Hop, de leukste Paasfilm voor kinderen. Ken jij de film al. Zo niet dan moet je deze film toch echt gaan kijken met je kinderen. Het is een leuke film waarin tekenfilm en realiteit samen komt. Het verteld op een unieke manier het verhaal over de Paashaas. Een echte aanrader.

Nog een paar dagen en het is Pasen. En hoe leuk is het om met het hele gezin een moment van rust in te lassen en een film te kijken. Maar wat is nu een echte Paasfilm voor kinderen.

Er zijn zo veel Paasfilms maar echt voor kinderen dat zijn er maar weinig. Hop is een leuke Paasfilm voor het hele gezin. Boordevol humor. De film komt uit 2011 dus gaat al weer even mee.

Lees ook eens: film tips review

Hop, de leukste Paasfilm voor kinderen.

Genre: Animatie, Komedie

Duur van de film: 95 minuten

Kijkwijzer: 6+ geweld en eng ( al snap ik niet wat er eng aan kan zijn)

Waar gaat de film over?

De film gaat over E.B afkorting van Easter Bunny. Een tiener konijn dat niets liever wilt dan op de drums spelen. Een rock ster worden. Maar zijn vader denkt daar anders over. Die wilt immers met pensioen en vind dat zijn zoon hem maar eens moet opvolgen.

E.B vind dat maar niks. Hij wilt een ster worden en niet de Paas haas zijn. Hij besluit dan ook om weg te lopen. De grote mensen wereld te gemoed. Overleven tussen de mensen.

E.B komt er al snel achter dat de mensen wereld niet zo liefdevol en makkelijk is al hij had gedacht. Van slaapplaats tot eten vinden. De mensen zijn niet zo gastvrij. En zijn droom om een drummer te worden lukt ook maar niet.

Op een dag ontmoet hij Fred. Fred is een verwend nest. Hij mag op een villa in Hollywood passen. Een prachtig huis waar niks mee mag gebeuren. Hoe erg Fred ook zijn best doet dit lukt niet helemaal. Zeker niet met E.B in huis.

Zowel E.B als Fred vechten tegen hun strenge vader. E.B wordt achtervolgd door een paar konijnen om hem mee terug te krijgen naar zijn vader.

Ondertussen gebeurt er ook van alles in de Paasfabriek. Carlos probeert de macht over te nemen, nu E.B er niet is. Zal Pasen nog plaats gaan vinden dit jaar of is de Paashaas toch echt te laat.

Lees ook eens: Paas bingo gratis uit te printen bingo kaarten

Let op:

Weten waar de Paaseitjes vandaan komen kan als schokkend worden ervaren. 

Hop is een leuke vrolijke en vooral grappige kinderfilm. Hoe kan het ook anders als de film van de makers van Despicable me en Alvin and the chipmunks.

De film is natuurlijk te koop op DVD maar voor zover ik heb kunnen achterhalen ook te zien op Netflix en Pathé thuis bioscoop.

Lees ook eens:Boss baby de kinderfilm

Ken jij de film al? Is het een film die jij zal gaan kijken? Of heb jij een Paas film waar jij graag naar kijkt. Ik hoor het graag van je.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest