. En dat kan. Ik heb in samenwerking met hands off my chocolate een hele lekkere winactie.

Ik mag alle drie de bekers met deze verrukkelijke bonbons weg geven aan 1 gelukkige chocolade liefhebber.

Wat moet je doen?

En dat is het. Zaterdag 15 juli maak ik de winnaar bekend.

De winnares heeft inmiddels een Email van mij ontvangen. Ik mag Marloes feliciteren.

Let op!!!

De zomer is leuk maar de bonbons vinden het minder leuk. Als het boven de 20 graden kunnen de heerlijke bonbons dan ook niet verstuurd worden. Ik heb er dan ook even op moeten wachten. Maar je wachten zal meer dan beloond worden. Hou hier wel rekening mee.

Wil je meer weten over de winactie en de voorwaarden lees dan mijn disclaimer. 

Welke smaak is of lijkt jou het lekkerst? Ken je het chocolade merk Hands off my chocolate al?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Hands off my chocolade bonbons review en winactie BMelloW.nl

Pin It on Pinterest

Share This