32 In Shoppen

Hands off my chocolate bonbons

Hands off my chocolate bonbons

Hands off my Chocolate ken jij het chocolade merk al? Ze hebben nu iets nieuw. Bonbons. De nieuwe productlijn bestaat uit chocoladebekers met drie keer een verrassende inhoud: chocoladeballen met zachte karamel zeezout, chocoladeballen met hazelnootpraline & zeezout en met Belgische chocolade omhulde marshmallows.

Verpakt in een herkenbare beker, maar niet te verwarren met ijs. Met de nieuwe reeks chocoladebekers schudt het Nederlandse chocolademerk Hands Off My Chocolate het vaak saaie bonbonschap in de supermarkt wakker.

Ben je nog niet bekend bent met hands off my chocolate lees dan mijn eerdere review. 

Bonbonschap in supermarkt vaak saai en afgezaagd

Uit consumentenonderzoek blijkt dat het chocoladespeciaalschap vaak wordt gezien als een saai en afgezaagd schap. Chocolade liefhebbers gaven aan dat ze hier eigenlijk alleen iets kopen als ze echt geen tijd meer hebben om iets anders leuks of lekkers te zoeken,” vertelt Kitty Smeeten, oprichter van Hands Off My Chocolate en true chocolate lover.

Herken je dit?

Boost voor het bonbonschap

Tegelijkertijd wil je wel lekkere producten voor speciale momenten. “We vonden dat het schap wel een boost kon gebruiken en hebben nu drie producten ontwikkeld die net even wat anders zijn dan de rest en daardoor leuk zijn om cadeau te geven. Aan jezelf natuurlijk,” lacht Smeeten. Maar belangrijker nog, ze zijn echt om je vingers bij af te likken. De nieuwe lijn bestaat uit eerlijke Belgische chocolade die luxer is dan de bites die nu in het schap te vinden zijn, maar minder standaard dan bonbons.

Bonbons zijn een soort Russisch roulette

Daarnaast weet je met de chocoladebekers precies wat je koopt en waar je aan toe bent als je een chocoladebal in je mond stopt. Bij bonbons is het immers altijd een grote vraag wat erin zit. Je kent het wel: je neemt een hap en dan is het d’r op of d’r onder: is ‘ie lekker of ren je naar de prullenbak en spuug je ‘m uit? Dat risico loop je met de nieuwe ballen niet. Die zijn gegarandeerd lekker.

Wat vind ik en mijn gezin van de Hands off my chocolate bonbons?

Hands off my chocolate heeft een verpakking dat opvalt. En met de nieuwe bonbon line zetten ze ook nu weer een trent. De mooie en opvallende verpakking kan je niet ontgaan. Het is niet te missen dat het van hands off my chocolate is.

Het openen van de verpakking is ook nu weer een feestje. Elke bon bon zit weer afzonderlijk verpakt. Een extra marteling als je de chocolade zo graag wilt proeven. Voordeel je kan ze niet te snel opeten.

Zowel de smaak zachte karamel zeezout en hazelnootpraline & zeezout zijn verpakt als snoep ballen. (Ik kan het niet anders uitleggen.) De marshmallows zitten in een andere verpakking. Vooral de marshmallow valt hierdoor op.

Bij het lezen van de namen had ik al meteen een favoriet. Kan je het raden? Eerst probeerde we de zachte karamel zeezout bonbons. Bij de eerst hap loopt de karamel uit de bonbon in je mond. Samen met een subtiele zoutsmaak is het een feestje in je mond. Iedereen vond deze dan ook heerlijk.

De hazelnootpraline & zeezout bonbons liet ik over aan mijn gezin. Aangezien ik allergisch ben voor hazelnoot. Bij deze moet ik dan ook afgaan op mijn gezin. Ook deze smaak viel in goede aard.

En toen kwam de marshmallow bonbons. Mijn persoonlijke favoriet. Je moet weten dat ik regelmatig zelf rocky roads maak met marshmallows en pure chocolade. De smaken combi is mij dan ook niet vreemd. De marshmallow bonbon is een mond vol. Maar voldeed aan al mijn verwachtingen. O wat is die lekker. En daarmee de onvervalste winnaar.

Te lekker om cadeau te geven

De nieuwe productlijn zorgt voor een frisse wind in het chocoladespeciaalschap. Het merk zelf ziet de bekers als het ideale cadeau aan jezelf, want delen is natuurlijk geen optie. De chocoladebekers zijn verkrijgbaar bij o.a. de grotere Jumbo-winkels en Marqt. Maar ook te bestellen bij de hands off my chocolate shop. 

Hands off my chocolate bonbons

Winactie

Als je keurig de hele review hebt gelezen dan ben je hopelijk zodanig enthousiast geworden dat je de overheerlijke bonbons van hands off my chocolate zelf wil proeven. En dat kan. Ik heb in samenwerking met hands off my chocolate een hele lekkere winactie.

Ik mag alle drie de bekers met deze verrukkelijke bonbons weg geven aan 1 gelukkige chocolade liefhebber.

Wat moet je doen?

En dat is het. Zaterdag 15 juli maak ik de winnaar bekend.

De winnares heeft inmiddels een Email van mij ontvangen. Ik mag Marloes feliciteren.

Let op!!!

De zomer is leuk maar de bonbons vinden het minder leuk. Als het boven de 20 graden kunnen de heerlijke bonbons dan ook niet verstuurd worden. Ik heb er dan ook even op moeten wachten. Maar je wachten zal meer dan beloond worden. Hou hier wel rekening mee.

Wil je meer weten over de winactie en de voorwaarden lees dan mijn disclaimer. 

Welke smaak is of lijkt jou het lekkerst? Ken je het chocolade merk Hands off my chocolate al?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Hands off my chocolade bonbons review en winactie BMelloW.nl

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply
  Esmeralda Groenland
  15/07/2017 at 00:41

  Ze klinken alledrie heerlijk! Maar karamel zeezout klinkt echt het lekkerste. De rondjes van Hands of my Chocolate zijn erg lekker, dus geloof meteen dat deze bonbons mij kunnen bekoren. Ik doe dus graag op de valreep nog mee

 • Reply
  Anita H.
  14/07/2017 at 23:27

  Ik doe mee!!

 • Reply
  Linda Post
  14/07/2017 at 22:17

  Chocolaaaaa, dus ik doe mee!! Hier een hele grote afnemer hihi, deze zou ik heel graag willen proberen.
  Tijdens het lezen van je review zat ik stiekem al te bedenken voor welke smaak ik zou gaan, maar nu lees ik dat je ze gewoon alle 3 kunt winnen!! Whaaa lekker!

 • Reply
  Anna
  14/07/2017 at 19:54

  Ooooeeehhh I like it.!!
  Ik doe mee…
  Facebook: An Na

 • Reply
  Myrthe
  14/07/2017 at 17:18

  Lekker zeg! Ik heb nog nooit Hands off chocolade geprobeerd, maar deze verpakking is wel erg aanlokkelijk! Ik ben vooral benieuwd naar de karamel zeezout. ik zou het met mijn moeder delen, zo gezellig <3.
  Ik heb helaas geen Facebook, maar ik volg je wel op Bloglovin' (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 • Reply
  m chen
  12/07/2017 at 21:30

  Als het gaat om chocolade zal ik zeer zeker meedoen!

 • Reply
  Dionne van der Kooij
  12/07/2017 at 19:19

  Wauw Ja! Met een man die altijd mijn lekkerste choco voorraad opeet, een tweeling en hun broer die me met hun apenstreken aanzetten tot het eten van kilo’s chocolade. Kan ik dit heel goed gebruiken!

 • Reply
  Joycevdv
  12/07/2017 at 09:17

  wat leuk! ik ken het merk niet, maar ziet er erg leuk en vernieuwend uit. Choco met karamel of die met belgische chocola over een spekje lijken mij heerlijk!!

 • Reply
  melissa
  11/07/2017 at 11:38

  Yummie dat is zeker leuk; tuurlijk doe ik mee!

 • Reply
  ilsiee prins
  11/07/2017 at 07:30

  Woooow jammmie…Heeeeerlijke actie!
  Myn ultieme verwenmomentje qua snoepen, chocolade! 😉
  Hmmm. Ik doe enorm graag mee..
  Hier in de supermarkt in ons dorp helaas maar 1 soort smaak van de hands off.. 🙁
  Ben reuze benieuwd naar deze verwennerij!
  Groetje Ilsiee

 • Reply
  Nadine
  10/07/2017 at 19:40

  Ik doe heel graag mee! I love chocolade!!

  Ik volg beide facebooks!

 • Reply
  Marian Zw
  10/07/2017 at 14:57

  Oh dat is echt super lekker. Zag dit berichtje op de fb pagina van Firma Mama, en meteen even doorgeklikt. Ik loot heel graag mee, ze lijken met alle drie zo lekker. Maar marshmallow is toch wel echt de topper!

 • Reply
  natasja keuter
  09/07/2017 at 22:25

  De kans is erg klein, maar doe echt graag mee (net als een ieder andere hier hahah) we zitten nu allen onze nagels te bijten en in onze kastjes te zoeken, maar tevergeefs niet iets lekkers .. we zoeken deze bonbons van :hands of my chocolate ♡ wel heel gul, niet 1 maar 3 ?? Ik ga zeker mijn dochtertje en mijn moeder dan ook laten genieten hoor♡

 • Reply
  Marcha De Haan
  09/07/2017 at 21:22

  Ik doe heel graag mee want ze lijken mij heerlijk

 • Reply
  Herma Sandee
  09/07/2017 at 17:05

  Ken het alleen van horen zeggen. Jouw review oa. Alle smaken lijken me erg lekker… kan niet echt zeggen wat mijn favoriet is. Mocht ik winnen… verras me dan maar. Overbodig om te zeggen dat ik graag meedoe

 • Reply
  ges
  09/07/2017 at 10:34

  Die zou ik graag cadeau geven aan edn mevrouw die ad heup is geopereerd en dol is op chocolade :))

 • Reply
  Lieke van Veen
  09/07/2017 at 01:47

  Deze lijken me echt heerlijk. Is weer eens wat anders dan standaard bonbons. Ik doe graag mee met deze winactie en ik volg beide facebook pagina’s (lieke van veen)

 • Reply
  michael noo
  08/07/2017 at 23:59

  Ook ik als man kom hier heel graag een kans op wagen ik zeg heeeeeerlijk

 • Reply
  Danielle
  08/07/2017 at 23:09

  Ik ben een echte chocolade gek dus deze winactie kan ik niet aan mij voorbij laten gaan. Ik heb alles gedaan wat moest! Nu duimen 🙂

 • Reply
  Claudia Diependaal
  08/07/2017 at 21:04

  Wow die smaak explosies daar kan ik geen nee tegen zeggen uiteraard. Ik doe dan ook heel erg graag mee!

 • Reply
  Marian B
  08/07/2017 at 13:39

  Mjammie! Als chocoholic kan ik deze kans echt niet laten lopen! Ze lijken me allemaal lekker, maar ik denk dat de Zachte Karamel Zeezout mijn favoriet gaat worden. Normaal gesproken ben ik niet zo geduldig, maar voor dit lekkers gaat het vast lukken 😉
  Doe alleen niet aan FB, maar volg wel op Bloglovin en G+ en daar ook gedeeld.

 • Reply
  Nicole
  08/07/2017 at 10:00

  Dit kan ik gewoon niet negeren! Lijkt me heerlijk en dan vooral de karamel zeezout smaak. Ik doe dus heul graag mee!

 • Reply
  Kirsten
  08/07/2017 at 09:59

  O die marshmellow smaak lijkt mij ook heeeeerlijk! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Annemarie
  08/07/2017 at 09:54

  Lijkt mij heerlijk, ik die graag mee.

 • Reply
  Sylvia
  08/07/2017 at 09:25

  Jaa ik doe ook heel graag mee! Die marshmellow (see what i dit there) lijkt me verrukkelijk!

 • Reply
  MARIJJKE
  08/07/2017 at 09:20

  Wat leuk dat je ze zelf ook mag weg geven! ik ben hier wel heel benieuwd naar! ik ben 29 weken zwanger en haha chocolade is nu extra lekker dus

  Groetjes Marijke

  • Reply
   BMelloW
   08/07/2017 at 09:24

   O ja, dat herken ik nog van mijn tweede zwangerschap.

 • Reply
  I.
  08/07/2017 at 09:18

  Yumm, Ik doe mee!

 • Reply
  Marloes
  08/07/2017 at 09:11

  Oh Mijn Hemel! JA volmondig ja ik doe mee! De karamel zeezout lijkt mij het lekkerst. Of nee, de marshmallows. Nee de hazelnoot pralines. Nee ik kan niet kiezen zo lekker!!

  • Reply
   BMelloW
   08/07/2017 at 09:22

   Hahaha. Moeilijk kiezen hè

 • Reply
  Dewi
  08/07/2017 at 08:13

  Jahhhaaa chocolate lover no 1! Ik doe mee. Lekker. En ik heb geduld hoor…wacht wel totdat het niet meer zo warm is

  • Reply
   BMelloW
   08/07/2017 at 08:21

   Verbaasd me niets dat jij hier aan mee doet, Dewi. Lol.

  Leave a Reply